Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geri Dönüyoruz, LF Ergensiz Guild


Dorn

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Wow'u vanilla'dan beri oynayıp uzuuuun süre ara vermiş, yaş ortalaması 35, pvp seven ama pve'ye de keyifle katılan 3-5 kişi olarak, her yeni çıkan mmo'da hayal kırıklığına uğrayıp, en azından Wildstar ve ESO çıkana kadar wow'a dönelim dedik.

An itibari ile Dunemaul/Horde'dayız ama server-faction değişikliği sorun değil. Tek beklediğimiz kavgasız gürültüsüz keyifli ve aktif bir ortam :)

Var mıdır hala Wow oynayıp bize kucak açacak pati guildleri?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

35 ortalama biraz çok olmuş ama 30-31 ortalamaya okey dersen bekleriz. http://www.thenoob.info/forum/index.php

Twisting Nether'da oynuyoruz, 11-12 kişilik raider kadromuz var, haftada 3 gün raid yapmaya çalışıyoruz, ama insanların işi gücü oluyor haftada 1-2 gün 8-9 kişide kaldığımız oluyor. Yani gelmek isteyene herzaman raidlerde yer bulunur.

Öyle DKP'dir, GM tarafından item dağıtmadır falan yok bizde, raide gelen her insan o düşen loota hak kazanır, rollar, alan alır. Biri üst üste 4-5 item alırsa, ağlanır zırlanır, "evliyim çocuğum var, bak keserim çocuğumu" falan diye duygu sömürüsü yapılır, baktın kanmıyor valorla ne item vardı ya diye wowhead'e bir kontrol atılıp ah çekilir.

Oyun içinden nerdeyse her guild member ile iletişim kurabilirsin. Ama illa officer biri ile görüşecem dersen Kunduz, Lir, Saphrenia, Kavoc ile görüşebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, guild forumu da, guild chatte komple Türkçe zaten. Yabancı yok aramızda.

TW serverında aly olmak pek mümkün değil, o sebeple alışkanlıktan yazmamışım bile özür dilerim. %95'i falan horde serverın, aly görmek için crossserver alanlara falan gitmen lazım o derece.

Prot warrior yok guilde zaten, tek olursun. İlginçtir ama rogue da yok. Silahları kırıyoruz 3-4 senedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...