arkimod Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 jovainnon da event vardı stay frosty 6000 kadar frigate hazırladı doğru olabilir 6 saat kadar falan sürdü sanırım editto;4500 diye okumuşum,oha lan o kadar olamaz yanlıştır,45k ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Asakainin yıl dönümüne yakışır bir cap fight dönüyor. Kaçtı killer asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 stream http://www.twitch.tv/lickmelolpro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Sonunda cfc ve ruslar super kullanmaya basladi. Ve simdilik gordugum 1 titan patladi bile bizden. Tebrikler. Ilerleyen saatlerde daha cok cap patlicak gibi. Iste oldugum icin durumu tam takip edemiyorum. Bakalim kim kazanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 4. titan gitmek üzere şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Uzereydi, ama fullediler armoru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 gitti o, şu an durum 5-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 buda baska bir diger stream. http://www.twitch.tv/nick_fuzzeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bjoern Cyclon DeathMarshellkerensky Devix Sorax Djabra'il Dziubusia Hermaphrodiety Jebsar Jirad Tisalver Killerhound Margido Rawnar Imtari Ristano Robbie Boozecruise Selaik Seleucus ShinjiKonai Smirnoff Sorrows Shadow SpaceRangerJoe The Kan Trinitrous Xojiod RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 said: SpaceRangerJoe En çok bu elemanın patlamasına sevindim. NC savaşında titanlar nerflenmeden önce kapıyı titanlarla camplarlarken Armageddon'uma tek atmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 The Kan ben de buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 goonlar immensea'ye deploy oluyor. yeni staging systemleri AF0-V5 http://evemaps.dotlan.net/map/Immensea/AF0-V5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Incursion yuzunden afo ve cevresindeki sistemleri kaybettikten sonra afo haric cevre sistemleri geri aldi bizimkiler. Bi onu almaya calismadilar (yada basaramadilar). Goonlarin oraya gitmesi kotu oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 çok pis bi yerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 en azından artık şu sıkıcı savaş hızlanır. kaç ay oldu lan daha bu haftaya kadar hiçbir gelişme olmuyordu kayda değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sethlor said: Immensea bizim icinde cok makul hadi gelin bekliyoruz :D Ama gecen seferki razor/fa gibi bi arkadasa bakip cikicam modeli olmasin. Kim merkezde cfcyi sevmiyorum dediyse cok ayip etmis bu arada, cfc candir vazgecilmez. tam 1 hafta önce öngördüğüm üzere immensea ya çıkartma yapmış bulunmaktayız.. şimdiden size başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 phebus said: tam 1 hafta önce öngördüğüm üzere immensea ya çıkartma yapmış bulunmaktayız.. şimdiden size başarılar.. Phebus, yanlis anlamazsan sana bir itirafta bulunayim. Titanlarin patladigi gune kadar yaptigin strateji tavsiyelerin biraz sacma, savasin durumu ve gidisati hakkindaki durum degerlendirmelerin cok yanlisti. Ama kimsenin beklemedegi ve tahmin edemeyecegi oyle bir sey oldu ki yazdigin seyleri desteklenebilir kildi. Bu yuzden seni tebrik ediyor ve ilerideki ongorulerinde de basarili olmani diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 intel from god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 megetege said: phebus said: tam 1 hafta önce öngördüğüm üzere immensea ya çıkartma yapmış bulunmaktayız.. şimdiden size başarılar.. Phebus, yanlis anlamazsan sana bir itirafta bulunayim. Titanlarin patladigi gune kadar yaptigin strateji tavsiyelerin biraz sacma, savasin durumu ve gidisati hakkindaki durum degerlendirmelerin cok yanlisti. Ama kimsenin beklemedegi ve tahmin edemeyecegi oyle bir sey oldu ki yazdigin seyleri desteklenebilir kildi. Bu yuzden seni tebrik ediyor ve ilerideki ongorulerinde de basarili olmani diliyorum :) valla mete abi.. sizin kadar tecrübeli değilim hala strateji olarakta eksik sayılırım size nazaran ama öngörü yeteneğim de hiç yanılmadım. hiç beklenmedik bir sisteme deploy olduk ve demek mittaniyle aynı düşünüyormuşm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Valla ne diim. Eve hayatinda basarilar cidden :) @Can sende habire buraya yazionda donmeyecenmi oyuna yada dondun solo mu takiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Döndüm acc açık 1 aydır gelicem kesin forgonlar hac cerb fiti vermiş hep hevesim vardı cerb ama hac skillim yok onu kasıorum. hac değil ham olcak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 olm birde siz çok zenginsiniz 60 titan filan kaybettiniz ohoo diyosunuz madem bana 3-5 bişiler sallarsınız bu yaştan sonra farm marm kasmıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 reampage said: Döndüm acc açık 1 aydır gelicem kesin forgonlar hac cerb fiti vermiş hep hevesim vardı cerb ama hac skillim yok onu kasıorum. hac değil ham olcak tabi olm, süper, çok gaz, low sec pvp, forgonlar gang flan, inanılmaz kopuyoruz, öyle havada killer hebele gubele ç... böyle devam ediyor sonra hacı skill kasıcam yaaa, klasik can, sen başlamazsın hacı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 baktim geçen 2 senedir senede 2 defa başlamışım öle deme dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 reampage said: baktim geçen 2 senedir senede 2 defa başlamışım öle deme dsf bu benim her yıl bir hafta sigara bırakma muhabbetime çok benziyor asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar