diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 baya bir zamandır üşengeçlikten öğle yemeklerinde bundan yiyorum. besleyici tok tutuyor. benim sorum şu; doyurucu ama zararlı mı bunlar. yani beni vitaminsiz bırakır mı? zararları varsa nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kısırlık yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yemeye devam et öğreniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 gdolu bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://healcon.com/health-book/health-qna/doctor-advice-on-can-noodles-cause-infertility-_BGIzBTZmMGVjKmD0ZQx0Aj==.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben de çok yerdim bunlardan. Fazla tuzlu, koruyucu maddeli bişi ama dikkat et abartma. Besleyici değil ayrıca o nerden çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 flavour dediğine göre var bi pisliği direkt sebzeli olaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 karfurdan alıyorum ben. tadı falan güzel ya. direk 2-3 dakkada hazır oluyo pata küte yiyosun. pratik olduğundan zaten çok seviyorum. ayrıca tanesi de 1,70 tl gibi komik bi rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sadece kabız olursun başka bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kedi maması gibi. Yeme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 al pişmemiş noodleını kendin yap arkadaşım. mis gibin. bu "instant" denen hedelerde abuk subuk katkı maddeleri var 2 dkda sıcak suyla "pişmiş" oluyo bunlar sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Koruyucuyu katkıyı geçtim bunlardaki tuz oranı bile düşünülünce pek sağlıklı olduğu söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 şunu bir insanın yemesi için nükleer savaş çıkması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 adam para kasıyo elleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 böyle paramı kasılır nc gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 şimdi bilip bilmeden konusmıyalım. noodle zaten öle bizim makarna gibi kaynatılarak pişirilmez. sıcak suya koyarsın, kaynar suya koyarsın pişer. hızlı pişiyo olması katkı maddesi gerektirmez. ayrıca katkı maddesi varsa üstünde yazar okuyun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 pontipati919 said: http://healcon.com/health-book/health-qna/doctor-advice-on-can-noodles-cause-infertility-_BGIzBTZmMGVjKmD0ZQx0Aj==.htm verdiğin linkte cevapsız bir soru olduğunun farkındasın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 en başta monosodyum glutamat var bunların hepsinde. zararlı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 modifiye mısır nişastası yoksa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çalştığım yer şehrin dışında. sipariş verdiğim zaman adresi söyleyince adamlar direk ıhk mıhk ediyo biton nazla getiriyolar yemeği. yanımda yemek de getiremiyorum. evde yemek yapamıyorum yani. haliyle bunlardan aldım böle 10-15 tane,ofiste hemen hazırlayıp yutuyorum. ama bu toz muhabbeti harbiden çok var içinde. özellikle sosları. aslında sosları az kullanıldığında o kadar zararlı olucağını düşünmüyorum. oğlum içinde çatalı bile çıkıyo len çok iyi asjdhkasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 migrosta satılıyor mu bunlar yahu? bende alayım, ekonomi kasarız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çikonit asit varsa uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çikonit asit diyince insanın yiyesi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 şişmanlatıyor. çiko gibi dolaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 her gün aynı şey mi yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar