Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

said:
SON DAKİKA: UEFA, Finansal Fair-Play kapsamında Trabzonspor'un Avrupa gelirlerine el koydu.

said:
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, UEFA Finansal Kontrol Kurulu'nun Trabzonspor'un Avrupa Kupası gelirlerine geçici olarak el koymasına ilişkin, "Kiki Musampa'nın 900 bin avro tazminatını 30 Eylül tarihine kadar yatıracağız ve bloke kalkacak" dedi..
Sosyal ağlarda paylaş

Sene 2008 trabzon-Sivas maçı
Dakika 88 trabzon 1 - 0 öndeyken bir tane seyirci sahaya
giriyor ve Sivassporlu 5 futbolcu tarafından yakalanıp tartaklanmaya başlıyor, bunun üzerine tribünden 10-15 kişi daha sahaya iniyor.
Maç tatil ediliyor, trabzon mağlup sayılıyor ayrıca 3 puanı siliniyor ve 5 maç ta ceza alıyor... Ve geçen hafta olimpiyat stadında yüzlerce balici-tinerci-jiletçi sahaya dalıyor verilen ceza 4 maç.
BJK ta mahvolsun, beter olsun demiyorum ama bu lanet ülkede hiç bir yerde mi adalet yok !!!
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Sene 2008 trabzon-Sivas maçı
Dakika 88 trabzon 1 - 0 öndeyken bir tane seyirci sahaya
giriyor ve Sivassporlu 5 futbolcu tarafından yakalanıp tartaklanmaya başlıyor, bunun üzerine tribünden 10-15 kişi daha sahaya iniyor.
Maç tatil ediliyor, trabzon mağlup sayılıyor ayrıca 3 puanı siliniyor ve 5 maç ta ceza alıyor... Ve geçen hafta olimpiyat stadında yüzlerce balici-tinerci-jiletçi sahaya dalıyor verilen ceza 4 maç.
BJK ta mahvolsun, beter olsun demiyorum ama bu lanet ülkede hiç bir yerde mi adalet yok !!!

Olsun gene de bjk nın hakkı yenmiştir
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Federasyon'un İstinye'deki binasında bir araya geldi.

Hacıosmanoğlu görüşmenin sonunda şu açıklamayı yaptı:

"TFF Başkanı Demirören de Türkiye'de şike yapıldığını kabul ediyor. UEFA'dan haftaya sert bir yaptırım gelecek. FIFA'ya gidip, aynı şeyi söyleyeceğim. TFF gereğini yapmazsa; FIFA, Türk futbolunu yakacak. UEFA için uyardım, yapmadılar."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...