BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 genshikenin çizimler hoşuma gitti de iki sezonu var genshiken ve genshikenII bir de bu yeni gelecek olana genshiken: 2nd season demişler.. birini iszlesem bu yazki sezona yetişiyor muyum endir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Yok, ikisini de izlemen lazım. Şimdiki sezon 1. ve 2. sezondan sonra gelicek, 3. sezon oluyor bu (Mangası farklıymış sanırım ondan adı da değişikmiş) Yeni gelecek olan 2nd season değil zaten, Nidaime(Second Generation gibi bi anlamı var). Animenin değil de Manganın 2. sezonu diyebilirsin ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 iyi iyi toplan 24 bölüm 2 bölüm de yeni sezondan kaçırsak bir şey olmaz izleyeyim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 InuHasa beklemedigim bir sekilde iyi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Çok eğlenceli(tu) Animeyi nasıl yürütücekler acaba? Ciddi konuya bağlarlarsa bayar gibi geliyor ama nonsense komedi tadında giderlerse mükemmel olabilir. Ciddi konu da düzgün işlenirse güzel olabilir gerçi, ama o potansiyeli göremedim ilk bölümden. Ayrıca OP çok tatlı http://www.youtube.com/watch?v=2_w_x32qsIc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bende izledim, beğendim bakalım aynı şekilde gidebilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 "dahi" anlamındaki -de ayrı yazılır sevgili öküzbaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kanetsugu and Keiji fena degil ama izleyecek güzel şeyler birikirse bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bunun müzikler böyle olacasa konusu filan hiç öemli değil, bakılır: http://www.youtube.com/watch?v=KUGIdpKc-uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Upotte bekliyordum Cowboy Bebop çıktı lol ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 noice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 allahım bebop bile moe'ya kurban gitti ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 dünya moe olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben şimdi izleyebildim de.. AWWWW YEAAAAAAH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 oha yui makino var lan seslendirmede yıllardan sonra kadın resmen kanahanadan önce kanahanaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 free çıkmış siz de içinizdeki homoyu ortaya çıkarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Free! nedir yahu öyle selamun kavlen. Hele kapanışının başındaki disko kısmı direkt internetshouldbeillegal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kagit havlumu hazirladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kaede said: free çıkmış siz de içinizdeki homoyu ortaya çıkarın LAN BU NE KOREAN DRAMA TIER AHGEAHAEHSJH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Kamisama no Inai Nichiyoubi ilginç gibi. Biraz bayık gerçi ama izlenebilir yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Chronicles of the Going Home Club'a Gangan mangasindan uyarlama oldugu icin bakayim dedim, memnun kaldim. Gangan favori shounen ve seinen'lerimi barindiriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 eheh ben direk ikinci sıraya koymuştum onu konusunu okuyup görsellerine baktıktan sonra içimdeki anime ergeni çok heyecan yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Gangan yaziyorsa bakiyorum ben direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 işte bilinçli anime takipçisi ile kumarbaz arasındaki fark :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Danganronpa : İlk bölüm mükemmeldi. Game adaptionları pek sevmem ama konusu filan çok iyiymiş, ilk bölümden bayağı sardı. Bayağı ümitliyim bundan. Servant x Service : Slice of life kontenjanından yerini kaptı, çok iyi. Karakterler, muhabbetler filan Working! e benziyo biraz ama kamu dairesinde çalışıyolar. Kitakubu : Bayağı eğlenceli. Random komedi kontenjanından kesin giriş yaptı listeye. C3-bu : Girls with weapons animesi, kesin izlenir zaten. Bu da ÇOK iyiydi. Müziklerin çoğunluğu Bebop tarzında değil ama, o sadece combat sahnelerinde vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar