Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hasan abi ciddi düşünüyorum ben

Ne gerekiyorsa yapalım

Bide lider gerek denmişde, aga bizde herkes lider, herkes ronaldinyo bi tanede ben logiyim aga ben az geride durim adma yokki, gang yapsan herkes dps gemisinde herkes sebowhore 1 allahın kuluda demiiorki la ben logi olim..
Mesaj tarihi:
agam baskasi ile karistiriyorsun herhalde :D
her ne kadar offline olsak da oyunda, gönlümüz online. kendi capimizda bir kac kisi birseyler yapiyoruz B)

ninja edit: daha cook pismesi lazim, daha benim ufaklik biraz ele avuca gelsin önce B)
Mesaj tarihi:
Ha bu arada Can'ın "lider yok" söylemine ben çözüm buldum.

Abi, büyük şirketlerin maaşlı ceoları yok mu? Ulan biz de tutalım toshaklı bir yabancı ceo. Maaşını ödeyelim, yönetsin.

Adam uğraşsın biz pvpmizi yapalım.
Mesaj tarihi:
Bugün erken saatlerde, 10/31/2013, Solar Fleet ve Black Legion, Stainwagon, u mavi yaptı.,(Darkness of Despair <-DD-> and Against ALL Authorities <.-A-.>)ve KDF e deploy oluyor Catch e.

N3 de buna yanıt olarak -a- bölgesine Catch de saldırı düzenledi, -A- staging sisteminde (GE-8JV) SBU lar koymaya başladı ,

Bir SBU yok deildi, ve -A- in savunma SBU su ile değiştirildi, fakat PL-n3 ortak kuvvetleri diğer 3 ünü kurtardı, ki su sıralar online olmuş olmaları lazım.

Update:
SBU lar yok edilip Stainwagon sistemden atıldıktan sonra n3 Supercap Filosu sisteme giriş yaptı ve istasyonu Reinforce a soktu

ayrıca

"Elo Knight" said:

BROADCASTED MESSAGE from: elo_knight:::: we'll be going to war with n3 tomorrow so yea

Yani, BLack Legion N3 ile savaşa giriyor bu jabber b.cast inde de yazdığı gibi.

http://i.imgur.com/tWidDNI.png

Yukarıdan da savaş hattını görebilirsiniz. Ve tarafları.

Drone Regions Hallowen 2013 savaşı başlasın =)
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

bl got hazed yo

lel

:::: BROADCASTED MESSAGE from: elo_knight :::: If you lost a super in FR-, you have money on the character that died

:::: BROADCASTED MESSAGE from: elo_knight :::: ps buy nyxes

already replaced lol
Mesaj tarihi:
aralarda sızdım bildiğin..

en son node çöktü oh deidm saat 5 miydi neydi. 2 saatlik uykuyla işe gittim

O nyx in ve titanın sahibide ne dua etmişse kabul oldu =)

node çökmese eline alıyordu
  • Yeni Oluştur...