_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bursa kertenkelesiyim heryerde sigişirim. lütfen beni öldürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben bu istanbul kertenkelelerinden öldürmüştüm 2-3 tane. çok canice öldürmüştüm hemde :( şimdi yaptığım yanlış mı yoksa cennetlik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bediüzzaman'ı hiç sevmem, hem kürtçülük yapıyor hem utanmasa mehdiyim diye nam salacaktı. geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 geçen gün pencereyi açıcaktım arkadaşımdayken pencerenin dış tarafında bu vardı böyle ilginç bi foto oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hemen öldürüp cenneti garantileseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 eve aldım sinekleri böcekleri yesin diye zaten cenneteyim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Gece vakti arkadaşta olmak falan http://www.youtube.com/watch?v=ex7FJeqVC7c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar