Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bence bekle şu custom role patchi gelsin, ondan sonra açtırırsın. Herkes o patchi bekliyordu populasyon baya artıcak o patchte, şuan oynayan herkes end game tarzında hayvani gearlar, yüksek ppler çok zevk almazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 tarihleri yayınlamışlar haftaya ekonomi patchi haziran başında da custom role patchi ayrıca 31 mayıstaki açık accountlara 2k prowness hediyesi gelicek. kaynak Fellow Agonians, First of all, as a recap on what will happen in the next few days: Our next patch, the "Economy" patch as we call it internally, will be implemented next week as planned. Right after that, as you will have guessed already, comes the Custom Roles System, which will be applied during the first week of June (TBC). This new system will lead to a free prowess points respec for everyone. In that light, we have an offer for you: Those who have an active account on May 31st will get a bonus of 2000 prowess points on top of their own, to freely distribute as they want. So, start planning your characters, there's not much time left. As for this weekend, we have organized a "Double Dye Drop Rate" weekend so that you may experiment with the available dyes in the game. At the same time, be ready for more GM activities on the spot. archeage'deki farmvile potansiyelinden sonra gönlüm hala bundan yana ama büyük ihtimalle archeage ile devam edicem casual friendly olma durumu daha çok onda. bide şöle bi item eklenmiş ya da eklenecek; Spyglass – For our piracy oriented players, and not only them, the spyglass is coming to Agon. This new item can be used by any player to reveal ships and boats of all kinds within a certain radius. Use the item, open your map and locate your prey. For best results, get to a high location and use the item there. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 aylardır yıllardır beklenen sistemi 36 saniyede tanıtmak :( https://www.youtube.com/watch?v=3kEH2Vn2whU&feature=youtu.be DFUW'i böyle release etseler mükemmel olmaz mıydı ya? bir de şimdi ki prowess mentor ve kasma kolaylığı olsaydı. eminim çok daha uzun oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 darkfall is back ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Skirmisher açıp başlıyorum bende bugun yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 hahah yine bok gibi interface ama ya böyle hantal olduğu videoda beli sağa doğru listeden seçiosun, nasıl bi kafa ya, yao işte ayrı bi interface o skillere teker teker nie sağa kaydırtıosun tüm abilityler. neyse dediim gibi ben bu sistemi ilk unholy wars çıkınca bir post atıp yazmıştım, neden böyle 4 classa indirdiniz bu oyunu, tüm abiltiyler i açık bırakın , biz seçelim custom, zırhlar penalty versn vs. diye gerçek bir vizyonerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 gökhan kaanla archeage'de sevişiyoruz, gelsene gruba çevirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 abi 180 dolarım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 off gelme o zaman pis fakir 150 dolar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Gökhan çiftçi deilki archage oynasın... Warrior gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Archage mail.ru üzerinden oynuyodum ben sonra accountu kaybettim (bkz zeka over 9000 ) şimdi çok boşluktayım tekrar dark fall dönsem bi baksammı diye düşünüyorum. Varmı başlayan gaza gelen? Gazlanan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ben başladım fazla zamanım olmadıgından giremiyorum girsemde craft mode suanlık tekrar toplansak güzel olurdu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Bende gaza geldim başladım asdasda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 biraz karışık gibi olmuş ama güzel olmuş ya, bildiin şu an baya custom buildler çıkar bu işten, tabi ki çok imba builder vs. olacak ama olsun. Doğru yoldalar. http://www.youtube.com/watch?v=xiFIsE_yaKA&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Benim warrior vardı onu okçu yaptım iyide oldu warrior skirmisher primalist karışık oldu toplu sekilde yine baslasak oyuna cok guzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 DF3'e inşallah no life grind'i kaldırırlarsa tabii o da. casual adama gelmiyor oyun bu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 boş zaman vardı benimde piyasada oyun bulamadım eskilere baktım darkfall geldi direk download:) craft yapıyorum arada cıkıyorum bir iki görev sonra tekrar craft:) loot toplamıyor adamlar artık doymuş güzel bi team olsak yine akılır yani aklınızda olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 http://www.luxarcana.org/darkfall-unholy-wars/darkfall-unholy-wars-now/ şu makalede adam diğer değişiklikleri yazmış ekimden beri olan. güzel gelişmeler olmuş oyunda territory sistemi vs. güzel olmuşo villageların vs. tutulması elde önemli fakat aynen bingildakin dediği gibi oyun hiç bir şekilde küçük guildlerin hayatta kalmasına olanak sağlamıyor büyük guildler territoryleri ele geçirip o bölgede daha çok gold daha çok drop vs alıyorlar. sen her zaman dezavantajlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Başka guildlerle birleşip o açığıda kapayabiliriz diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Arkadaşlar ben de steamden satın alıcam ama steamden aldığımla sizinle oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 3.73 dolar steamde 8 saatliğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ben 5 dolara aldım indirimde diye : D avrupada oynuyorsunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 var mı oynayan hala? patchten sonra nasıl durumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Takibimde, forumlarında da yazıyorum..df1 e döndüler karakter mixing ile...binlerce karakter kombinasyonu mevcut..pve i de kuvvetlendirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 https://www.darkfallonline.com/news/important-announcement-regarding-city-walls Siege engine patchi geliyormuş yarın. Duvarların boyu yükseliyor. A new catapult A deployable Siege Ladder New Reinforced Walls and A Race Change Service geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar