sutlac Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ankara kedisi yeşil gözlü 9 aylık kızımıza ankara veya van kedisi eş arıyoruz ilgilenenlerin mesaj atması rica olunur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben geliorum dicektim kediymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bizim de oğluşumuz yeni yeni hareketlenmeye başladı ama annesiyle bir türlü yeterince büyüdüğüne kendimizi inandıramadık :) umarım biz de oğluşumuza gelin aradığımız günleri görürürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Benim dişi kedim 12 aylık veteriner erken dedi çiftleşmek için. Hatta iki veterinere birden sordum. 9 aylık çok küçük değil mi yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Ben de 12ay diye biliyorum. Gencecik kizi evermeyin daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Phyx said: bisi olmaz 15 yasindaki bir kizla, 21 yasindakinin arasinda saglik acisindan ne kadar fark varsa, o kadar var gibi geliyor bana. Ama ben kismete engel olmiyim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 mesela sen kac yasindasin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 15 yasindaki daha verimli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Bu erken yaşta ne yaptın hacı sen :p http://i.imgur.com/FM751BH.jpg Bak bu benim yakışıklı 3 aylık olacak birkaç güne. 1 yıl sonra tekrar görüşelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 aynı damadın göç etmemişi, ankarada kalmışı varsa biz de talibiz 15 aylık ankara kedisi kızımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar