bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cempostaci said: naber panpa yardir banada Çok zor bu panpa. 3 teorim var: 1- Sendikadan birinin kankası. Forumu tavsiye etmişler sen de gelip eski postaları okuyup olayı çözmüşsün. 2- Sendikadan birilerinin fakei. Ekmek reklamını yaptığında kıllanmıştım. Xaenin senin isteğinle topic kitleyince tuz biber oldu. Tabi bunlar 1. teoriye de işaret edebilir. 3- Eskilerden ara vermiş birinin yeni hesabı. Dev vardı, o olabilirsin. Eskiyle ilgili bildiğin şeyler bu seçeneği işaret ediyor. Zengin trollü de iyi değil be, patileri trollemek zor değil panpa hepimiz biliyoruz. Daha ince yerlerden yardır. Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Al işte teğetçi Forgiver. Godblesstoya, aka nutri değilim. Hayatımda donu düşük foto çektirmişliğim yok. Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 o dediklerinin aynisini simiye kadar 20 kisi soyledi belki ama degilim malesef iste Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Aquila: Robot la bu. Bi kere komik değil, hiç değil. Gıcık desem neden veremem, iyi desem neden veremem. Bildiğin robot işte. Cempostaci, o zaman tek ihtimal kalıyor. Ortada bi komplo yok, düz yeni üyesin. Bu da mı gol değil? Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sıtkı sıyırmak... hoş geldin. ben bir şey danışayım. noyzura beni tenhada sıkıştırıp saniyede 10 yumruk atarak bayıltmakla tehdit etti diyelim. gözlemlerine göre bunu yapabilir mi? sevgiler. Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 abi resmen hakkımda yazarken itin götüne sokmasın diye kibar falan yazdım ya. Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 İmam: Aha favorilerimden birine denk geldik. Ortalarda dolaşan 3 favori patiniz diye bi topic vardı, yazacağım adamlardan biri. Milletin birini linç ettiği topicte sağduyulu çıkışını görünce mimlemiştim. Fotoşap biliyo, original content sağlıyo. Kız görünümlü fakelere yazma ama hacı hiç hoş değil. Sevgi kelebeği oldum lan. Neyse zaten niyetim milleti kırmak dökmek değil, bi cons leşliğinde değilim. Cons demişken bu herif mhcinin allahıdır. Rikiye hook atıp "öylesine salladım ehi ehi" demişliği vardır. Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hepinizi taniyorum ama kim oldugumu soylemem ekmegini cempostaci yedi ya, kalmadi ona prim artik. Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Fenn: Hoşbulduk genç çetin taş. Daha kötü ne yazabilirim bilmiyorum. edit: Aquila, kimse değilim, normalde çok okuyup nadiren yazarım. Bugün eğlenesim geldi takılıyorum işte. Yarın büyük ihtimalle bayıp okumaya devam ederim. Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 aaa ne güzel yazmış hakkımda tıtıtıtı Alıntıla
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bruo said: Sevgi kelebeği oldum lan. Neyse zaten niyetim milleti kırmak dökmek değil, bi cons leşliğinde değilim. Cons demişken bu herif mhcinin allahıdır. Rikiye hook atıp "öylesine salladım ehi ehi" demişliği vardır. http://forum.paticik.com/read.php?34,3333493#msg-3333493 :( Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 2 bracer dunyanin en huzunlu hikayesi. Alıntıla
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 2 bracer ss inde cons da dakikada 1 creep kesmiş nerdeyse :D Alıntıla
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hero kesmişimdir gerek kalmamıştır Alıntıla
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bruo said: Fenn: Hoşbulduk genç çetin taş. Daha kötü ne yazabilirim bilmiyorum. edit: Aquila, kimse değilim, normalde çok okuyup nadiren yazarım. Bugün eğlenesim geldi takılıyorum işte. Yarın büyük ihtimalle bayıp okumaya devam ederim. 6 yıldan fazla süredir okuyup nadiren yazıyosun, ama beni kimin nereye bıraktığına kadar biliyosun. hmmm Alıntıla
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bruo said: Octavarium: Yenilerden ama memur/amca/teyze takımından değil. Takılıyo öyle. Zor yerden soruyosunuz lan kolay yerden sorun. Ne bileyim octavarium kim. Bi forgiver sorun mesela zehirimi akıtayım. Hadi bunun kritiğini de ben yapayım. Octavarium: Ölümüne sıkıcı. 90lardaki Türk forum kültüründen çıkamamış. Repostları evlere şenlik. Lise hazırlıkta öğrendiği 3-5 ingilizce kelimeyi sürekli araya sıkıştırmaktan imtina etmiyor. Paticik FM başlığına attığı postlara bakarsak tam bir ergen. Alıntıla
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ilk hater çıktı :) heyecanlandım bak şimdi Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.