LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.gomtv.net/2013gstls1/vod/80055 flash forward to 19:32 Kendisi şirketten çok eski bir arkadaşım. İş gezisi diye gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bize de nasip olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 nasil heyecanlanmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bkz: (Slasher & Arcane combosu...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Emir, bak sittin senedi oynamadığım SC2 yi tekrar oynatma bana. Son maçlarda ağır şekilde yediğin tokatları, sonra ağlamalarını hatırlatırım. Allah'ın Noobu seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fevzi abi bizide alsana o şirkete bizde iş gezisine gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 oww fevzi abiden bash geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Alalım Memphiscim. Var mı 3D Art ya da Game Coding tecrübesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yok abi çay falan yaparım çok güzel!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 menfıstan game tester olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Fevzi güldürenin cok olsun birader , ama cevapların cok anlamsiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 haha sunuculardan biri bizim oralarda ufak bir türkiye var kebapları şahane diyor. Diğeri de evet burada korede de kebapçılar var çoh güzel çoh şahane diyor. İlk sunucu koredeki o kebapçıları biliyorum ama emin ol o yediğin şey kebap değil diyor. Adam da neden ama gayet güzel tadı var falan diyor. Diğeri de tadı biraz benziyor olabilir, seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama emin ol o yediğin gerçek kebap değil diyor. Muhabbet bitiyor. Kore de kebap diye kedi köpek mi yedirtiyorlar lan millete? Devletimiz acil bir ekip toplatıp kalite kontrol yapsın korede. Kebap itibarımız yerlerde sürünmesin hiç değilse. Görevlileri acil önlemler için işbaşına çağırıyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 İlk sunucu (Khaldor) Alman olduğu için gerçek kebabın nasıl olduğunu iyi bilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kacindi dk da abi bunlar yarim saatlik seyi izleyemelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 19:32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 harristhegosu said: Fevzi güldürenin cok olsun birader , ama cevapların cok anlamsiz lan. Evet, Peo taktiği iyidir. Şiddetli inkar + şakaya vurma. 2 hafta kasarım, soğuturum diyorum genç. Yanlış hatırlamıyorsam en son feci delirtmiştim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Herzaman ki gibi yanlış hatırlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 az laf çok iş beyler, belirleyin 15 gün sonrasına net bi tarih, hazırayalım stream ekibini, alalım cips biramızı izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sleeep said: alalım cips biramızı izleyelim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 harristhegosu said: Herzaman ki gibi yanlış hatırlıyorsun. Ulan senin kadar yüzsüz adam görmedim yemin ediyorum. Bir insan bu kadar çirkef olabilir mi? Hep böyleydin lan zaten. En başından beri. Bu kadar laf yeter. Alayım şu Hots'u da görüşelim müdür. Görelim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 al tabi , belki sende gelecek gorebilirsem clane bile alabilirim. Yalniz cok calisman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hatırlatayım dedim. harristhegosu said: Blizzard'a artik para vermiyorum birader. Diablo 3 sayesinde tüm verdigim paralari misli misli cikardim , bundan sonra iliskim kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 harristhegosu said: al tabi , belki sende gelecek gorebilirsem clane bile alabilirim. Yalniz cok calisman lazim. Ulan senin bonservisin hala bizde değil mi? Klan kurmalar falan. Huun nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar