Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 barbu said: 0ne yazmadı size. Demek ki erkeksiniz. Beyler kendinize gelin. ? kim Alıntıla
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forgiver said: özel mesajları ifşa etmeyi sevmem ama bazı eziklere kapak olsun eheheheh Nisan said: Dün gece imagelarınla beni benden aldın Aliciğim. ahahhaha her görselinin peşinden atılan kahkaha :) Alıntıla
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Noyzura said: gelişini samimi buldum . hoş geldin =) Teşekkürler, asıl samimiyeti sizden bulduğum için geldim. Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 imamizer said: hoşgeldin nilly. sana özel mesaj attım. kutunu kontrol et lütfen. sağ üstte uyarı sembolü çıkmış olması lazım. gerçekten foruma yeni gelmişbir dişi olsaydın. nerede bu mesaj hani gelmedi falan yazardın. beyler adamlar bildiğin mahmut. hem de 90 larda ircde kızız ayağına milleti kekleyip resim.exe yollayanlardan. prim vermeyin sıkılıp gitsinler. Alıntıla
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben veririm aga bayadır kızla yada kız roleplayi yapanla konusmuyordum eğer iyi rol yapıyorsa iş görür bence Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 benim de imajları beğendiler fake çıkarsa ağlarım Alıntıla
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forgiver said: benim de imajları beğendiler fake çıkarsa ağlarım Cevabını kendin vermişsin. Senin resimleri beğenmiş birisi... Alıntıla
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 imamizer said: imamizer said: hoşgeldin nilly. sana özel mesaj attım. kutunu kontrol et lütfen. sağ üstte uyarı sembolü çıkmış olması lazım. gerçekten foruma yeni gelmişbir dişi olsaydın. nerede bu mesaj hani gelmedi falan yazardın. beyler adamlar bildiğin mahmut. hem de 90 larda ircde kızız ayağına milleti kekleyip resim.exe yollayanlardan. prim vermeyin sıkılıp gitsinler. Prim vermeyin. :) Uyarı sembolünü görmeyen foruma yeni gelmiş dişilere verin lütfen, primi. Alıntıla
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 nilly said: imamizer said: imamizer said: hoşgeldin nilly. sana özel mesaj attım. kutunu kontrol et lütfen. sağ üstte uyarı sembolü çıkmış olması lazım. gerçekten foruma yeni gelmişbir dişi olsaydın. nerede bu mesaj hani gelmedi falan yazardın. beyler adamlar bildiğin mahmut. hem de 90 larda ircde kızız ayağına milleti kekleyip resim.exe yollayanlardan. prim vermeyin sıkılıp gitsinler. Prim vermeyin. :) Uyarı sembolünü görmeyen foruma yeni gelmiş dişilere verin lütfen, primi. Nilly, bu grupta bir travma seziyorum. gecmiste ne gelmis baslarina? kim kandirmis, iyi niyetlerini suistimal etmis? Alıntıla
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Cons said: nisan nisan naber lan? İi Cons senden? Fotoğrafımı gönderiyorum sen de gönder lütfen? resim.exe Alıntıla
kovboy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 selam nilly ben yalnız kovboy Alıntıla
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 çok komik lan bu fake Alıntıla
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 KEDİLERİ ÇOK SEVERİM ÇOK TATLILAR Alıntıla
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 90larda resim.exe gönderen mahmutlardan beri var bu Mery. :) ahahha hala gülüyorum MIRC günleri bee :) Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 fotokristall.narod.ru.. açıp açmama arasında gidip geliyoreum Alıntıla
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1110130/8B1D86DA5FE14AE1B427D1CA7E4BC69E.jpg Alıntıla
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ama nickin de yalnız yokmsayılmaz Alıntıla
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 barbu said: 0ne yazmadı size. Demek ki erkeksiniz. Beyler kendinize gelin. 2. sayfa ilk mesaja bak. Yazmamamın sebebi iş yoğunluğu nedeniyle eskisi kadar foruma giremiyorum, girsem de yazdığım 3 şeyden 2 si millete battığı için onların ergen mesajlarıyla ugrasmak istemediğim için mesaj yazmamaya özen gösteriyorum. Alıntıla
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Cons said: nisan nisan naber lan? hayatımda gördüğüm ikinci en iyi şiir. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.