GeeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 guzel parcalar ariyorum da Bole metal metal parcalar yazmayiniz,bana piyasa muzikler lazim araba kullanirken rock fln dinlemeyi o kdr sevmiorum yok efenim Armand van helden my my my yada sponkox to the club tarzi muzikler gider bana[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 tiesto flight 643[signature][hline]oturmaya mı geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Nfs lerin soundtrackleri[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Nfs underground2 Lean Back[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 rock olmasın demişsin de, dayanamiycam. red hot chili peppers - scar tissue.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 pek oyun oynamiyorum ben isim yazarsaniz sevinirim[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ha pardon istemiyomuşsun öyle [Bu mesaj Ryan tarafından 30 Kasım 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 abi bi okuyun da yazin rica edicem lutfne[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bunlar Underground 1 den Overseer - Doomsday (3:12) The Crystal Method - Born Too Slow (2:46) Rancid - Out of Control (1:40) Rob Zombie - Two Lane Blacktop (2:54) BT - Kimosabe (4:55) Static X - The Only (2:51) Element 80 - Broken Promises (3:16) Asian Dub Foundation - Fortress Europe (3:51) Hotwire - Invisible (2:52) Story of the Year - And The Hero Will Drown. (3:12) Andy Hunter - The Wonders of You (7:09) Junkie XL - Action Radius (3:55) Fuel - Quarter (3:39) Jerk - Sucked In (2:52) Fluke - Snapshot (3:59) lostprophets - Ride (3:41) Overseer - Supermoves (4:46) FC Kahuna - Glitterball (5:43) Blindside - Swallow (2:24) Lil Jon & The Eastside Boyz - Get Low (4:26) Mystikal - Smashing The Gas (3:09) Dilated Peoples - Who's Who (3:55) Nate Dogg - Keep It Coming (4:18) X-ecutioners - Body Rock (3:36) Petey Pablo - Need for Speed (3:33) T.I. - 24's (4:07)[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 nfs soundtrack'lerini dinleyip icinizdeki canavari cikartmayiniz. ne yavas ne de cok gaz sarkilar da dinlemeyin ayni sekilde, birisi reflekslerinizi oldururken digeri gaza getirip kazalara sebebiyet veriyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Terror Squad Lean Back[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 jip kullanırken bol basslı ottoman ceddin dede remix[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 taka ya katılıyorum Bir de Kurtlar Vadisi - Cendere yi dinlerken arabayla uçmanın ne demek olduğunu öğrenebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: GeeM, 30 Kasım 2004 22:10 tarihinde demiş ki: guzel parcalar ariyorum da Bole metal metal parcalar yazmayiniz,bana piyasa muzikler lazim araba kullanirken rock fln dinlemeyi o kdr sevmiorum yok efenim Armand van helden my my my yada sponkox to the club tarzi muzikler gider bana Biz geldik buralara Istanbul piyasasida bole zibidilere kaldi ; bunun yonjasida vardir simdi ... :p[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sabah işe giderken bi radyoda geveze diye bi adam var onu dinliyorum ben, tüm stresimi alıyo power fm veya metro fm tam hatırlayamadım. kompelayla diyalogları var gülmekten araba süremiyorum. her sabah 7:30 - 8:00 arası muhakkak çıkıyor tavsiye ederim.işe gülerek başlarsın kompelayla diyaloglarını dinle ölürsün gülmekten not: sen müzik mi demiştin ? kanalı açarsın arada müzik koyuyalar zaten geveze girene kadar, onları dinlersin işte ehehehehe.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 infected mushroom - cities of the future bunu araba kullanırken dinleyin , kendinizden geçersiniz.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 93.7 + 103.8 en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ajdar anık - nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 müzik dinlememeyi tercih ederim kanımı kaynatıyor nedense :) ama dinlersemde araba kullanırken metallica ve iron maiden iyi gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 r&b kralı children of bodom'dan mask of sanity güzeldir. tam bir r&b hip-hop harikası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 skindred - nobody oda nfsden zaten:d [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 00:54 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 solar factor-urban shakedown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arabaya baglı bence ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gorefest disgorge açıp fren - debriyaj balatalarının içine edilebilir ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu kadarda uplanmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar