Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Premier League ' de bu hafta..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birbirinden güzel maçlarla bir haftaya daha başlıyoruz =P

27 Kasım

Evet bugünün önemli 3 maçı var diyebiliriz.

West Bromwich A. - Manchester U
Bolton W. - Portsmouth
Charlton Athletic - Chelsea

Chelsea'nin geçen haftaki puan kaybından sonra charlton deplasmanından mutlaka 3 puanla çıkması gerekiyor.

28 Kasım

Haftanın bomba 3 maçıda yarın arkadaşlar.

Newcastle U. - Everton
Tottenham H. - Middlesbrough
Liverpool - Arsenal

- NTV'de bu hafta -

17:00 Charlton Athletic - Chelsea
16:00 Newcastle U. - Everton
18:05 Liverpool - Arsenal [signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Mesaj tarihi:
ligin en zayıf ekiplerinden biri ile karşılaşıcak gereksiz bi maç olur.

ingilterede maç yayınları bizim gibi sadece büyük takımların yayınlarına odaklanmadığı için[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Mesaj tarihi:
arkadaslar macların saatlerı ve hangı televızyon kanalında verıldıklerını http://forum.paticik.com/view.php?id=83979 'e yazdım.
ilgilenenlere duyrulur...
[Edit:url'i link yaptım 1.90'ım yeşil gözlüyüm yeni ilişkilere açığım/Nukem]
[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...

[Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 27 Kasım 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oh yes liverpool arsenal izlenesi bi maç..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
chelsea 1-0 önde dakka 3. Gol : Damien Duff[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 27 Kasım 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oha bu futbola iç sıkan bir futbol diyorsan hiç maç izleme.
Adamlar gayet şık hücum ediyorlar. Resmen zevk alıyorum adamların attıkları arapaslarını izleyince.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Chelsea futbolu zevk verio artık abro. yatırımlarının karşılığına alıo yavaş yavaş.bu senede şampiyonlar ligi şampiyonu olur.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 27 Kasım 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
Chelsea futbolu zevk verio artık abro. yatırımlarının karşılığına alıo yavaş yavaş.bu senede şampiyonlar ligi şampiyonu olur.

Juventus
AC Milan
Barcelona vsvs bunlar ne oluo bunların hepsi chelsea 'dan daha iyi takımlar..[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Mesaj tarihi:
said:
Cico, 27 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
Ne alaka hakkaten iç sıkan futbol bıde chealse macının özetini nerden izleyebılırız

yarin 20 kusur de ntv de premier league programi var orda verirler heralde ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
  • Admin
Mesaj tarihi:
hey yavrum be o ne bviçim goldü öyle
liverpool taktı 90+2 de hastası oldum şutun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111
  • Yeni Oluştur...