cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 umarım bir gün kaza yapar ve arabadan çıkamadan arabası alev alır ve yanarak bağıra çağıra can verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cempostaci said: umarım bir gün kaza yapar ve arabadan çıkamadan arabası alev alır ve yanarak bağıra çağıra can verir. Kendi malina ve canina zarar vermesi, yakinlarini ve onu ilgilendirir. Ya deger verdigimiz birinin canina kastederse ne olacak? Cezalar malum, birkac yil dava surer, bu arada ehliyetine el konulmayabilir. Ayni tas ayni hamam. Ben f1 pilotu gibi yetenekliyim gosterisinin, baska bir acigi kapatmaya yaradigini dusunuyorum. Benim kardesim olsa kendisi, uzun zaman 3 tekerlekli bisiklete bile bindirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ne tür bir açık mery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 iyi sürücüymüş ama sonunda bi yerlerden uçup yuvarlansa daha hoş bir vidya olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 moriarty said: ne tür bir açık mery Hayati ile ilgili kendince gordugu bir yetersizlik. Road rage psych. Arastirmalari da hep bu konu isliyor. Genc erkek suruculerin sigorta primleri genelde bundan yuksek. Ben de psikolojik degerlendirme olmadan ehliyet verilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hmm sana kesinlikle katılıyorum meryemcim. keşke trafikte sadece kadınlar olsa. işte o zaman hayat mükemmel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 moriarty said: hmm sana kesinlikle katılıyorum meryemcim. keşke trafikte sadece kadınlar olsa. işte o zaman hayat mükemmel olurdu. Hoop laf sokma, kim dedi kadinsurucu iyi diye. Anneme istanbul da araba anahtari teslim etmek, 3.sayfa haber bollugu yaratir mesela. Bir sure sonra kadinlar da araba kullanmaya ilgi gostermeye genc yasta baslayacaklar, o zmaan durum degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 akıllı kadınları severim meryemcim fakat ben sana hak vermiştim, sokmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 umarım ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sinyal vermeyene ağır sektirdiğim şu günlerde abimiz youtube videosuyla bile benden tam not aldı. bigün ters bi abimize denk gelip haydarla kovalanması dileğiyle amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Selam, İşte Death Note sonrası 'ahh o güç bende olsa' dediğim sahnelerden biri. Egosu büyük, sosyal yaşama uymayan bu tiplerin boş bir virajda savrulması ve sakat kalması gerek... Paylaşım... kurallara bakın... keserim! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar