reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 D2 hedef gösterilmiş bir kere. Bu günü bekleyen 100'lerce türk anavatana dönüş için gün saymaya başladılar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Kudüs Yahudiler için neyse, RQH da bizim için odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bazi gelismeler var, dur bakalim hayirlisi. daha fazla ayrinti veremem :D ama dökün icinizi, beyin firtinasi lazim bu isler icin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Hasan abi ciddi düşünüyorum ben Ne gerekiyorsa yapalım Bide lider gerek denmişde, aga bizde herkes lider, herkes ronaldinyo bi tanede ben logiyim aga ben az geride durim adma yokki, gang yapsan herkes dps gemisinde herkes sebowhore 1 allahın kuluda demiiorki la ben logi olim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Hasan, bırak bu ayakları. Adam yazı yazmaya vakit bulamadığı için sadece bizim yazdıklarımızı okuyor. Bize trolleyecek konu atıyor. De get. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ama olsa şindi bi feseu ya rqh da ıshtar ile bi remote sb basılsa üj bej velet atlasa campımıza fenamı olur? et düşer doyardı aç karnımız ama ne eğlenirdik beya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ben yeni olusumda varim eger ayni seyden bahsediyor isek :) Hatta belki diplo bile olurum. Askerlik zaten subata kaldi azicik eve acigimizi kapayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Aahahaah. Yapma bunu, yapmaaaa... İnsanların hayalleriyle oynanmaz. Çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 agam baskasi ile karistiriyorsun herhalde :D her ne kadar offline olsak da oyunda, gönlümüz online. kendi capimizda bir kac kisi birseyler yapiyoruz B) ninja edit: daha cook pismesi lazim, daha benim ufaklik biraz ele avuca gelsin önce B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ha bu arada Can'ın "lider yok" söylemine ben çözüm buldum. Abi, büyük şirketlerin maaşlı ceoları yok mu? Ulan biz de tutalım toshaklı bir yabancı ceo. Maaşını ödeyelim, yönetsin. Adam uğraşsın biz pvpmizi yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 acele yapinca isleri bizde söyle bir manzara ile karsilasiyoruz o yuzden hesap kitap isleri uzun sürer bu islerde, yada sonunda olmaz. hic degilse kalp kirilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bence bizde işler oldu bittiye gelmez ise hiç olucağı yok. Scaları kapamasaydılar iyidi aslında onu alır ordan devam edilirdi. Ama geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bugün erken saatlerde, 10/31/2013, Solar Fleet ve Black Legion, Stainwagon, u mavi yaptı.,(Darkness of Despair <-DD-> and Against ALL Authorities <.-A-.>)ve KDF e deploy oluyor Catch e. N3 de buna yanıt olarak -a- bölgesine Catch de saldırı düzenledi, -A- staging sisteminde (GE-8JV) SBU lar koymaya başladı , Bir SBU yok deildi, ve -A- in savunma SBU su ile değiştirildi, fakat PL-n3 ortak kuvvetleri diğer 3 ünü kurtardı, ki su sıralar online olmuş olmaları lazım. Update: SBU lar yok edilip Stainwagon sistemden atıldıktan sonra n3 Supercap Filosu sisteme giriş yaptı ve istasyonu Reinforce a soktu ayrıca "Elo Knight" said: BROADCASTED MESSAGE from: elo_knight:::: we'll be going to war with n3 tomorrow so yea Yani, BLack Legion N3 ile savaşa giriyor bu jabber b.cast inde de yazdığı gibi. http://i.imgur.com/tWidDNI.png Yukarıdan da savaş hattını görebilirsiniz. Ve tarafları. Drone Regions Hallowen 2013 savaşı başlasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Biz hergün N3 le savaşıyorduk zaten, tek değişiklik dod ve -a- nın mavi olması. Mavileri sevmeyiz pek biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 n3 kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bize de cok değişiklik yok. sadece daha fazla renklenicek şenlenicek ortalık Zaten 2 aydır burdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Aluriel said: bl got hazed yo lel :::: BROADCASTED MESSAGE from: elo_knight :::: If you lost a super in FR-, you have money on the character that died :::: BROADCASTED MESSAGE from: elo_knight :::: ps buy nyxes already replaced lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Cok uykum var KW- den sonra.. hiç uyumadna işe geldim bide... Sanırım Troilem de uyumadı hep local deyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Troilem hep uyuodur localdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 arkadaşın abisi askere gidiyor bugün teslim oluyor. dün istanbula gelmiş bizde kaldılar falan giremedim oyuna. pingleri gördükçe içim gitti asdfas fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 aralarda sızdım bildiğin.. en son node çöktü oh deidm saat 5 miydi neydi. 2 saatlik uykuyla işe gittim O nyx in ve titanın sahibide ne dua etmişse kabul oldu =) node çökmese eline alıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://img69.imageshack.us/img69/1571/zs96.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Sagdaki amca kimlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 koluna bak o değil de siz niye fleet çıkarmadınız dün ya o kadar bekledik titan başında. nulli is new test lelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Baktımda anlamadım. Son zamanlarda kendi corpum ve allianceım dısında takip etmiorm etrafı. Soruna gelirsekte ben afk ceoyum. Bilmem öle pvp fleet falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar