KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 N3 rus larla savaşırken KW- yı savunmadı. düştü KW- Hacı neolcak bilemicim ama CATCH uzun vaded -A- in olur Da bana deselerdi biz -A- ile mavi olcaz daha önceden inanmazdım. Nese ruslarla iyi olalımda aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hahahahha begendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://rooksandkings.com/killboard/index.php/kill_related/46085/ zaaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 smart bomb katliamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 İlk önce Fountain e TEST için geldi CFC...Fakat N3 ve PL çok fazla savaşmaya yanaşmadı çünkü TEST ile mavi değillerdi, ve AT zamanıydı.. Sonra CFC DELVE ye Test i bitirmeye geldiğinde, N3 ve PL yardım etmedi çünkü TEST'in evac fleet lerini patlatıp lootlamakla meşgullerdi... Daha sonra CFC Tribe a saldırmaya gediğinde, N3 ve TEST yardım etmedi çünkü Tribe kimdi ki? Sonra TEST i bitirmeye Curse e geldi CFC, N3 ve PL Çok umursamadı. Zaten Mavi değillerdi, neden kendi avlarına yardım etsinlerdi ki? Ve en sonunda CFC Test ve N3 için geldiğinde, onlara yardım edicek kimse yoktu... o7 N3 ve PL... Şimdi "ama hep blob " diye sızlanırlarda lol =))) aynı "blob" ları her boka 1000 tane archon atarken düşünecektiniz =) ona da GF dersiniz ahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 çok gülücem ya daha bu winter savaşında heralde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bu ne nese ve muhabbet boyle, sebebini idrak etmekte zorlaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 gerek de yok zaten idrak etmene ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yukaridaki yazilarin bazilari hayal urunu oldugu icin (ozellikle ilk 2 maddeden eminim) yazar disnda pek idrak eden olmamasi ve 2 gundur uzerine yorum yapilmamasini normal karsiliyorum yafes. Seninde idrak edememen normal yani, takma kafana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ahahahaha :)-D tears pati n3 lovers olduğundan sorun yok =) ben size muhalefet olarak burdayım =) trollüyorum ama atlamıyor kimse ha buarada metecim, "ozellikle ilk 2 maddeden eminim" demissin de, topuklarınız vura vura kaçmadınız mı? =) test in son station defence inde de, delve deki siegefleet lerdede yoktunuz ;) nese gerçi afk sın sen bilmessin, kugu dan oku sonra konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Razor hala goonswarmın koynunda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Triumvirateye sıktıgım her kursun için bugun ayrıca pismanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Razor koynuna girecek birilerini hep bulur. O, bu, şu farketmez. Hafif meşrep bir alyans. Teşbihte hata olmaz. Oradaki arkadaşlar alınmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 evet petiz pet =) çok petiz hatta önünü alamadık unuttum atmayı, n3 Ishtar fleet i dünki, cok epic öldü yanlız. l33t pvp in ıshtars at best =)) http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=20518153 Fleet Comps DD - Typhoons -A-/Darkness/Coven - Maels+Rokhs Solar - Tengus RZR - AHAC's GSF - Torp Bombers ------------------------------------- PL - Apoc Navy + some triage support NCDOT - Maelstroms S2N - Isthars (died in a ball of fire to CFC? Bombers) EMP - Bombers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bende dün prophecy WHORE ladım ona benzemiş bu http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=20520779 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 KaRa_DaVuT said: ha buarada metecim, "ozellikle ilk 2 maddeden eminim" demissin de, topuklarınız vura vura kaçmadınız mı? =) test in son station defence inde de, delve deki siegefleet lerdede yoktunuz ;) nese gerçi afk sın sen bilmessin, kugu dan oku sonra konusuruz Ilk iki madde zamaninda aktif olarak oynuyordum hala. Sonralari cok girememeye basladim, zaten o yuzden digerleri hakkinda yorum yapmadim. Ilk iki madde neden yanlis anlatmaya calisirimda anlamayacagin yada anlamak istemeyecegin icin problem yok. Kendin yazip kendin gulmeye devam et sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 megetege said: KaRa_DaVuT said: ha buarada metecim, "ozellikle ilk 2 maddeden eminim" demissin de, topuklarınız vura vura kaçmadınız mı? =) test in son station defence inde de, delve deki siegefleet lerdede yoktunuz ;) nese gerçi afk sın sen bilmessin, kugu dan oku sonra konusuruz Ilk iki madde zamaninda aktif olarak oynuyordum hala. Sonralari cok girememeye basladim, zaten o yuzden digerleri hakkinda yorum yapmadim. Ilk iki madde neden yanlis anlatmaya calisirimda anlamayacagin yada anlamak istemeyecegin icin problem yok. Kendin yazip kendin gulmeye devam et sen :) =) içi dolu dolu bir yazı olmuş sağol mete açıklaman için. Sen anlıyorsan ben anlarım sıkma sen canını. Ama harcama vaktini buralarda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yok yok senin 0.0 politikalarin zayif biraz. Ama inaniyorum kendini gelistirceksin :) Yada dur senin gibi dolu yazayim. Kara davut mode on Hahahahaha Tearzz L33t pvp Kara davut mode off :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Eve gidince usenmezsem aciklarim sana yanlislarinida. Telefondan ugrasamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 megetege said: Yok yok senin 0.0 politikalarin zayif biraz. Ama inaniyorum kendini gelistirceksin :) Yada dur senin gibi dolu yazayim. Kara davut mode on Hahahahaha Tearzz L33t pvp Kara davut mode off :) Yılmaz Özdil stayla benimki =P Oda böyle iki satır yazıp boşluk bırakıyor ya =) Mete Walloftext yazcan gene ha =) ama sonucu aynı. Bıraktınız olum adamları işte. Yok oydu yok buydu. Yoktunuz işte son savaşta =) Delve de yoktunuz =) Hep bi excuses sonrada.. Hayır ozamanlar TEST az nub olmayaydı, siz de vaz geçmeyip oraları tutabilseydiniz, Dİrenseydiniz şimdi çok daha farklıydı herşey. Şimdi bana gelip kugu da okuduğun metagame masallarını anlatıcaksın, o öle bu böle diceksin =) de sonuç gene aynı ben sana diyim. PL ve N3 bırakmasaydı TEST i yanlız, direnseydiniz başından sonuna, ne TEST failcascade olurdu ( olurdu aslında gene de bukadar hırsızlık leadership fail etc olmazdı belki ) nede CFC bukadar azardı taa curse e kadar dayanmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yahu birakmadik mi yazdim :) Konu biraktik birakmadik kazandik kazanmadik degil. O yazdigin ilk iki madde basta assa yanlis. Konu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 "Kara Davut" said: İlk önce Fountain e TEST için geldi CFC...Fakat N3 ve PL çok fazla savaşmaya yanaşmadı çünkü TEST ile mavi değillerdi, ve AT zamanıydı.. Sonra CFC DELVE ye Test i bitirmeye geldiğinde, N3 ve PL yardım etmedi çünkü TEST'in evac fleet lerini patlatıp lootlamakla meşgullerdi... Şimdi, PL cok varlık göstermedi çünkü Alliance Tournament zamanıydı. herkes biliyor bunu. E siz de başka 3-4 skirmish te durdunuz, ama TEST biraz kendine güvensizdi, koskoca alyans 200 kişi cıkarmadı fleetlere, siz de sokarım böle adama biz drone regions a deploy olcaz dediniz gittiniz bisüre sonra. Yalanmı? ikinci madde, Biz delve deyken kimse savunmadı oraları, o bölgenin tüm moongoo su cfc ye renter parası olarka geri döndü, ha baba ha parasına para kattı CFC, götü kalktı daha bi büyüdü, taa curse e gelip ruslara yardım edicek boyutlara geldi iş, N3 de ha bire izole etti kendisi politik olarak yanlız kaldı, yani tamam NC. PL falan var evet de, genel olarak anlamışsındır demek istediğimi. PL e bişi olmaz kaybediceği birşey yok zaten. olan size oluyor. Eğer zamanında PL ve N3 TEST le daha iyi ilişki kursaydı mesela, TEST de az adam olsaydı daha iyi formup yapsaydı, siz de destekleseydiniz Bugün hala çiftkutuplu null da, belki de Pure BLind daydı mesela TEST-PL-N3 mesela. Çünkü Fountain deployment da deli gibi isk harcandı, war of attrition du başlarda zaten fountain, eğer düzgün gitse savunulsaydı CFC çok da tutunamaz geri püskürtülürdü. Demek istediğim bu. Yanlışmı bunlar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bakma ben trollüyorum nasılsa tekim diye, ama can sıkan nokta null giderek mavi donut oluyor bize. salak saçma şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar