Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

Wiki Trabzon da forma giymektedir diye yazmış peşin peşin

http://www.google.com.tr/#output=search&sclient=psy-ab&q=Jose+Bosingwa&oq=Jose+Bosingwa&gs_l=hp.3..0i3j0j0i30l8.1827.1827.1.4123.1.1.0.0.0.0.152.152.0j1.1.0....0...1c..22.hp..0.1.151.fhpYblD8rnE&psj=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49784469,d.ZWU&fp=f23362149594845b&biw=1242&bih=565
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

BulletRide said:

Elendiler mi elendiler. Trabzon'un CL senesi hariç vukuatı yok Avrupa'da

abi o seneyi hatırlıyorum, 4 takımımızn maci da ayni aksamdaydı, bizim maç garanti olunca TS macini acmıstık cafe'de, cidden catır catır top oynuyordu Ts, ben avrupada ilk kez o kadar iyi olduklarını görmustum, elenmeyi hak etmemişlerdi resmen, o gece facia şekilde sona ermişti, son dk'da gs fb gol yedi, tek biz kalmıştık avrupada biz de öyle mal gibi ekrana bakakalmıştık
of çok kötüydü hakkaten. ts 1-0 öndeyken 80-90'da 2 tane yedi, ki beraberlik yetiyordu. ama kaleci o zaman tolgam ıydı onur muyud hatırlamıyorum da inanılmaz iyi oynamıştı, normal bi kaleciyle 5'lik olacak maçtı. hele hakan arıkan olsa 10 olurdu ehueh. fenerbahce 102'de falan yedi, çok kaçırmıştı yine. galatasaray 90'da atıp 90+4'te falan yedi. ahha direk kanser günü takımdan bağımsız.
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

morinyo ne kadar dua ediyordur şimdi ts'ye kadroyu rahatlattı resmen..

Bosingwa QPR'da oynuyor

Kadrodaki tek forvet Henrique, ki kendisi de zayıf rakiplere karşı iyi gözükse de baya yetersiz bir oyuncu, değişik hamleler yapılıyor. Bir de bu Yasin Gençlerbirliği'nde baya iyiydi, Trabzon'un da dandik senesine rağmen iş yapıyordu, 450.000 euroya Erciyes'e satılmış. Saçma geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Bosingwa tamammış bitmiş
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/401/bosingwa710_BHCD7.jpg
portekiz kurdu mübarek o kaşlar sdf

Okadar mevki içinden Olcan-Volkanın olduğu mevkiye Malouda ve sağbeke Bosingwa çok saçma oldu bence. Stoper, orta göbek, forvet yani ana iskeleti sallanırken bu yan uzuvlara transferler sadece göz boyama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...