Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Evet yıldım telefonlardan zarar etmekten+ ot bok derdinden,ilk çıktığı hafta iphone 5 aldım 6 ayda günde 6 saat konuşma + net macerası sonrası pert oldu telefon,kenarı sarardı hafiften pili 3 saatgidiyor derken gittim telefoncuları dolaştım son çıkan ipad den aldım bi tane nokia301 basit bir telefon aldım üste 350 lira verdim ipad le phone kafa kafaya geldi sanırım,kazıklandımmı bilmiyorum ama 1-göt kadar telefonun ekranı yüzünden artan migre ağrılarından kurtuldum. 2-İş görüşmesi sırasında zart diye biten telefondan kurtuldum. 3-tuşlu telefon aldım,sanki anadan doğmuşa döndüm ;:) 4- bir daha da smartphone almayı düşünmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 isabet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Yazar burada zengin olduğunu belirtmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bende hala smartphone yok gerçi bb var bitane ama osayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar