fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Başlığı değiştiriyorum bilginize. Orjinale sadık kalayım dedim falan filan, sonra çaktım davayı ama değiştirme sürem bitmiş
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 çok gitmişiniz la adamın üstüne : D edik::D smileyi burda overkill biraz sahi
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 maddeler toplanip newtona dava acmis.
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 applev0dka said: derste bişeyi ögrenmek ile alakası yok newtonun kafasına elma duşmuş,yer cekimi var, suyun kaldırma kuvveti var, bak nasıl kimyasal olay dersen sana götüyle güler insanlar, bunlara da fiziksel dersen aynisi olur A BO
fenn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Günlük hayatın stresini bir nebze çıkardınız benden şu başlıkla alakalı. Neyse stres atmaya çalışanlar kafa yorsun "banyom tıkandı nasıl açarım "
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 applev0dka said: derste bişeyi ögrenmek ile alakası yok newtonun kafasına elma duşmuş,yer cekimi var, suyun kaldırma kuvveti var, bak nasıl kimyasal olay dersen sana götüyle güler insanlar, bunlara da fiziksel dersen aynisi olur sülfür hexaflorid seysi bayagı fiziksel yalnız, lütfen kimya bölümüne geri dön bitch :P
Öne çıkan mesajlar