Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 mazda honda toyota hatta toyotayı biraz sallayabiliriz alman kıvamına inmeye başladı o mazda honda e mazda çok yaygın deil ondan honda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 japon arabası mı ucuz? kore ile karıştırıyo olmayın. mazdanın hondanın nissanin neyi ucuz la? o paraya nissan sadece micra olur. hondanın jazzını bile alamazsın. yani micra mı corsa mı deseler corsa alırım ben. toyotanın en düşük segmenti hatchback vardı ona bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 fiyat performans olarak ucuz yeni bi civicin iç kalitesi, verdiğin paraya göre bayaaa iyi mesela. gerçi jazz pahalı kaçabilir - 2. elde çok satılıo ondan pahalı sanırım bilemiorm - 30k ya 0.9 cliolar vardı? ya vw almayında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 30 liraya civic anca perti çıkmış bulur. bi de onun benzini el yakar her daim 9 ila 10 lt/100km. ki adam zaten sıfır istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yok zaten civic al demedim ya japon ucuz dememi nereye dayandırdıgımı solemek ıcın dedım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 paspatur sana VW aldırmama lobisi olarak görev benimdir artık 1- Şahenkgillerden daha iyi arabalar bulabilirim! 2- adamlar şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ha pardon o zaman. o konuda katılıyorum sana performansdan ziyade civic aksesuarı iyi olan bir model, o segment'de iç tasarım civic'den iyisi yok passat'la yarışır. ama her japon arabasında olduğu gibi dış malzeme kağıt gibi. yayaya vursan çizik olmaz adamda ama arabanın önü dağılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 1.2 corsa kullanıyorum. ilk arabam performans olarak kıyas yapma şansım yok ama corsa açık ara daha geniş ferah geldi bana. almadan denemiştim hepsini. ikinci olarak trendline lar 4 teker 1 direksiyon şeklinde satıldığı için çok tercih edilesi değil. cruise control bile var corsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Opel alman değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 alman, nasil alman degil? general motor aldi diye amerikan mi oldu opel =) ayrica vw de ferit sahenk degil, o da alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 almanyadan mı alıcan arabayı yada nerden alıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bu ne biçim tartışma lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 alabiliyorsa bir tane galeriye getirttiri arabayi, tabi corsa ya da polo icin ugrasmaya degmez, bu yuzden tabi ki burden alacak arabayi, nerden alacak. cinden alip getirtecek hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 işte o yüzden vw--> şahenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Suark said: mazda honda toyota hatta toyotayı biraz sallayabiliriz alman kıvamına inmeye başladı o mazda honda e mazda çok yaygın deil ondan hondatr de yaygın değil ama mitsubishi buna ek olarak uzun süreli kullanım düşünülüyorsa kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Opel'e alman değil diyenleri kınıyorum dostlar. Gidip doğuşa bayılın avroları, Sciroccodan tut Tiguana aynı iç trim, aynı malzeme. ÖĞK geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 vw de sahiden butun modellerin icini ayni yapiyor, biraz degistirmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar