Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 daha önce benzer bi başlık açmış olabilirim, hafızam yetemedi, o yüzden şimdiden varsa öyle bi durum kusura bakmayın. efenim benim aradığım şey .doc, .docx açabilen bi program. istediğim şeyler ise çok basit, edit özelliğine gerek yok sadece read yeterli fakat search olması baya bi önemli. bilgisayarımdan attığım doc belgesini programda açabileyim, içeriğine bakabileyim, kelime aradığımda anında bulabileyim. mümkünse bedava olsun, mümkün değilse ucuz olsun, ucuzu da yok diyosanız pahalısını da söyleyin en azından takibe alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Dropbox aciyor ama search var mi emin deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Skydrive, Office² HD ve Pages yuklu bende. Eger dosyalari Skydrive'a atarim diyorsan Skydrive cok iyi. Office² HD de cok iyi ve Microsoft tarafindan onerilen iOS programi. Pages belli zaten. Uzun sure Office² HD kullandim ama OS X'e gecinde Pages'e gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 skydrive fena değilmiş ama döküman içinde arama fonksiyonu yok sanırım ya da ben bulamadım. bana o arama fonksiyonu kesinlikle lazım. Office 2 HD dediğin şeyi bulamadım appstore'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 https://itunes.apple.com/tr/app/office2-hd/id364361728?mt=8 En saglam mobil ofis bu programi bu bence, Surface RT daha iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Ayrica edit gerek yok diyorsan neden pdf yapip atmiyorsun telefona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 14 tele pahalı ya. pdf yapma olayını da yapabilirim, pdf reader da olur yeter ki search olsun abi. yalnız bi .doc dosyasını pdf'ye nasıl çeviririm bilmiyorum. word'den çevirebiliyo muyuz direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ceviriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Google search : how to convert docx to pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 save as direk ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 tamam, o zaman pdf reader da olur. bedava, search özelliği olan PDF reader. direk adobe reader kuruyorum şu anda umarım search vardır lül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar