phebus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 KaRa_DaVuT said: oha s2n yazamamısım metenin kartına lol bu arada cfc yi savunmuyorum ben sevmiyorum bile goon ları vay hain :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 PL ,N3 ü sattı lel, tam onlara yakışır bir davranış. kuzeyde legion to legion action on its way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 SIKYAHONAW said: PL ,N3 ü sattı lel, tam onlara yakışır bir davranış. kuzeyde legion to legion action on its way PL immensea ya yardm etmiyor mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 SIKYAHONAW said: PL ,N3 ü sattı lel, tam onlara yakışır bir davranış. kuzeyde legion to legion action on its way garth update hayır etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mittens Garth la konusmus. Garth, B-R dan asset lerini alma karsılığında savası terkedeceğini sölemis, kirvemlerde tamam demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ? Sadece Snigg mi kuzeye geliyor diyorsun? Snigg PL ile birlikte hareket etmeyecek mi diyorsun? Grath gerçekten PL den sadece 1 cop umu sürüklüyor yanında diyorsun? anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 SIKYAHONAW said: ? Sadece Snigg mi kuzeye geliyor diyorsun? Snigg PL ile birlikte hareket etmeyecek mi diyorsun? Grath gerçekten PL den sadece 1 cop umu sürüklüyor yanında diyorsun? anlamadım. PL Komple gidiyor, asset lerimizi verirseniz biz de rusrus cephesinden geri cekiliriz demisler. Jabber da yazan o. yani toparlanmıs hali o. [quote="[10:59:16] Ghost Storm: Hi [10:59:28] Ghost Storm: WTF why PL have dock right in b-r?? [10:59:39] numismancer: talk to sort, elo, union and zumzat [10:59:50] numismancer: pl wanted a deal to abandon n3"] TMC ye update i koyarlar simdi. ayrıca . Every cap ship short of the titans lost in that fight will be replaced sometime between now and 10 days from now for the final supercarrier. The Titans will almost entirely be replaced in 6 weeks or so, but thats not what I'm trying to do with this, I'm trying to make sure the dude that graduated Waffles last week who spent all his money on an Archon and fit can get that thing out, or that guy who rides around like an idiot with all his shit, gets that shit out for the next fight we need him in. The replacements capitals and all our money can't really fix that, short of buying everybody all of the stuff in that station, which while we're spending literally 3 trillion isk replacing titans isn't really a thing. I mean maybe that number isn't sinking in to you but 3 trillion is a lot of fucking money, and it doesn't leave a lot left in the wallets after that for things like say, replacing all the personal assets of an entire alliance.""> "Quote Originally Posted by Garth View Post . Every cap ship short of the titans lost in that fight will be replaced sometime between now and 10 days from now for the final supercarrier. The Titans will almost entirely be replaced in 6 weeks or so, but thats not what I'm trying to do with this, I'm trying to make sure the dude that graduated Waffles last week who spent all his money on an Archon and fit can get that thing out, or that guy who rides around like an idiot with all his shit, gets that shit out for the next fight we need him in. The replacements capitals and all our money can't really fix that, short of buying everybody all of the stuff in that station, which while we're spending literally 3 trillion isk replacing titans isn't really a thing. I mean maybe that number isn't sinking in to you but 3 trillion is a lot of fucking money, and it doesn't leave a lot left in the wallets after that for things like say, replacing all the personal assets of an entire alliance." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 tek ediyor işte, anlamadım neden etmiyor dediğini.?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 SIKYAHONAW said: tek ediyor işte, anlamadım neden etmiyor dediğini.?? Abi garth snigg i alıp basını gitmiyor corp olarak, PL region u komple terkediyor. Ben yanlıs anladım senin dediğini galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 hahahaha bakalim daha neler alacak :) PL in her zamani ki hali, isk icin babasini satar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Pl de gittiyse hayirli ugurlu olsun. Herkes kendi derdine mi donecek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 karma is a bitch... valla PL e hiç üzülmüyorum. Zamanında carrier ımızın icinden gecmislerdi, hikayesi uzun gerekde yok bilen biliyor =) scamlenmistik PL tarafından =) ne safmısız ozamanlar http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=141197 http://www.eve-razor.com/killboard/?a=pilot_detail&plt_id=84461 cargo göünmüyordu losslarda o senelerde. hangarında benim deli malzemelerim vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ne yazık ki şu oyunu onur için oynayan kalmadı http://jameystegmaier.com/wp-content/uploads/2010/10/mel-gibson-braveheart-photograph-c101019223.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 PL'ye girene hiç üzülmem. Çok iyi olmuş. Umarım dağılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bir iki gündür Runtime Error, abnormal program termination hatası verip göçüyor oyun, sebebi ne olabilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Herşey gayet normal, Merkez kanalındanda hiç böyle bi şikayet gelmedi. Muhtemelen client patch'lerken hata olmuştur, ya da donanımsal hatadır. Eve klasöründe Repair Tool'u dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 loop said: Bir iki gündür Runtime Error, abnormal program termination hatası verip göçüyor oyun, sebebi ne olabilir ki ? ben 3 üncü clienti açınca yapiyor.. abi bin den dğeil de launcher girmeyi dene diğer hesaplarla o zman düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bir pc de binden, diğerinde launcher dan giriyorum, ikisinde de yapıyor, tek hesap açık ikende yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 loop said: Bir iki gündür Runtime Error, abnormal program termination hatası verip göçüyor oyun, sebebi ne olabilir ki ? dx 9 ile çalıştırmayı dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Kafanızı kaldırın lan azıcık eve'den. Mete'yi örnek alın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Goodbye sweet prince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 KaRa_DaVuT said: benimki çok net ya taunt asdfsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
SIKYAHONAW
Sosyal ağlarda paylaş
KaRa_DaVuT
Abi garth snigg i alıp basını gitmiyor corp olarak, PL region u komple terkediyor.
Ben yanlıs anladım senin dediğini galiba
Sosyal ağlarda paylaş
SIKYAHONAW
Sosyal ağlarda paylaş
Captain Logar
PL in her zamani ki hali, isk icin babasini satar :p
Sosyal ağlarda paylaş
yafeshan
Sosyal ağlarda paylaş
KaRa_DaVuT
Zamanında carrier ımızın icinden gecmislerdi, hikayesi uzun gerekde yok bilen biliyor =) scamlenmistik PL tarafından =)
ne safmısız ozamanlar
http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=141197
http://www.eve-razor.com/killboard/?a=pilot_detail&plt_id=84461
cargo göünmüyordu losslarda o senelerde. hangarında benim deli malzemelerim vardı...
Sosyal ağlarda paylaş
Sufi
http://jameystegmaier.com/wp-content/uploads/2010/10/mel-gibson-braveheart-photograph-c101019223.jpg
Sosyal ağlarda paylaş
Exodous
Sosyal ağlarda paylaş
loop
Sosyal ağlarda paylaş
Gluposti
Muhtemelen client patch'lerken hata olmuştur, ya da donanımsal hatadır.
Eve klasöründe Repair Tool'u dene.
Sosyal ağlarda paylaş
phebus
ben 3 üncü clienti açınca yapiyor.. abi bin den dğeil de launcher girmeyi dene diğer hesaplarla o zman düzelir
Sosyal ağlarda paylaş
loop
Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel
dx 9 ile çalıştırmayı dene bi
Sosyal ağlarda paylaş
GokTuRK
ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş
SIKYAHONAW
Sosyal ağlarda paylaş
Exodous