L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Flassh said: dövüş oyunları zaten baydı o yüzden yok toplasan 5 tane anca mobA bakıyoruz 5000 tane azalarak yok olucak işte her balon gibi oyun bunlar farkındasın değil mi? hani oyun altı üstü. zaten seçimini yaparak yücelttiğin ya da cezalandırdığın şirketler var. burada tartışman çokta gerekli değil :)
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 of player mi dedik anasını satayım? 20k izleyeni cok göruyorsun bir şey demiyorum zaten lol
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kthxbye said: 20k viewer steam diyorum player demiyorum off neyse cahillerle uğraşanıycam. Şuanda sc wcl maçları 20k izleniyor he mobada bukadar baymasına rağmen lol 300k anlık viewera çıkıyor neyse. yok bende öyle dedim yanlış anlaşılma olmasın.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hayır bide oyun o kadar kötü ve çakma ki gider ataride karate falan oynarım üşenmeden atari falan bulup daha iyi
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Flassh said: of player mi dedik anasını satayım? 20k izleyeni cok göruyorsun bir şey demiyorum zaten lol Yoo 20k yı çok görüyorum demedim ki sc2 wcl maçları bile 20k izleniyorken ölmüş olarak gördüğün tür bile 20k izleniyor dedim. Bayan moba türünden lolde 300k ya çıkıyor bukadar zormu nöronlar arası elektrik atlatmak. Buarada 10k ya az kalmış flash ama moba baydığına göre başka yerde kas bari gl.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sc2 hergun 10-20k yapıyor en az rahat diğeri turnuvadan turnuvaya
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kthxbye said: Bayan moba türünden lolde 300k ya çıkıyor bukadar zormu nöronlar arası elektrik atlatmak. tamam işte lol varken %95 çakmasına ne gerek var? jeton düştü mü?
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Başlığı açtıktan sonra ne yazmışım ilk postta okudun mu belki jeton düşer. Mobayı bir adım ileriye götürebilecek demişim. Çünkü vaad edilen ve şuanda yapılanlar o yönde he uygulama nasıl olur onu bilemeyiz ama mesala mobada engine çok önemlidir hem interface ve efektler temiz olmalı hemde performanslı optimizasyonu iyi olmalı. Videoda da öyle gibi duruyor bende potansiyeli var dedim. Mesala bana göre dota 2 faildir hem hiç bir yenilik getirmedi hemde motorunun akıcılığı lol e göre çok kötü respond time olarak vs. Ama lol ekstra 2 utility skill getirerek flash ignite vs gibi talent sistemi rune sistemi account lvl sistemi vbz red blue buff daha marjinal junglng vs 1 adım öteye taşıdı. Bu oyununda yapma **ihtimali var**. Ama hiç bi b.k araştırmadan hatta video bile izlemeden ki he şimmdi baktım diyerek oyunu değerlendiriyorsun lol çakması diyorsun. Daha da sana ne cvp yazıyorsam lol
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 7skill basıyorsun çok daha zor!!!!11!1
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 İşte bu zekaaaaaa hahahahaha assff made my night thx
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aman tanrım oyuna ekstra tp skilli koymuşlar çok yenilikçi
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Kas kas az kaldı 10k posta bide rts var falanda yaz asdf i love brainless ppls
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sabaha gerge silicek gitti postlar :(
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Myshkin said: video mobile linki oldugu için açılmıyor sanırım. ingame video var youtubeda http://www.youtube.com/watch?v=CeiBpDRJo_M 58. sn de gülmeye basladim baya kötü euheuheuhue
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Flassh said: çünkü moba kötü, aptal ve giderek daha da aptallaşan bi tür boku çıktı artık yapmasınlar. dotayı da yılların oyunu diye oynuyoruz işte moba, competitive'lik açısından en mantıklı tür be.
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 spell book olayı iyimiş ama EA :/. (bu aralar paso f2p yapıyorlar zaten. Yinede EA :/. 2 tane web bazlısı var birde generals betada f2p ama işte EA :/ :D
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Vakit yok, hepsi key yollamış arkadaş şaka gibi. merak eden varsa siteden key için başvuru yapsın. Belki fazla fazla dağıtmaya başlamış olabilirler.
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 videolara bakıyorum eğlenceli gibi görünüyor ya. Şu ea korkusu nasıl birşeyse, betam olduğu halde indirip denemeye bile güvenemiyorum :P neyse vazcaydım. Gaz bulursam indireyim diye düşündüm ama, halen sadece hafta sonları açıyorlarmış serverları.
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Oyun içi nickim de Parliamert, oynayan varsa beklerim. Oyun an itibariyle perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri serverları açıyor. Her hafta en az 4-5 maç atarım. Oğlak burcuyum.
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Nasıl duruyor oyun, oynayanlar biraz yorum yapsın.
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Oyunun grafik motorunu elektrikli süpürgeyle yazmışlar galiba.
tinu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ulan ben wildstar beta key için yanıp tutuşurken bu sabah bunun closed beta key'i gelmiş bana, wildstar keyi olup değişelim diyen olmaz heralde :)
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Beta 7/24 oldu. Beta kodu (sınırsız): TwitchDG4 TwitchDG4 eğer yukardaki şekliyle olmazsa şunu denersiniz: TWITCHDG4
Öne çıkan mesajlar