Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Gamemaster Blizzard Poster 24/11 Servers available | 11/24/2004 7:35:54 AM GMTST The servers are once again available. We thank you for your patience 29/11 Server downtime all Europe | 11/28/2004 6:33:10 PM GMTST All European World of Warcraft servers will be brought down on the 29/11/04 at 4am for maintenance. Ya arkadaşlar bu ne ben beta henüz başlamadı diye biliyordum, madem öyle hangi server'lar bu bahsedilen????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Closed EU Beta. 10 Aralik civarinda da pre-order edenlerin girecegi Final Beta baslayacak bildigim kadariyla. Open Beta degil yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ben geç kaldım mesajı atmakta. Evet Baggio'nun dediği gibi.. [Bu mesaj Ozan tarafından 01 Aralık 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ben de sevindim Final Beta basladi diye ya, ozenli baslik atin biraz, hevesim kursagimda kaldi :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Yani closed beta oynanmaya devam ediyor, ben kapandı diye biliyordum atlamışım olayı demekki. Eğer bu bahsettiğin 10 Aralık tarihi kesinse open beta için beklediğimiz cd key'lerin o tarihe yakın gelmesi olasıdır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 10 aralık tarihi kesin değil ama muhtemeldir. benim pre-order paketi için 7-10 gün sonra gelcek dendi mesela. zaten muhtemelen açılmadan 1 hafta önce falan haber verirler. zaten yanlış anlamadıysam yine dışardan kayıt olcak final beta için ya da closed beta başvuru formunu doldurup da key alamayanlara bir iki dalga daha key gönderecekler. yani başvurup da key alamadıysanız key alma şansınız var hala (kesin değil tabi). xrex'in başka bir forumda dediği gibi 20'sinden sonra noel tatili başlıyor. o zamana kadar açarlar herhalde. tatilde uğraşacaklarını sanmam.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 01 Aralık 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mirage tarafından 01 Aralık 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mirage sen preorder'ı nereden yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 blizzard 'ın almanyadaki ana satış merkezinden[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar