Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VW Polo Trendline vs. Opel Corsa Essentia

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
japon arabası mı ucuz? kore ile karıştırıyo olmayın. mazdanın hondanın nissanin neyi ucuz la? o paraya nissan sadece micra olur. hondanın jazzını bile alamazsın. yani micra mı corsa mı deseler corsa alırım ben. toyotanın en düşük segmenti hatchback vardı ona bakabilir.
Mesaj tarihi:
fiyat performans olarak ucuz
yeni bi civicin iç kalitesi, verdiğin paraya göre bayaaa iyi mesela.

gerçi jazz pahalı kaçabilir - 2. elde çok satılıo ondan pahalı sanırım bilemiorm -

30k ya 0.9 cliolar vardı?

ya vw almayında :/
Mesaj tarihi:
ha pardon o zaman.

o konuda katılıyorum sana performansdan ziyade civic aksesuarı iyi olan bir model, o segment'de iç tasarım civic'den iyisi yok passat'la yarışır. ama her japon arabasında olduğu gibi dış malzeme kağıt gibi. yayaya vursan çizik olmaz adamda ama arabanın önü dağılır yani.
Mesaj tarihi:
1.2 corsa kullanıyorum. ilk arabam performans olarak kıyas yapma şansım yok ama corsa açık ara daha geniş ferah geldi bana. almadan denemiştim hepsini. ikinci olarak trendline lar 4 teker 1 direksiyon şeklinde satıldığı için çok tercih edilesi değil. cruise control bile var corsa da.
Mesaj tarihi:
alabiliyorsa bir tane galeriye getirttiri arabayi, tabi corsa ya da polo icin ugrasmaya degmez, bu yuzden tabi ki burden alacak arabayi, nerden alacak. cinden alip getirtecek hali yok.
Mesaj tarihi:
Suark said:

mazda honda toyota
hatta toyotayı biraz sallayabiliriz alman kıvamına inmeye başladı o
mazda honda
e mazda çok yaygın deil
ondan
honda
tr de yaygın değil ama mitsubishi buna ek olarak uzun süreli kullanım düşünülüyorsa kesinlikle
  • Yeni Oluştur...