Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gom Tv stüdyosunda bir Türk!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha sunuculardan biri bizim oralarda ufak bir türkiye var kebapları şahane diyor. Diğeri de evet burada korede de kebapçılar var çoh güzel çoh şahane diyor. İlk sunucu koredeki o kebapçıları biliyorum ama emin ol o yediğin şey kebap değil diyor. Adam da neden ama gayet güzel tadı var falan diyor. Diğeri de tadı biraz benziyor olabilir, seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama emin ol o yediğin gerçek kebap değil diyor. Muhabbet bitiyor.

Kore de kebap diye kedi köpek mi yedirtiyorlar lan millete? Devletimiz acil bir ekip toplatıp kalite kontrol yapsın korede. Kebap itibarımız yerlerde sürünmesin hiç değilse. Görevlileri acil önlemler için işbaşına çağırıyorum buradan.
Mesaj tarihi:
harristhegosu said:

Fevzi güldürenin cok olsun birader , ama cevapların cok anlamsiz lan.

Evet, Peo taktiği iyidir. Şiddetli inkar + şakaya vurma. 2 hafta kasarım, soğuturum diyorum genç. Yanlış hatırlamıyorsam en son feci delirtmiştim seni.
Mesaj tarihi:
harristhegosu said:

Herzaman ki gibi yanlış hatırlıyorsun.

Ulan senin kadar yüzsüz adam görmedim yemin ediyorum. Bir insan bu kadar çirkef olabilir mi? Hep böyleydin lan zaten. En başından beri. Bu kadar laf yeter. Alayım şu Hots'u da görüşelim müdür. Görelim ne olacak.
Mesaj tarihi:
hatırlatayım dedim.

harristhegosu said:

Blizzard'a artik para vermiyorum birader. Diablo 3 sayesinde tüm verdigim paralari misli misli cikardim , bundan sonra iliskim kesildi.
  • Yeni Oluştur...