Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Yaz

GERGE

Öne çıkan mesajlar

C3-bu #4 wtf?

Yura reality marble mı çekti yoksa ben mi yanlış anladım :p
ya da lsd kafası
Gerçi direkt tarihin akışını değiştirdi sanırım, genç yaşta öldü dedikleri asker yaşlı adam olmuş filan.

Beğenmedim, bok etmişler güzelim animeyi. Supernatural bullshit e bağlamadan gayet güzeldi ya ne gerek vardı şimdi şuna? Doğru düzgün ilerletselerdi ya...
Bir tek OPdeki değişiklikler hoşuma gitti, onun hatırına kötü bir şey söylemiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Kitakubu bütün bölüm boyunca güldürdü ahahahahah.

Majestic Prince abarttı iyice, her 2-3 bölümde bir bayağı epik savaş sahneleri görüyoruz. Savaş sahnelerinde tomar tomar para saçıyorlar herhalde. Japonya bütçe açığı vericek bunların yüzünden ^^ (Gerçi ne kadar kazanıyorlar bilmiyorum bu kadar para saçtıklarına göre dönüşü de vardır elbet)

Danganronpa da hep en mükemmel. Aşırı sürükleyici.
Sosyal ağlarda paylaş

OP1 de Meltdowner'a karşı kapışırken Kuroko ve Touma nın yardım ettiği sahneler filan vardı, hala bi ümit taşıyordum o sahneler öylesine değildir tekrar kapışırlar filan diye, bu bölüm bütün beklentilerimi ezdi geçti :'(

Neyse OP2 de de biraz aksiyon var gibi, sezonun geri kalanı Slut Brigade SoL arctan ibaret olmayacak herhalde.
Ayrıca Sister's Noise tan kötü olmuş ama Sister's Noise ta Only My Railgun ın yanında zayıf kalmıştı zaten o yüzden o konuya değinmiyorum(gerçi hepsi onun yanında zayıf kalmıştı ama olsun ^^)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...