nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Cazseverler için İstanbul'da sevdiğim ve tavsiye edebileceğim mekanlar: Nardis Babylon Salon İKSV Alt. JC's İstanbul 60 Metrekare Mitanni Hayal Kahvesi Kooperatif Gitar Kafe Living Room Karga Dunia Ghetto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bu cazlar bluzlar mahvediyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 jazz baska blues baska simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Taksim Ghetto'ya da bir çok cazcı geliyor, eklemek lazım listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Holy said: Taksim Ghetto'ya da bir çok cazcı geliyor, eklemek lazım listeye. Haklısın. Severim de, ekledim. Nublu da var ama tavsiye edemediğim için yazmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 geçenlerde salon iksv'de jasper blom quartet izlemiştik ne hoştu. bohren & der club of gore'a üşengeçlikten gitmemiş sonra da "ulan." demiştim kendi kendime. yeri gelmişken söyliyeyim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 kumsaati diye biryer varmış asmalımescit'te giden var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Somon said: kumsaati diye biryer varmış asmalımescit'te giden var mı Babylon Lounge'ın sokağında sanırım? Evet, sokağın sonundaymış. Gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 giden birisi bir anlatırsa mekanı memnun olurum casablanca tarzı biryer diyorlar ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Sakman Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Somon said: giden birisi bir anlatırsa mekanı memnun olurum casablanca tarzı biryer diyorlar ama bilemedim rahat yer, asmalimescit'teki en samimi mekan olabilir haftasonlari hep canli muzik var yas ortalamasi min 29 falandir kum saatinin sahibi hep burada duruyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 istiklalden tunel meydanina geldiginde saga bak, kum saati hemen karsinda. sokak aralarina falan girmene gerek yok. yas ortalamasini goruyor ve artiriyorum: en az 30. nublunun nesi var? ilhan ersahin daha once de babylon lounge'da denemisti ve gayet guzeldi, karakoydeki mekana henuz gidemedim. shaft vardi kadikoyde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 5. Şarkıdan sonra loopa giriyor jazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Nardis'te Gimli'nin konseri vardı, ona diyo bunu arkadaş bu arada. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 zaidral said: istiklalden tunel meydanina geldiginde saga bak, kum saati hemen karsinda. sokak aralarina falan girmene gerek yok. yas ortalamasini goruyor ve artiriyorum: en az 30. nublunun nesi var? ilhan ersahin daha once de babylon lounge'da denemisti ve gayet guzeldi, karakoydeki mekana henuz gidemedim. shaft vardi kadikoyde? Shaft arada gidilecek mekan olarak kaldı. İsme göre dinlemeye gidilir de mekan zevki diye bir şey yaşatmıyor. İyiydi, şimdi ara ara iyi müzikli. Nublu'yu da öneremiyorum. İki kez gittim, garip bir Facebook kitlesi var. Fotoğraf curcunası içinde dar alanda farklı türden yakınlaşmalar yaşatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Goering said: Somon said: giden birisi bir anlatırsa mekanı memnun olurum casablanca tarzı biryer diyorlar ama bilemedim rahat yer, asmalimescit'teki en samimi mekan olabilir haftasonlari hep canli muzik var yas ortalamasi min 29 falandir kum saatinin sahibi hep burada duruyor artik ben 18 yaşımdayım çok küçük kalırım o zaman, peki benim böle sarma sigaramı sarıp biramı içerken jazz/blues dinleyebileceğim bir yer var mı o taraflarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 pixie var tomtomda jazz olayinda baya iyiler hergun farkli bir grup cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Somon said: ben 18 yaşımdayım çok küçük kalırım o zaman, peki benim böle sarma sigaramı sarıp biramı içerken jazz/blues dinleyebileceğim bir yer var mı o taraflarda asmalıda yok ama meydan tarafında var. cempostaci said: pixie var tomtomda jazz olayinda baya iyiler hergun farkli bir grup cikiyor pixie haftasonları dubstep/elektronik caliyor? haftaici de cok defa denk geldim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cempostaci said: pixie var tomtomda jazz olayinda baya iyiler hergun farkli bir grup cikiyor yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 TR'de jazz dinleyen eski yobaz metalci oluyor ya genelde.. 19'da jazz dinleyen sayılı... blues farklı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 pixie ne ara jazz caliyor anlasam? pembe/mor los isikli dubstep/elektronik calan bir yer orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Haftanın 3-4 günü mitannideyim ben. Çok rahat. Akşamları biraz kalabalıklaşıyor, akşam olmadan kacıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Goering said: TR'de jazz dinleyen eski yobaz metalci oluyor ya genelde.. 19'da jazz dinleyen sayılı... blues farklı tabi...baya yanlış genelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 genellemeden cok muzisyen olmayan arkadas gruplarinda yaptigim gozlem.. simdi 28 yasindayim: 10 sene once mezun oldugum okulum istiklal caddesi uzerinde sayilirdi, 5 senedir sahkulunda oturuyorum, canli muzik yapan cevreleri ve dinleyicileri az cok taniyorum. gitar bar'lardan, eski bronx, pendor vs. canli muzik ortamlarina 15 yasimdan beri dahilim. yine de genelleme degil, gozlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bu alkol yasagiyla taksim'de asmali'da mekan (babylon vs) onunde - gruplar mola verince - bakkaldan bira alip takilmaca devri de bitiyor, gercekten uygulanirsa uzucu olur, bar kapisinda bile bira icirtmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar