Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni yavrumuz alışma dönemi

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Yok nisan 4te doğdu. Hayvanat bahçesinde kayıtlı hepsinin doğum tarihi. Hayvanat bahçesinde Ankara kedisi sağır değil az işitiyor dediler. Bana işitiyor gibi geldi. Parmağımı şıklatınca bakıyor o tarafa. Yada komşu evinde bişey düştü ses geldi hemen fark etti. Gerçi titreşimide farketmiş olabilir emin değilim. Birde karşılıklı miyavlıyoruz benim miyavladığımı duyuyor gibi. Emin değilim ama işitiyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim en büyük kedimiz Oscar da geldiğinde 42 günlüktü anne sütünden kesilince almıştık.

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562539_10150721808633425_1439031254_n.jpg

Boyutları birbirini tutuyor mu senin ufaklık ile bu resimdeki. Ben o yüzden 1 ay 3 haftalık değildir diye bir iddia attım ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş kedi 4 nisanda doğdu. Annesinin hamileliğinden beri, doğduğundan beri gidip geliyorum. Hayvanat bahçesinden 45-50 günü dolmadan kesinlikle vermiyorlar. 36 günlükler vardı bundan daha küçüktüler. 7 ay önce 2 aylıkları gördüm yine bu kadar bişeydi.

Uzun tüylerine rağmen van kedileriyle aynı boyuta sahip. Ki erişkinlerin tüyü çok daha uzun ona rağmen anca kısa tüylü van kedileriyle aynı boyutta oluyorlar. Yine Van kedilerinin mesela kafası bariz daha büyük ankara kedilerinden.

Yani içiniz rahat olsun kedi 53 günlük.

Az önce lazere tepki verdi oynadık biraz. Sonra gitti yemeğini yedi. Tuvaletinide yapmış. Birinin üstünü kapatmış. Öbüründe baya büyük sıçmış onu kapatamamış sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...