Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kimi no iru machi seven adamın yavrucak demesi doğa kurallarına aykırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 /summon kaede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 kitakubu (going home club) yeni bölümü çıkmadı mı ya? stream sitelerinde de raw var sadece çevirmemiş kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 danganronpa'nın endingi çok kötü. az önce bitirdim oyunu ve yeni oyun gelmeyeceğinden söylüyorum en az 50 tane hala cevaplanmamış soru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 nasıl yeni oyun gelmeyecek super dangan ronpa 2 yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 super dangan ronpa 2 farklı karakterler ile moruk. bizimkiler sonunda çıkıyor ama 50 sorudan 10 sorunun cevabını alabiliyorsun belki. yani bi' sürü açık bıraktılar seri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 kamisama no inai 3... fAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKK :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 danganronpanin ilk bolumde stereotip overdose oldum, hastaneden yaziyorum iyiye donuyor mu, dayanayim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 oyununu oynayanlar memnun bayağı biz borastus efendiyle beraber izleyip geyik çevirdiğimiz için murder mysteryleri çamur olsa da izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hm hadi bakalim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 C3-bu #4 wtf? Yura reality marble mı çekti yoksa ben mi yanlış anladım :p ya da lsd kafası Gerçi direkt tarihin akışını değiştirdi sanırım, genç yaşta öldü dedikleri asker yaşlı adam olmuş filan. Beğenmedim, bok etmişler güzelim animeyi. Supernatural bullshit e bağlamadan gayet güzeldi ya ne gerek vardı şimdi şuna? Doğru düzgün ilerletselerdi ya... Bir tek OPdeki değişiklikler hoşuma gitti, onun hatırına kötü bir şey söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Tebrikler abi. Gercekten tesekkurler. Sponun basligina 3. bolum yazip 4. bolumu anlatmak ayip yani. Izlememistim de daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 adam 3 diye izledi belki, ne bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 sry :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 kamisama no inai nichiyoubi yapan studio baya basarisiz ama bu halde bile derinligini hissettiren bir konusu var. Kesinlikle bu sezonki favorilerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 going home club 4. bölüm çok iyiydi lan öyle gevrek gevrek güldürmedi de ziyadesiyle neşelendirdi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 stella 5. bölüm, bikini babes with guns ahahsdf iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 yondemasu yo azazel san z'nun 7. bolumunde problem var stream sitelerinde. izleyen takip eden var mi bunu? tasukete kudasai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Kitakubu bütün bölüm boyunca güldürdü ahahahahah. Majestic Prince abarttı iyice, her 2-3 bölümde bir bayağı epik savaş sahneleri görüyoruz. Savaş sahnelerinde tomar tomar para saçıyorlar herhalde. Japonya bütçe açığı vericek bunların yüzünden ^^ (Gerçi ne kadar kazanıyorlar bilmiyorum bu kadar para saçtıklarına göre dönüşü de vardır elbet) Danganronpa da hep en mükemmel. Aşırı sürükleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 LAN RAILGUN S OP2 GITTI SISTER'S NOISE NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 OP1 de Meltdowner'a karşı kapışırken Kuroko ve Touma nın yardım ettiği sahneler filan vardı, hala bi ümit taşıyordum o sahneler öylesine değildir tekrar kapışırlar filan diye, bu bölüm bütün beklentilerimi ezdi geçti :'( Neyse OP2 de de biraz aksiyon var gibi, sezonun geri kalanı Slut Brigade SoL arctan ibaret olmayacak herhalde. Ayrıca Sister's Noise tan kötü olmuş ama Sister's Noise ta Only My Railgun ın yanında zayıf kalmıştı zaten o yüzden o konuya değinmiyorum(gerçi hepsi onun yanında zayıf kalmıştı ama olsun ^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bu hafta iyi sewri yaptı ya.. love lab da çok iyiydi.. blood lad dog & scissors watamote stella going home club şimdi de love lab.. bakalım servant X service bu ghafta nasıl oalcak haa kunduz çocuk vardı ona da bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 danganronpa 5 haaah trap mi bu diyecektim tam da bisikletciye de ne oldu anlamadim fads altinci dedigi su ilk bolumde uzaya yolladigi vatandas da idamina flashforward mi yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Silver Spoon'un son bolumu sezonun en iyi bolumuydu bence simdiye kadar gordugum. Su pizza bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar