barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Nerde yazdı ya? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 barbu said: 0ne yazmadı size. Demek ki erkeksiniz. Beyler kendinize gelin. ? kim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forgiver said: özel mesajları ifşa etmeyi sevmem ama bazı eziklere kapak olsun eheheheh Nisan said: Dün gece imagelarınla beni benden aldın Aliciğim. ahahhaha her görselinin peşinden atılan kahkaha :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 0ne. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Noyzura said: gelişini samimi buldum . hoş geldin =) Teşekkürler, asıl samimiyeti sizden bulduğum için geldim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ip check istiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 imamizer said: hoşgeldin nilly. sana özel mesaj attım. kutunu kontrol et lütfen. sağ üstte uyarı sembolü çıkmış olması lazım. gerçekten foruma yeni gelmişbir dişi olsaydın. nerede bu mesaj hani gelmedi falan yazardın. beyler adamlar bildiğin mahmut. hem de 90 larda ircde kızız ayağına milleti kekleyip resim.exe yollayanlardan. prim vermeyin sıkılıp gitsinler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben veririm aga bayadır kızla yada kız roleplayi yapanla konusmuyordum eğer iyi rol yapıyorsa iş görür bence Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 benim de imajları beğendiler fake çıkarsa ağlarım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 nisan nisan naber lan? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forgiver said: benim de imajları beğendiler fake çıkarsa ağlarım Cevabını kendin vermişsin. Senin resimleri beğenmiş birisi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 imamizer said: imamizer said: hoşgeldin nilly. sana özel mesaj attım. kutunu kontrol et lütfen. sağ üstte uyarı sembolü çıkmış olması lazım. gerçekten foruma yeni gelmişbir dişi olsaydın. nerede bu mesaj hani gelmedi falan yazardın. beyler adamlar bildiğin mahmut. hem de 90 larda ircde kızız ayağına milleti kekleyip resim.exe yollayanlardan. prim vermeyin sıkılıp gitsinler. Prim vermeyin. :) Uyarı sembolünü görmeyen foruma yeni gelmiş dişilere verin lütfen, primi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 verdim gitti. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 nilly said: imamizer said: imamizer said: hoşgeldin nilly. sana özel mesaj attım. kutunu kontrol et lütfen. sağ üstte uyarı sembolü çıkmış olması lazım. gerçekten foruma yeni gelmişbir dişi olsaydın. nerede bu mesaj hani gelmedi falan yazardın. beyler adamlar bildiğin mahmut. hem de 90 larda ircde kızız ayağına milleti kekleyip resim.exe yollayanlardan. prim vermeyin sıkılıp gitsinler. Prim vermeyin. :) Uyarı sembolünü görmeyen foruma yeni gelmiş dişilere verin lütfen, primi. Nilly, bu grupta bir travma seziyorum. gecmiste ne gelmis baslarina? kim kandirmis, iyi niyetlerini suistimal etmis? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Cons said: nisan nisan naber lan? İi Cons senden? Fotoğrafımı gönderiyorum sen de gönder lütfen? resim.exe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 selam nilly ben yalnız kovboy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 çok komik lan bu fake Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 KEDİLERİ ÇOK SEVERİM ÇOK TATLILAR Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 90larda resim.exe gönderen mahmutlardan beri var bu Mery. :) ahahha hala gülüyorum MIRC günleri bee :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 cdromumu acip kaparsin olmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 fotokristall.narod.ru.. açıp açmama arasında gidip geliyoreum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1110130/8B1D86DA5FE14AE1B427D1CA7E4BC69E.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ama nickin de yalnız yokmsayılmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 barbu said: 0ne yazmadı size. Demek ki erkeksiniz. Beyler kendinize gelin. 2. sayfa ilk mesaja bak. Yazmamamın sebebi iş yoğunluğu nedeniyle eskisi kadar foruma giremiyorum, girsem de yazdığım 3 şeyden 2 si millete battığı için onların ergen mesajlarıyla ugrasmak istemediğim için mesaj yazmamaya özen gösteriyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Cons said: nisan nisan naber lan? hayatımda gördüğüm ikinci en iyi şiir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.