Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu carrierlar triage moddayken bilme olanağı varmı?Repair modulleri kullanırken renkli bi effect çıkar ya geminin üstünde triage da öyle bi effect yapıyomu gemiye?
Mesaj tarihi:
megetege said:

Peh, noobluğuma denk gelmiş.

https://drive.google.com/file/d/0B6HehTsW8lJqUTdGUjYyeWZUT2M/edit?usp=sharing

Sanki bizim Domi replace edilmedi .. *Meh*

O değilde savaşın ertesi günüde CFC epey SubCap kaybı verdi log-in lerde.
Sistem 160 kişi, her planet her gate buble+ 15-20 li ceptor/bubler gruplarıyla tutulmuş.Herhalde bi 10 kadar prober vardı.
Mesaj tarihi:
Valla geçenlerde konuşma oldu ne kadar doğru ne kadar yalnış bilmem ama,''CFC Superleri de getirecekmiş'' dediler.
Alpha Naglfar olayı iyide,superler gelene kadar ötüyor boruları.
CFC vs N3 Super savaşı olursa muhtemelen O2O kopyası bol kayıplı bi savaş olacak gibi duruyor.
Bu arada her ne kadar CFC içinde bi alliance'ta olsamda Goon'un kaybetmesini umuyorum :) MM zamanından beri sevmiyorum elemanları.

said:
gsf ceo update yüzünden demiştim naglfar olayını ya öyle takılıyorum sadece

Bende gırgırına takılıyorum zaten yahu.
Mesaj tarihi:
Valla planları Alpha Naglfar'larla düşmanın capital/subcap gücünü engellemek,tabi düşman süperlerle çıkınca meydana outnumbered bi şekilde superleride patlatmak.
Son capital savaşında bi nevi o denendi.
Aslında başarılıda oldu Alpha naglfarlar.
O savaştan sonra zaten alliance bile tüm memberler'a olabildiğince hızlı naglfar kasın dedi.
Skill Book'ları falan alliance karşılayacakmış.
Yani adamlar şimdide naglfar sayısını dahada artırmayı planlıyorlar.
Açıkçası bende Superleri getirmezler diye düşünüyorum şuanlık düşman Super gücüne outnumbered naglfarla karşı koymayı planlıyorlar.
Ama 2 kere daha naglfar fleeti fail olursa muhtemelen superleride getirirler.
Mesaj tarihi:
100-200 le zaten bişey olmaz.
Düşmanda yaklaşık 110 tane SuperCarrier var, titanda herhalde bi 40-50 tane çıkar.
Goon forumlarında da satış kısmında 4-5 tane üretimci eleman var, hepsinde naglfarlar 20-25 tane sıra olmuş artık.
Mesaj tarihi:
Gluposti said:

Düşmanda yaklaşık 110 tane SuperCarrier var, titanda herhalde bi 40-50 tane çıkar.
Goon forumlarında da satış kısmında 4-5 tane üretimci eleman var, hepsinde naglfarlar 20-25 tane sıra olmuş artık.

tahsin oynuomusun len
Mesaj tarihi:
reampage said:

Gluposti said:

tahsin oynuomusun len

Oho, nerdeyse PL'de FC bile yapacaklar beni.
Hatta hüseyin ağlıyodu beni de aldırsana PL'ye diye,bugün verdim ayarı Shadoo'ya aldırdım hüseyini :D
  • Yeni Oluştur...