Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Yaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
danganronpa'nın endingi çok kötü. az önce bitirdim oyunu ve yeni oyun gelmeyeceğinden söylüyorum en az 50 tane hala cevaplanmamış soru var.
Mesaj tarihi:
super dangan ronpa 2 farklı karakterler ile moruk. bizimkiler sonunda çıkıyor ama 50 sorudan 10 sorunun cevabını alabiliyorsun belki. yani bi' sürü açık bıraktılar seri de.
Mesaj tarihi:

C3-bu #4 wtf?

Yura reality marble mı çekti yoksa ben mi yanlış anladım :p
ya da lsd kafası
Gerçi direkt tarihin akışını değiştirdi sanırım, genç yaşta öldü dedikleri asker yaşlı adam olmuş filan.

Beğenmedim, bok etmişler güzelim animeyi. Supernatural bullshit e bağlamadan gayet güzeldi ya ne gerek vardı şimdi şuna? Doğru düzgün ilerletselerdi ya...
Bir tek OPdeki değişiklikler hoşuma gitti, onun hatırına kötü bir şey söylemiyorum.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tebrikler abi. Gercekten tesekkurler. Sponun basligina 3. bolum yazip 4. bolumu anlatmak ayip yani. Izlememistim de daha.
Mesaj tarihi:
Kitakubu bütün bölüm boyunca güldürdü ahahahahah.

Majestic Prince abarttı iyice, her 2-3 bölümde bir bayağı epik savaş sahneleri görüyoruz. Savaş sahnelerinde tomar tomar para saçıyorlar herhalde. Japonya bütçe açığı vericek bunların yüzünden ^^ (Gerçi ne kadar kazanıyorlar bilmiyorum bu kadar para saçtıklarına göre dönüşü de vardır elbet)

Danganronpa da hep en mükemmel. Aşırı sürükleyici.
Mesaj tarihi:
OP1 de Meltdowner'a karşı kapışırken Kuroko ve Touma nın yardım ettiği sahneler filan vardı, hala bi ümit taşıyordum o sahneler öylesine değildir tekrar kapışırlar filan diye, bu bölüm bütün beklentilerimi ezdi geçti :'(

Neyse OP2 de de biraz aksiyon var gibi, sezonun geri kalanı Slut Brigade SoL arctan ibaret olmayacak herhalde.
Ayrıca Sister's Noise tan kötü olmuş ama Sister's Noise ta Only My Railgun ın yanında zayıf kalmıştı zaten o yüzden o konuya değinmiyorum(gerçi hepsi onun yanında zayıf kalmıştı ama olsun ^^)
Mesaj tarihi:

danganronpa 5

haaah trap mi bu diyecektim tam da
bisikletciye de ne oldu anlamadim fads

altinci dedigi su ilk bolumde uzaya yolladigi vatandas da idamina flashforward mi yapti

• Yeni Oluştur...