NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Litminov said: http://imageshack.us/a/img402/1975/dsc0003fj.jpg Çikolatayı mikrodalgaya at sonra yanına da biraz meyve dilimle bitti gitti işte petito mu onlar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 abi çikolatayla yapılana da fondu diyorlar işte nedir bu hiddet. Ayrıca o föndü değil fondue taam mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BulletRide said: sabonis said: çikolatalı olan şeye fondü diyor millet ya kafayı yiyorum. fondü dediğin peynirdir. nokta. this. sen de bu kafadansan fondue switzerland vardı Alsancak'ta. Sahipleri İsviçreli, 2 sene önce gitmiştim en son o sokaktan hiç geçmedim bayadır, her çeşit peyniri eritiyorlar. Çikolatalısından istiyorsan Kahve Dünyası yapıyor işte, çok bir özelliği yok sdjfjsf istanbul'da var mı? 13 sene önce falan isviçre'de yedim en son fondü shufhdasuf. ya harbiden nutella'dan bozma şeye muz banıp "fondü" diyenler var ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 fondüye fondü deniliyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sabonis haklı. fondü peynirdir. ancak uzun kürdancığın ucundaki eriyen peynir atmosferik iş geliştirme modeliyle eriyik çüküçükoloto vb türevlerini lügatı kapsamına almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ne kadar cahilsiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 too redneck to have a food culture try religion sirFistan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kesin öyledir yaa evet dworgian üstte yazmis bi okuyun arastirin tutup fondu peynirdir evet yazmanız direk cahillik baska bisey degil yok ilk fondu peynirdi dersen 1950 diyorum senin baban bile hayatta değil nereden biliyorsun anasını satayım sanki deden de fondü yiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 pis cahiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ahaha adam isviçrede yedi diye guru oldu, bide millete atarlanıyor. 2 sine de fundue denir. İlle ayırım yapacaksan chocolate fondue, cheese fondue diye ayırırsın tamam da adamın sevdiği chocolate fondue dür, resmini koymuş. Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 HAYIR BİKERE FONDÜ PEYNİR TAAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 mıhlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kaşarı erittim muzu bandım bok gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 :) s.ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 fistan sakin. İsviçre geçmişi olan çoğu kişi fondue'nün peynirle olması gerektiğini düşünür, asıl olan bu olmayadabilir. Kokoreç'in domatesli veya olmaması gibi birşey. Bize göre öyleymiş sana göre nutella belki bilemeyeceğim ağız tadınla ilgili dostum ayrıca 1950'ler değil, İsviçre'nin hangi köyüne gitsen peynir festivalinde fondue yapılır, panayır tarzı asırlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BulletRide said: fistan sakin. İsviçre geçmişi olan çoğu kişi fondue'nün peynirle olması gerektiğini düşünür, asıl olan bu olmayadabilir. Kokoreç'in domatesli veya olmaması gibi birşey. Bize göre öyleymiş sana göre nutella belki bilemeyeceğim ağız tadınla ilgili dostum ayrıca 1950'ler değil, İsviçre'nin hangi köyüne gitsen peynir festivalinde fondue yapılır, panayır tarzı asırlık e heralde isviçre'ye git fondue de, çikolata mı peynir mi sorarlar mı ki, hiç sanmıyorum. neyse istanbul var mı olm onu söle bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Her yörenin kendine has fondü stili vardır. Hepsine saygı göstermeli, diğer bölgelerin fondülerine " ıyyy öyle fondü mü olur " dememeliyiz. Ama kendi fondümüzü de geleneklerimize bağlı olarak yaşatmalıyız. iyi geceler ben çok yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ne saygı göstercem yahu pizzayı da italyanlar buldu ama amerikadakiler daha lezzetli bi ürün uluslararası alanda nasıl ünlü olduysa o şekilde başarılıdır boşuna domuz etli fondü orjinaliymiş hacı ondan alalım tribine girmeye gerek yok alsancakta gazi kadınlardan önceki sokakta isviçre bayrağı olan bi yer var sanırsam orası iyi yapıyor olabilir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 DoruK said: pizzayı da italyanlar buldu ama amerikadakiler daha lezzetli DAFUQ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 daha açıklayacam hep bunları romaya gittim en güzel pizzayı yedim falan yalan newyorktaki 99cent pizzacıları bile daha iyi yapıyor italyadakilere kıyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 o zaman çikolatalisina bi isim bulup konuyu burada kapatalım siz isim araya durun bende O arada çikolatama muz banayım. ayrıca o çikolata nutella bozması değil isvicreden alındı taam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Fondü etle olur abi bifteği antrikota banar yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 DoruK said: ne saygı göstercem yahu pizzayı da italyanlar buldu ama amerikadakiler daha lezzetli bi ürün uluslararası alanda nasıl ünlü olduysa o şekilde başarılıdır boşuna domuz etli fondü orjinaliymiş hacı ondan alalım tribine girmeye gerek yok alsancakta gazi kadınlardan önceki sokakta isviçre bayrağı olan bi yer var sanırsam orası iyi yapıyor olabilir bu arada hayatınızda italyada pizza yememişsiniz. yedim diyeninizde tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sabonis said: BulletRide said: fistan sakin. İsviçre geçmişi olan çoğu kişi fondue'nün peynirle olması gerektiğini düşünür, asıl olan bu olmayadabilir. Kokoreç'in domatesli veya olmaması gibi birşey. Bize göre öyleymiş sana göre nutella belki bilemeyeceğim ağız tadınla ilgili dostum ayrıca 1950'ler değil, İsviçre'nin hangi köyüne gitsen peynir festivalinde fondue yapılır, panayır tarzı asırlık e heralde isviçre'ye git fondue de, çikolata mı peynir mi sorarlar mı ki, hiç sanmıyorum. neyse istanbul var mı olm onu söle bana :D İzmirliyim abi ben ashdahsd. Fakat Maçka Swiss Otel'de Swiss Chalet Restoran vardı, İsviçre mutfağı, fondue vardır banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar