Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 düşmüş nete. hatta bir hafta olmuş baya seveni vardı diye hatırlıyorum burada. daft punk albümünden sonra yılımı yaptı direk bu haber. ve fakat stoner'dan çıkmışlar baya baya slow-mid temp şarkılar sarmış bütün albümü. yine de güzel albüm olmuş ama yani en azından mid temp kalsaydı. fazla yavaş bir albüm gibi geldi bana. DİSKAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 320 düştü mü internete? edit: evet düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Radyoda denk geldiklerim çok iyiydi, gerçi QOTSA hala fanboyu olduğum 1-2 gruptan biri, kötü olsa da söyleyecek değilim çünkü çok iyi. sdgsd Bayadır stonerla alakaları kalmadı ya, tarz olarak öyle evrildiler yani. Kyuss bir şeyler yapsa asıl :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 oh mis josh homme reisssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ilk kez dinliyorum. ilk şarkıdayım, o kadar iyi ki kalan 19'u olmasa da olurmuş. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 2013'te şu ana kadar dinlediğim iyi albümlerden biri Like Clockwork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yanlış birşey indirmiş olmayasın? 10 şarkı albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 playlist varmış, play all diyince onu da koymuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bitti. 10/10. ilk dinleyişte çok zor beğenen insanımdır ona rağmen. şimdi ilk şarkıyı loopa aldım böyle bir 2 saat dinleyeyim ruhuma işlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 dave basgan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sen diyince baktım davullar dave başganmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 spotifya eklesmemis daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bizde yok öyle şeyler ağa indiriyoz direkt. http://www.youtube.com/watch?v=7kzKfwwDFRc çok iyi işte bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar