_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi şu film gayet kızla izlemelik film farkındayımda bu kız holivud filmlerini recep ivedik tier görüyo anladığım kadarıyla onu anlatamadım size.bende saf gibi he he bende hiç sevmem valla gibi bi laf etmiştim bide işin kötüsü. neyse hazırladım listeyi zaten şu son filmde başka bahara artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 kız italyanmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 aynı eski sevgilimi anlattın. uzak doğu sinemasına falan yöneleceksin en az bilinenleri falan. ve bu iş çözülecek. kore falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 evet kız sardunya hanfendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 NaturalSpringWater said: aynı eski sevgilimi anlattın. uzak doğu sinemasına falan yöneleceksin en az bilinenleri falan. ve bu iş çözülecek. kore falan. onlardanda sırf vurdulu kırdılı bide ring tier film biliyorum.bitane cinayetli film vardı aslında neydi o bak oda olabilir.bende izlerim demiştim.2 tane eleman var afişinde.seri katil m ne arıyolar galiba.varmı aklına gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 the dreamers hollywood filmi (gibi) değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ya neysen osun, ne seviyosan onu seviyosun. kendin olmadan başlatmaya çalıştığın bişey yürümez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 klişe adam da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 hadi bunlar da son olsun http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIxNjMyMDAwNl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjcwNDQ1OA@@._V1_SX214_.jpg http://www.ioncinema.com/wp-content/uploads/2013/01/Goltzius-and-The-Pelican-Company-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 klişe mlişe, seks için kişiliğinden ödün vermek çok basit, insanın kendine olan saygısını yitirmesine neden olan bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi okadar laf sokcağına baştan deseydin keşke şunları.dreamers ve loneliest planet tam kıvamındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Vidar said: klişe mlişe, seks için kişiliğinden ödün vermek çok basit, insanın kendine olan saygısını yitirmesine neden olan bir durum. tamamen zıttım bi rp yapmıyorum ya.ama çok izlemem abi cannes film festivallik parisin diğer yüzü tarzı filmleri.sevmem değil yoksa. ha bide kim hoşlandığı kızın yanında kendi gibiki zaten.star wars izletip wookie muhabbeti yapan varmı aranızda bi kızla. erkek-kadın film zevkleri zaten epey farklı.bide avrupalı-türk zevkleri iyicene farklı.yapıcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 türk kızı eğ kaka kafasından oluyor bunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ah bi bilsen türk kızlarına tövbe ederdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 film izledikten sonra yapılan sohbet hoş diyelim peki doğru fikir verir mi ? tabi ki hayır ! -arkadaşlarından duyduklarını söyler -seni etkilemek için anlamadığı, ezberden laflar zırvalar -ben şöyle elitim böyle zekiyim diye cıvıldar kızın sex esnasında söylediklerini tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 dai dai! sayfa başı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 _Rave said: erkek-kadın film zevkleri zaten epey farklı.bide avrupalı-türk zevkleri iyicene farklı.yapıcak bişey yok o senin yerelliğin abicim. ayh gene laf soktum dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sokan sen ol yav.canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 film tavsiyesi için herkese teşekkür ederim topikteki. sigiştinmi diye merak eden varsa daha ilk randevu sayılır.baya klas bi şekilde öpüştük 2.filmin ortasına doğru(loneliest planet)biraz daha ilerisini zorlama fırsatım vardı ama açıkçası birazda artislik olsun diye fazla gazlamadım. onun dışında gayet iyiydi herşey.tekrardanda hepinizin terazisine en içten abanışımla abanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sevişmek için filme ihtiyaç duymak çok banal. ama gençlik yıllarında olabilir tabii. o yüzden sıkıcı fransız sanat filmlerini öneriyorum. -denemedim-. o kadar sıkıcı ki bari sevişelim anasını satayım, ne yapıyorm ben duygusunu oluşturursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 denemediğim yöntem kalmadı, en son terlikle duvara bile vurdum ama halen sevişemedim kimseyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 benimle seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 SİNCİTY'yi kimse yazmamış mı la :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Sin City'le tavlanacak kız var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kendimi tavlanmış hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar