KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: dünyadan haberler nedir bu olayla alakalı? ben birkaç yere baktım tektük görebildim valla şöyle bi örnek vereyim reyhanlı patlaması olduğunda almanyadaydım yaklaşık 10 gün kaldım olaydan sonraki ilk 4 5 gün tv'ler sırf bu haberi veriyodu suriyedeki muhabirler hataydaki muhabirler sürekli bilgi aktarıyodu şimdi takip edemiyorum ama çok büyük ihtimal bizim basınımızdan daha fazla ve doğru bilgi aktarıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 o park yıkılırsa evde bomba yapmayı öğrenip, o inşati kundaklamaz isem bende cem değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 polis birazdan zilini calar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aslında cem yılmaz 'ın dediği gibi evlere biber gazı hattı çeksinler doğal gaz gibi. mesela canın alkol istedi, yada 29 ekimde cumhuriyet bayramını kutlamak istiyorsun, veya ağaçların kesilip yerine avm yapılmasına karşı gelmek gibi, böyle illegal istekler düşünmeye başladın hemen aç biber gazını çek iki nefes bitsin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 simdi dusunuyor serefsizler burada bu direnise kaybedersek, bi daha baska yere kafamiza gore bisey yapamayiz diye ayni sey 3. kopruye de yapilabilir ya da nukleere, her hangi bir doga dusmani yapiya da vs o yuzden sert yapiyorlar ama avuclarini yalayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 niye başka milletvekili gitmiyo abi oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fistan reyizim doğru söyledin. bura kazanılırsa artık kabakuvvetle bişeylerin olmucağını anlar herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 cunku baska milletvekillerini yazmiyor medya oraya kilicdaroglu da gitti. bu sabahta mudehale olmadan iceride chp mv'i muslum sari ve ilhan cihanerde biber gazi mudehalesini durdurdu ama sirri sureyya reklam ediliyor onu da cozebilmis degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer said: niye başka milletvekili gitmiyo abi oraya kılıçdaroğlu konuşssun paso.. bu yüzden bu herife oy vermek istemiyorum her sene mecbur veriyorum, ulan halk arkanda işte , chp genel başkanı olarak gitsene lan taksime , delip geçsene o barikatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.dha.com.tr/gezi-parki-raporu-dokunamazsiniz_478521.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tinu said: Killer said: niye başka milletvekili gitmiyo abi oraya kılıçdaroğlu konuşssun paso.. bu yüzden bu herife oy vermek istemiyorum her sene mecbur veriyorum, ulan halk arkanda işte , chp genel başkanı olarak gitsene lan taksime , delip geçsene o barikatları. osman pamukoğlu bile gitti beya hatta bayıldı falan hepsi ordaymış dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 said: AVM yapılmayacak, ağaç katliamı yok Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 3. köprüden dolayı ağaç ve doğa katliamı olacağı eleştirilerinin doğru olmadığını söylerken güvence verdi: “Köprü güzergâhında içme suyu havzası, biyolojik hayat etkilenmeyecek. Ağaç kesimi asgari düzeyde olacak. Taşınabilen ağaç taşınacak. Toplam 381 bin ağaç kesilecek. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile de kesilen her ağaca karşılık en az 5 ağaç dikileceğine ilişkin protokol yaptık.” İstanbul’a son 10 yılda 36 milyon fidan dikildiğini, AK Parti ’nin Türkiye ’nin ‘gelmiş geçmiş en çevreci hükümeti’ olduğunu savunan Eroğlu, Gezi Parkı’na da AVM yapılmayacağını söyledi. Eroğlu, “AVM yapılmayacak. Tarihi eserin aynısı yapılacak. Bu mekân Taksim Meydanı ile bütünleşen bir yer değil. Burada geçmişte muhteşem bir tarihi eser vardı; biz bunu ortaya çıkaracağız. Altını çizerek söylüyorum inşaat bittikten sonra herkes ‘ne kadar güzel, muhteşem bir yer oldu’ diyecek” diye konuştu. Köyden indim şehre... tarihi eser yapacaklarmış asdasf avm li tarihi eser Gelmiş geçmiş en çevreci hükümeti google earth'e de bi izah etseler güzel olur vallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kk gittide ne oldu.50 tane güvenlikle gitti konuşma yaptı sonra döndü gitti. ulan tarihi eser dediğide kışla asfhafs oraya kışla yapılsa ne olur yapılmasa ne olur.kışla şeklinde avm yapıcaklar işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 orada sırrı süreyya önder dışında bir sürü milletvekili var. aralarında sırrı süreyya medyatik diye öne çıkıyor sadece. farklı kaynaklardan haberlere göz atın satır aralarında görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ha tabi orası ayrı ama baskalarıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tinu said: aslında cem yılmaz 'ın dediği gibi evlere biber gazı hattı çeksinler doğal gaz gibi. mesela canın alkol istedi, yada 29 ekimde cumhuriyet bayramını kutlamak istiyorsun, veya ağaçların kesilip yerine avm yapılmasına karşı gelmek gibi, böyle illegal istekler düşünmeye başladın hemen aç biber gazını çek iki nefes bitsin gitsin. şu olayın karikatürünü çizmeli birisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tinu said: Killer said: niye başka milletvekili gitmiyo abi oraya kılıçdaroğlu konuşssun paso.. bu yüzden bu herife oy vermek istemiyorum her sene mecbur veriyorum, ulan halk arkanda işte , chp genel başkanı olarak gitsene lan taksime , delip geçsene o barikatları. kılıçdaroğlu cüsseden kaybediyo ya. kesin okulda falan kafasına tebeşir atıp dalga geçmişlerdir. ben psikolojik zarar veren bi bully'dim zamanında yetersizlere dadanıyodum. bu kesin yetersizdi başkan oldu da pasif yani. tayyip öyle mi ama akıyo adam toplumların önünde yalan doğru farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: tinu said: Killer said: niye başka milletvekili gitmiyo abi oraya kılıçdaroğlu konuşssun paso.. bu yüzden bu herife oy vermek istemiyorum her sene mecbur veriyorum, ulan halk arkanda işte , chp genel başkanı olarak gitsene lan taksime , delip geçsene o barikatları. osman pamukoğlu bile gitti beya hatta bayıldı falan hepsi ordaymış dun şimdi lazım şimdi, polis halkı kırıp geçerken, parkı işgal etmişken gitmesi lazım, dün 20 koruma ile gidip 2 cümle etmek sadece konuşmaktır işte, dediğim gibi sadece konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 adamlar lale ekmeyi de çevrecilik sanıyo heralde. o konuda iyiler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: halkı dövüp parkları yıkıp avm yapılmasına şakşak tutulacak bir millet değildir artık ya. o kadar ölmedik sanki? gerçi ölmüş olabiliriz hersey istanbula yapiliyo gebersin istanbullular zihniyetli insan cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 @tinu sabah varmışta birileri kafasına gaz bombası atmışlar heh mv dinlemio itler gerçi genel başkan olsa seve seve açacak o barikatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tinu said: http://www.youtube.com/watch?v=fKjR6Th9cGQ Gel sık diye bağıran adamın şaftı kaymış ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 "CHP milletvekilleri Melda Onur, İlhan Cihaner ve Müslim Sarı şu an Gezi Parkı'nın içinde. Polisin tehditlerine rağmen parktan çıkmıyorlar." tweeterdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://video.haberturk.com/haber/video/mudahale-taksim-meydaninda/90407 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Polise bak kalaşnikofla gelmiş mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar