Eternal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Birbirinden güzel maçlarla bir haftaya daha başlıyoruz =P 27 Kasım Evet bugünün önemli 3 maçı var diyebiliriz. West Bromwich A. - Manchester U Bolton W. - Portsmouth Charlton Athletic - Chelsea Chelsea'nin geçen haftaki puan kaybından sonra charlton deplasmanından mutlaka 3 puanla çıkması gerekiyor. 28 Kasım Haftanın bomba 3 maçıda yarın arkadaşlar. Newcastle U. - Everton Tottenham H. - Middlesbrough Liverpool - Arsenal - NTV'de bu hafta - 17:00 Charlton Athletic - Chelsea 16:00 Newcastle U. - Everton 18:05 Liverpool - Arsenal [signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 spurs-mid's maçı güzel olur gibime geliyor[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Manchester UTD. macnı vermiomu YA?[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ligin en zayıf ekiplerinden biri ile karşılaşıcak gereksiz bi maç olur. ingilterede maç yayınları bizim gibi sadece büyük takımların yayınlarına odaklanmadığı için[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
MoMo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkadaslar macların saatlerı ve hangı televızyon kanalında verıldıklerını http://forum.paticik.com/view.php?id=83979 'e yazdım. ilgilenenlere duyrulur... [Edit:url'i link yaptım 1.90'ım yeşil gözlüyüm yeni ilişkilere açığım/Nukem] [signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 27 Kasım 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oh yes liverpool arsenal izlenesi bi maç..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 dandik mac liverpool bea manchester macını izliceksin yada everton - newcastle[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 chelsea 1-0 önde dakka 3. Gol : Damien Duff[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 27 Kasım 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ne cabuk attılar kac kac suan [Bu mesaj Cico tarafından 27 Kasım 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 chelsea'yi izlemek istemiyorum ya sıkıyorlar adamı önüne geleni yen + iç sıkan bi futbol 0-3 önde[signature][hline]R+
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Oha bu futbola iç sıkan bir futbol diyorsan hiç maç izleme. Adamlar gayet şık hücum ediyorlar. Resmen zevk alıyorum adamların attıkları arapaslarını izleyince.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ziya doğan,reha kapsal istifa ettiler fatih akyel'de bochum'a gitmiş[signature][hline]R+
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bolton W. 0 - 1 Portsmouth Charlton Athletic 0 - 4 Chelsea West Bromwich A. 0 - 3 Manchester U. [signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Cheslea'ya hll olsun puan farkı maç fazlasıyla 5 oldu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Chelsea futbolu zevk verio artık abro. yatırımlarının karşılığına alıo yavaş yavaş.bu senede şampiyonlar ligi şampiyonu olur.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Defansı cok saglam çelsi'nın bı de kanat futboluna cok guzel cewap werıyolar tam ıdeal ıngılız takımı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ne alaka hakkaten iç sıkan futbol bıde chealse macının özetini nerden izleyebılırız
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: -Kobe-, 27 Kasım 2004 20:14 tarihinde demiş ki: Chelsea futbolu zevk verio artık abro. yatırımlarının karşılığına alıo yavaş yavaş.bu senede şampiyonlar ligi şampiyonu olur. Juventus AC Milan Barcelona vsvs bunlar ne oluo bunların hepsi chelsea 'dan daha iyi takımlar..[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Cico, 27 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki: Ne alaka hakkaten iç sıkan futbol bıde chealse macının özetini nerden izleyebılırız yarin 20 kusur de ntv de premier league programi var orda verirler heralde ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Pazartesi 22:00'da EuroGol var NTV'de ordan izleyebilirsin..[signature][hline]R+
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hey yavrum be o ne bviçim goldü öyle liverpool taktı 90+2 de hastası oldum şutun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Arsenal buyuk bı dususte puan farkı 5 oldu maç fazlası da yok çelsi'nın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 liverpool:2 arsenal:1[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111
Öne çıkan mesajlar