Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Sethlor said:

Immensea bizim icinde cok makul hadi gelin bekliyoruz :D

Ama gecen seferki razor/fa gibi bi arkadasa bakip cikicam modeli olmasin. Kim merkezde cfcyi sevmiyorum dediyse cok ayip etmis bu arada, cfc candir vazgecilmez.

tam 1 hafta önce öngördüğüm üzere immensea ya çıkartma yapmış bulunmaktayız.. şimdiden size başarılar..
Sosyal ağlarda paylaş

phebus said:

tam 1 hafta önce öngördüğüm üzere immensea ya çıkartma yapmış bulunmaktayız.. şimdiden size başarılar..

Phebus, yanlis anlamazsan sana bir itirafta bulunayim. Titanlarin patladigi gune kadar yaptigin strateji tavsiyelerin biraz sacma, savasin durumu ve gidisati hakkindaki durum degerlendirmelerin cok yanlisti.

Ama kimsenin beklemedegi ve tahmin edemeyecegi oyle bir sey oldu ki yazdigin seyleri desteklenebilir kildi. Bu yuzden seni tebrik ediyor ve ilerideki ongorulerinde de basarili olmani diliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

phebus said:

Phebus, yanlis anlamazsan sana bir itirafta bulunayim. Titanlarin patladigi gune kadar yaptigin strateji tavsiyelerin biraz sacma, savasin durumu ve gidisati hakkindaki durum degerlendirmelerin cok yanlisti.

Ama kimsenin beklemedegi ve tahmin edemeyecegi oyle bir sey oldu ki yazdigin seyleri desteklenebilir kildi. Bu yuzden seni tebrik ediyor ve ilerideki ongorulerinde de basarili olmani diliyorum :)

valla mete abi.. sizin kadar tecrübeli değilim hala strateji olarakta eksik sayılırım size nazaran ama öngörü yeteneğim de hiç yanılmadım. hiç beklenmedik bir sisteme deploy olduk ve demek mittaniyle aynı düşünüyormuşm :D
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Döndüm acc açık 1 aydır gelicem kesin forgonlar hac cerb fiti vermiş hep hevesim vardı cerb ama hac skillim yok onu kasıorum.

hac değil ham olcak tabi

olm, süper, çok gaz, low sec pvp, forgonlar gang flan, inanılmaz kopuyoruz, öyle havada killer hebele gubele ç... böyle devam ediyor sonra

hacı skill kasıcam yaaa, klasik can, sen başlamazsın hacı:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...