moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 0ne said: 1 haftalık birikmişliğimi atayım dedim, cya next sunday. http://l1305.hizliresim.com/19/v/nj2qc.gif Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 0ne'mış lan zaten ahahahahahah Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hosgeldin panpik o gifi bi spoylere sokun ya :( Alıntıla
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 eee alisabildiniz mi kizlar, son durum nedir? Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 topici okumadım ama yanlıssam düzeltin bi tane kız üye oluyor foruma ve kedisinin adı da nily 2 tane acc ile üye oluyor biri kedinin acc ? Alıntıla
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kız değilmiyiş sonradan erkekmi olmuş? Nil erkoçlarmıydı neydi emret komutanım! Alıntıla
JestersTear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 değil 5 yıl, 50 yıl geçse paticik aynı paticik, tipleri kes. Alıntıla
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Orçun kazanmış bu konuyu. Alıntıla
nilly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Hoşbuldum, teşekkürler. Taşınma işleri, olaylar derken bakamamıştım epeydir. Kimsede de öldü mü kaldı mi diye bir merak oluşturacak yakınlık kurmadığıma üzüldüm. Gündem başlıklarını takip edemediğime de üzüldüm. Arayı kapatıp artık oyun dünyasına geçme hevesindeyim. Alıntıla
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 nilly said: Hoşbuldum, teşekkürler. Taşınma işleri, olaylar derken bakamamıştım epeydir. Kimsede de öldü mü kaldı mi diye bir merak oluşturacak yakınlık kurmadığıma üzüldüm. Gündem başlıklarını takip edemediğime de üzüldüm. Arayı kapatıp artık oyun dünyasına geçme hevesindeyim. ben hep merak ettim Alıntıla
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 nilly said: Hoşbuldum, teşekkürler. Taşınma işleri, olaylar derken bakamamıştım epeydir. Kimsede de öldü mü kaldı mi diye bir merak oluşturacak yakınlık kurmadığıma üzüldüm. Gündem başlıklarını takip edemediğime de üzüldüm. Arayı kapatıp artık oyun dünyasına geçme hevesindeyim. her yerde isyan var oyun derdine düşmüş te allaam KALBİM SENİN BU GECE Alıntıla
nilly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 pontipati919 said: nilly said: Hoşbuldum, teşekkürler. Taşınma işleri, olaylar derken bakamamıştım epeydir. Kimsede de öldü mü kaldı mi diye bir merak oluşturacak yakınlık kurmadığıma üzüldüm. Gündem başlıklarını takip edemediğime de üzüldüm. Arayı kapatıp artık oyun dünyasına geçme hevesindeyim. her yerde isyan var oyun derdine düşmüş te allaam KALBİM SENİN BU GECE :) Burdan yak. Alıntıla
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 senle falan değil kalbim ya abartayalım .s .s Alıntıla
nilly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 pontipati919 said: senle falan değil kalbim ya abartayalım .s .s Algınla ilgili bir fikir yürütmedim.Endişe etme.Oyun hevesim olmasını garipsemeni, bunu da her yerdeki isyana duyarsız kalıp laylaylom yapmacılık gibi görmeni sorguladım bir an sadece. Sonra güldüm, geçtim. Alıntıla
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bu ne len başta güldüm sonra bastım eksiyi. önce güldüm önce neyse Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 pireli de olsan yine gel Alıntıla
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 nilly said: Selamlar. Akşam saatlerinde veterinerden önce Google'a "evimi pire bastı" diye sorunca bulduğum site olarak Paticik hayatıma girdi. Forumların iyi zamanları vardı, geçti, dediğim halde buranın canlılığı, yaklaşımı, düzeni, kafaları fena halde bağladı beni. Nedir ne değildir diye saatlerdir bakıyorum afallamalardan, beğenimden tam çözemesem de kopamadım. Pireli takvimim tıkır tıkır işlerken aranıza sızmış oldum, kabul ederseniz? Sevgiler. benim başlık mı lan o Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 hamsi hic aklina gelirmiydi ki evini pire basicak bunu paticige yazicaksin sonra bunun sayesinde paticige duzgun birisi gelicek sonra matematik ne ise yarar ... Alıntıla
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 gelmezdi panpa. bişi değil işimiz gücümüz hizmet Alıntıla
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 nisan benim dogdugum ay bu bir rastlanti olamaz. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.