fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Başlığı değiştiriyorum bilginize. Orjinale sadık kalayım dedim falan filan, sonra çaktım davayı ama değiştirme sürem bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 nick de "fen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 hangi haber sitesinden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 çok gitmişiniz la adamın üstüne : D edik::D smileyi burda overkill biraz sahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 maddeler toplanip newtona dava acmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 applev0dka said: derste bişeyi ögrenmek ile alakası yok newtonun kafasına elma duşmuş,yer cekimi var, suyun kaldırma kuvveti var, bak nasıl kimyasal olay dersen sana götüyle güler insanlar, bunlara da fiziksel dersen aynisi olur A BO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Günlük hayatın stresini bir nebze çıkardınız benden şu başlıkla alakalı. Neyse stres atmaya çalışanlar kafa yorsun "banyom tıkandı nasıl açarım " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 applev0dka said: derste bişeyi ögrenmek ile alakası yok newtonun kafasına elma duşmuş,yer cekimi var, suyun kaldırma kuvveti var, bak nasıl kimyasal olay dersen sana götüyle güler insanlar, bunlara da fiziksel dersen aynisi olur sülfür hexaflorid seysi bayagı fiziksel yalnız, lütfen kimya bölümüne geri dön bitch :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar