Mathias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yeni ekran kartı alacağım . Gönlüm x800xt'de ama Shader 3.0 geforce 6800 de var bir tek. HIS'in İceq2 olayına hasta oluyorum ondan çok istiyorum. ama 6800 ile aralarında pek bir fark yok. + olarak shader 3.0 var geforce da dediğim gibi. Geforce'ların soğutmasını hiç beğenmiyor ama sharder 2 ile 3 ün farkını far cry da görünce tekrar düşünüyorum hep. Bir de geforce'un yüksek voltaj sorunu var ( gerçi Thermaltake 480W Psu var + V5000 damier kasa var deli gibi soğutan. ) Karar veremiyorum işte. Bildiğim bir tek Urza kullanmış bu iki kartı da o yüzden bir cevap lütfederse o sevinirim. Tabi herkesden de yorum bekliyorum.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 her zaman radeon u öneririm...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 overclock yapmıycaksan o iceq2 fanı hiçbirişine yaramyıcak.. boşu boşuna power suppyl'a yük. radeon bazı oyunlarda 5-10fps geforce'un önüne geçiyor. bu yüzden radeon deniyor ancak, geforce'un pixel shader 3.0 özelliği birçok oyunda kullanılıyor. radeonda yok mesela. bu yüzden 6800ultra diyorum ben. hatta nforce 4 al anakart, işi abart çift sli özelliğiyle iki 6800 ultra tak ehehhe[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 6800gt daha iyi değilmi yaw?[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 X800Xt daha ne kadar overlock olur ki zaten ?. Ben onu ayrıca bir sistem fanı niyetine de kullanacağım herhalde .. neyse de geforce 6800 ultra lar iyi soğutuyor mu ki ? yani en sinir olduğum şey karlanma olması ya da uzun süre oyun sonrası yavaşlama ( yani MMORPG oynuyorum bolca .. NFSU2 , HL2 falan oynasam 6 saat en az. O yüzden merak ediyor . HIS olursa hiç sorun olmayacak ama Shader 3 için değer mi diye düşünüyorum hep , çünkü farkını bir tek far cry da gördüm ( hl 2 de falan shader 3 destekiyor mu ? geforcelar için özel fan olur mu ? - thermaltake'in coolermaster'ın güzel fanları varda 50 dolarlık ? ) Çok karışık kafam çooooook[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Shader 3 falan yalan, 2.0b 3.0 ın yaptığı her şeyi yapabiliyor. DX9 da ati eziyor tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ATI al, hem nVidia 3DFX'i öldürdü pis.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 eheueh süpermiş :). İntikam alacağım yani[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Geforce 6xxx serisi ATI x serisinden daha teknolojik olarak daha iyi. Performans olarak gözle görülür bir fark yok. Güç dersen ikisi de bayağı çeker ama senin zaten PSU'un gayet yeterli hatta artarlı, ondan endişelenme. Ben geforce 6800gt veya ultra al derim. MSI ve ASUS benim öncelikli tercihlerim olurdu. Soğutucu meselesine gelince , kartın üstünde ki soğutucu her zaman yeter. Sorun çıkarmaz. HIS o/c yapacaklar için büyük bir soğutucuyla satıyor kartı o kadar. Ne nvidia ne de ati salak değiller. Kartlarını yavaşlatacak soğutucu koymazlar merak etme. Not: Bu arada fanlar PSU'ya yüklenmez, en hızlı fan bile 1watt'dan daha az güç harcar. 480watt'ın yanında lafı bile olmaz dimi? :D[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. [Bu mesaj aktiftablet tarafından 25 Kasım 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 gürültüsü var osu var busu var *!kıvırtır*[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Hala X800XT ICEQ2 miş, yok Geforce 6800 Ultra'mış bırakın artık bu adi kartları kullanmayı.almayı bile dşünmeyin. Siz onlarla ancak Doom 3 ü oynarsınız oda 1600x1200 çözünürlükte puahuahua[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ne yani 3200x2400 oynatan bir ekran kartı biliyorsun da söylemiyor musun? açık konuş![signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 gürültü filan önemli değil. Kasa yeterince bastırıyor gürültüyü 4 tane dev fanı ile (3200 rpm'de gayet kafa mikiciler)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 O kadar masrafı yapan adam bi thermaltake giant3 alıp takar çok rahatsız oluyosa..[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kiii .. His IceQ2 nun bir özelliği de büyük fanlı olup yavaş dönmesi .. 20db'den düşük ses ile çalışıyor ki bu bir çok karttan daha düşük .Gürültülü değil zaten.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 belki bu yardımcı olur çözmende sorunu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ulan o kartları alıcak param olsa amaaan bende kart alcam diye ne zmndır para birikitiriyorum fx5700 den yukarı cıkamam herallde ühüüü :([signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: ReD_DoG, 25 Kasım 2004 18:38 tarihinde demiş ki: belki bu yardımcı olur çözmende sorunu İyi de o sadece Farcry'ın sadece 1600*1200 de sadece 4xAA, ve sadece 4xAF deki testi. Bilmiyorum?[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 daha fazlasını istien buraya girsin aşağıda başka oyunlarlada test var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: SoulCube, 25 Kasım 2004 19:24 tarihinde demiş ki: ulan o kartları alıcak param olsa amaaan bende kart alcam diye ne zmndır para birikitiriyorum fx5700 den yukarı cıkamam herallde ühüüü :( Fx 5700 tavsiye etmem, aynı fiyata 9600XT düşün. fx5000 serisi radeon9000lere nazaran çok kötü.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ulan kesin alıyorum kartı . Ne alayım leeen !!! Hala kafayı yiyorum zaten SLI Geforcelar çıkmış Tomshardware baktım da yuh yani. ( bazı yerlerde tabi .. yoksa çok gereksiz onu anlıyorsunuz 2 tane 6800 ultra'nın gereksiz olduğunu çünkü Athlon 64 4000+ da cpu sınırlaması geliyor kartlara : PHAHA .. komedi yav. .... iyice delirdim ben ! ) HIS ICEQ2 mi yoksa ASUS 6800U 'mu !!![signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hıs ıceq2 derim ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 6800 ultra bence .. o fiyata ekran karti alan adam 30" lacie lcd de alir bence onun icin de bu lazim .. aslansin :P[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Evet HIS X800XT ICEQII 620$ a Eksen'den alınabilir X800'den üç tane sipariş varmış ama her ne hikmetse bu x800'lerin arasında xt olan yok.Veya Pci express olan var da agp slotlu kimse istememiş. ( millet ya salak gibi x800pro alıyor 40 dolar daha az ödeyeceğim diye - hatta iceqII olamayan HIS 20 dolar farkla - % 60 lık bir performans farkı varken. ya da millet süper bilgisayar yapıyor yeni 3000 doalrlık falan. 300 dolarlık anakartlara Pci express'li kart alıyor ki iki koşulda ilginç.Agp slotlu sipariş edilmiş olmasını beklerdim) Neyse işte Tellioğlu'nun(ati'nin HIS üzerinden dağıtımcısı) elinde varsa 10 gün sonra elimde bilgisayar. Yoksa 6800 ultra alacağım.Onların fiyatlarını bilmiyorum ama İşin komiği Asus'un skindirik bir X800xt'si var 720 dolara satıyorlar.Ki aynı dizaynlı his x800xt 580 dolar. ki his daha iyidir .. asus yüksek chipsetli radeonlarda başarısız bence. Ama 720 nedir yahu.hatta bayramda fiyat sormuştum o zaman 770$'dı. Ohaaannnasss yane! :). Eksen'dekiler gayet yardımcı ve işten anlıyorlar. ( adam var mı yok mu diye bakarken stoklara biz sata raid'in scsi portlara nasıl benzediğini tartışıorduk- i875 8KNXP anakartta öyle bir geyik var da benim. ) iyi yani sonuçta. Teknik servisinin de iyi olup olmadığını anlayacağız benim 9800xt'ye nasıl bir çözüm getirdiklerini görünce.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 28 Kasım 2004 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Gayet mantıklı öyle bakarsan tabi ama .... diyebileceğim bir şey yok.bayram harçlığı işte ne yaparsın :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar