Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 said: SON DAKİKA: UEFA, Finansal Fair-Play kapsamında Trabzonspor'un Avrupa gelirlerine el koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 DarKRideR said: said: SON DAKİKA: UEFA, Finansal Fair-Play kapsamında Trabzonspor'un Avrupa gelirlerine el koydu. said: Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, UEFA Finansal Kontrol Kurulu'nun Trabzonspor'un Avrupa Kupası gelirlerine geçici olarak el koymasına ilişkin, "Kiki Musampa'nın 900 bin avro tazminatını 30 Eylül tarihine kadar yatıracağız ve bloke kalkacak" dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Kiki Musampa kim lan ASDASDAS hatırladım tamam, asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 61 de sallamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ikinci yarı golden sonra uyuya kalmışım, o kadar boktan maçtı. TS çok boktan bir takım, Kayseri daha da kötü. İşin kötüsü daha kötü olmasına rağmen tek kale gibi oynadı Kayseri. Gerçi 70 sonrası yok bende, o arada janko falan girmiş neler döndü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hiçbişey dönmedi ben izledim fdslşvbödfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Düşmemek için gerekecek bu puanlar... İyi oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Sene 2008 trabzon-Sivas maçı Dakika 88 trabzon 1 - 0 öndeyken bir tane seyirci sahaya giriyor ve Sivassporlu 5 futbolcu tarafından yakalanıp tartaklanmaya başlıyor, bunun üzerine tribünden 10-15 kişi daha sahaya iniyor. Maç tatil ediliyor, trabzon mağlup sayılıyor ayrıca 3 puanı siliniyor ve 5 maç ta ceza alıyor... Ve geçen hafta olimpiyat stadında yüzlerce balici-tinerci-jiletçi sahaya dalıyor verilen ceza 4 maç. BJK ta mahvolsun, beter olsun demiyorum ama bu lanet ülkede hiç bir yerde mi adalet yok !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Volkan ile Batuhan kadro dışı bırakılmış, zaten Batuhandan adam olmayacağı belliydi, bikaç sene daha kümeye oynayan takımlarda gezer sonra ver elini 2.lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 şanlıurfaspor sıradaki durağı, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 loop said: Sene 2008 trabzon-Sivas maçı Dakika 88 trabzon 1 - 0 öndeyken bir tane seyirci sahaya giriyor ve Sivassporlu 5 futbolcu tarafından yakalanıp tartaklanmaya başlıyor, bunun üzerine tribünden 10-15 kişi daha sahaya iniyor. Maç tatil ediliyor, trabzon mağlup sayılıyor ayrıca 3 puanı siliniyor ve 5 maç ta ceza alıyor... Ve geçen hafta olimpiyat stadında yüzlerce balici-tinerci-jiletçi sahaya dalıyor verilen ceza 4 maç. BJK ta mahvolsun, beter olsun demiyorum ama bu lanet ülkede hiç bir yerde mi adalet yok !!! Olsun gene de bjk nın hakkı yenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 hangi kolpa kaynaktan alındı bilmiyorum da, o maçta taraftarlar inip sivaslılardan bir ikisini dövmüştü veya vurmuştu tam hatırlayamıyorum. yukarıda yazılanda tam tersi yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yok yok kolunu kesip yediler sonra üstüne işediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Federasyon'un İstinye'deki binasında bir araya geldi. Hacıosmanoğlu görüşmenin sonunda şu açıklamayı yaptı: "TFF Başkanı Demirören de Türkiye'de şike yapıldığını kabul ediyor. UEFA'dan haftaya sert bir yaptırım gelecek. FIFA'ya gidip, aynı şeyi söyleyeceğim. TFF gereğini yapmazsa; FIFA, Türk futbolunu yakacak. UEFA için uyardım, yapmadılar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ya demirören geçiştirmek için "tabii şike kesin var, siz haklısınız" demiştir asdfasdfas Kim lan bu kim? bu arada cezaların sadece teşvik için verildiği ve tr'de de bu yüzden verildi vs. deniyor. Eğer böyleyse zaten TS'nin kupa hayalleri komple suya düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 lazio'yu eziyoruz. dk 20 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 aha 2 geldi sdfs. lazio akıllı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 oha hll valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi jeneriklik gol oldu. helal valla trabzona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yusuf iyi çıktı. Altyapı sağlam çalışmış bizim, 2 sezon daha pişsin beleşe alırız asdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 2-1 oldu. erken geldi lazio nun golu. daha cok gol olur bu macta ama umarım trabzon atan taraf olur. ayrıca bi mudahale lazım cok pozisyon vermeye basladı trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ahahah helal 3-1 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dyqSoslJsJk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar