Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba kullanirken dinlenecek muzikler

GeeM

Öne çıkan mesajlar

guzel parcalar ariyorum da
Bole metal metal parcalar yazmayiniz,bana piyasa muzikler lazim araba kullanirken rock fln dinlemeyi o kdr sevmiorum
yok efenim Armand van helden my my my yada sponkox to the club tarzi muzikler gider bana[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar Underground 1 den

Overseer - Doomsday (3:12)
The Crystal Method - Born Too Slow (2:46)
Rancid - Out of Control (1:40)
Rob Zombie - Two Lane Blacktop (2:54)
BT - Kimosabe (4:55)
Static X - The Only (2:51)
Element 80 - Broken Promises (3:16)
Asian Dub Foundation - Fortress Europe (3:51)
Hotwire - Invisible (2:52)
Story of the Year - And The Hero Will Drown. (3:12)
Andy Hunter - The Wonders of You (7:09)
Junkie XL - Action Radius (3:55)
Fuel - Quarter (3:39)
Jerk - Sucked In (2:52)
Fluke - Snapshot (3:59)
lostprophets - Ride (3:41)
Overseer - Supermoves (4:46)
FC Kahuna - Glitterball (5:43)
Blindside - Swallow (2:24)
Lil Jon & The Eastside Boyz - Get Low (4:26)
Mystikal - Smashing The Gas (3:09)
Dilated Peoples - Who's Who (3:55)
Nate Dogg - Keep It Coming (4:18)
X-ecutioners - Body Rock (3:36)
Petey Pablo - Need for Speed (3:33)
T.I. - 24's (4:07)[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Sosyal ağlarda paylaş

nfs soundtrack'lerini dinleyip icinizdeki canavari cikartmayiniz. ne yavas ne de cok gaz sarkilar da dinlemeyin ayni sekilde, birisi reflekslerinizi oldururken digeri gaza getirip kazalara sebebiyet veriyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 30 Kasım 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
guzel parcalar ariyorum da
Bole metal metal parcalar yazmayiniz,bana piyasa muzikler lazim araba kullanirken rock fln dinlemeyi o kdr sevmiorum
yok efenim Armand van helden my my my yada sponkox to the club tarzi muzikler gider bana

Biz geldik buralara Istanbul piyasasida bole zibidilere kaldi ; bunun yonjasida vardir simdi ... :p[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Sosyal ağlarda paylaş

sabah işe giderken bi radyoda geveze diye bi adam var onu dinliyorum ben, tüm stresimi alıyo power fm veya metro fm tam hatırlayamadım. kompelayla diyalogları var gülmekten araba süremiyorum. her sabah 7:30 - 8:00 arası muhakkak çıkıyor tavsiye ederim.işe gülerek başlarsın kompelayla diyaloglarını dinle ölürsün gülmekten

not: sen müzik mi demiştin ? kanalı açarsın arada müzik koyuyalar zaten geveze girene kadar, onları dinlersin işte ehehehehe.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...