Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geldim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cempostaci said:

naber panpa
yardir banada

Çok zor bu panpa. 3 teorim var:

1- Sendikadan birinin kankası. Forumu tavsiye etmişler sen de gelip eski postaları okuyup olayı çözmüşsün.

2- Sendikadan birilerinin fakei. Ekmek reklamını yaptığında kıllanmıştım. Xaenin senin isteğinle topic kitleyince tuz biber oldu. Tabi bunlar 1. teoriye de işaret edebilir.

3- Eskilerden ara vermiş birinin yeni hesabı. Dev vardı, o olabilirsin. Eskiyle ilgili bildiğin şeyler bu seçeneği işaret ediyor.

Zengin trollü de iyi değil be, patileri trollemek zor değil panpa hepimiz biliyoruz. Daha ince yerlerden yardır.
Mesaj tarihi:
Aquila: Robot la bu. Bi kere komik değil, hiç değil. Gıcık desem neden veremem, iyi desem neden veremem. Bildiğin robot işte.

Cempostaci, o zaman tek ihtimal kalıyor. Ortada bi komplo yok, düz yeni üyesin. Bu da mı gol değil?
Mesaj tarihi:
İmam: Aha favorilerimden birine denk geldik. Ortalarda dolaşan 3 favori patiniz diye bi topic vardı, yazacağım adamlardan biri. Milletin birini linç ettiği topicte sağduyulu çıkışını görünce mimlemiştim. Fotoşap biliyo, original content sağlıyo. Kız görünümlü fakelere yazma ama hacı hiç hoş değil.

Sevgi kelebeği oldum lan. Neyse zaten niyetim milleti kırmak dökmek değil, bi cons leşliğinde değilim. Cons demişken bu herif mhcinin allahıdır. Rikiye hook atıp "öylesine salladım ehi ehi" demişliği vardır.
Mesaj tarihi:
Fenn: Hoşbulduk genç çetin taş. Daha kötü ne yazabilirim bilmiyorum.

edit: Aquila, kimse değilim, normalde çok okuyup nadiren yazarım. Bugün eğlenesim geldi takılıyorum işte. Yarın büyük ihtimalle bayıp okumaya devam ederim.
Mesaj tarihi:
bruo said:

Sevgi kelebeği oldum lan. Neyse zaten niyetim milleti kırmak dökmek değil, bi cons leşliğinde değilim. Cons demişken bu herif mhcinin allahıdır. Rikiye hook atıp "öylesine salladım ehi ehi" demişliği vardır.

http://forum.paticik.com/read.php?34,3333493#msg-3333493
:(
Mesaj tarihi:
bruo said:

Fenn: Hoşbulduk genç çetin taş. Daha kötü ne yazabilirim bilmiyorum.

edit: Aquila, kimse değilim, normalde çok okuyup nadiren yazarım. Bugün eğlenesim geldi takılıyorum işte. Yarın büyük ihtimalle bayıp okumaya devam ederim.

6 yıldan fazla süredir okuyup nadiren yazıyosun, ama beni kimin nereye bıraktığına kadar biliyosun. hmmm
Mesaj tarihi:
bruo said:

Octavarium: Yenilerden ama memur/amca/teyze takımından değil. Takılıyo öyle.

Zor yerden soruyosunuz lan kolay yerden sorun. Ne bileyim octavarium kim. Bi forgiver sorun mesela zehirimi akıtayım.

Hadi bunun kritiğini de ben yapayım.

Octavarium: Ölümüne sıkıcı. 90lardaki Türk forum kültüründen çıkamamış. Repostları evlere şenlik. Lise hazırlıkta öğrendiği 3-5 ingilizce kelimeyi sürekli araya sıkıştırmaktan imtina etmiyor. Paticik FM başlığına attığı postlara bakarsak tam bir ergen.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...