Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasır problemi


Litminov

Öne çıkan mesajlar

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şu lanet olası meretin bir çaresi yok mu? ayak baş parmağı ile orta parmak arasının biraz alt kısmında küçük sivilce gibi nasır çıktı. Onu tırnak makasıyla aldım almaz olaydım gittikçe büyüdü ve kocaman oldu. Sonra üzerine bir de ağrı eklendi. O büyüdükçe ben tırnak makasıyla alıyorum ama yine çıkıyor. Normalde ağrı yok ama üzerine basınca rahatsız edici bir ağrı oluşuyor. Sürekli bepanthen sürüyorum tırnak makasıyla kesiyorum ama yok olmuyor. Bu küçük olay için de hastaneye gitmek istemiyorum şunun kesin bir çözüm yolu yok mu evde yapılacak?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sağ elimde orta parmakta hafif büyükçe var bi' tane kalem tutmaktan, bir tane de yine sağ el serçe parmağın dış yüzeyinde kağıda sürtmekten yeni birtakım oluşumlar var, ince bir de parmaklarım n'apıcamı bilmiyorum. Hiç dokunmamalıydın sanırım, kötü yapmışsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bas gitar çaldığım için parmağımda da nasırlar oluşuyor ama ayaktaki kadar kötü olmuyor sadece su topluyor sonra sertleşiyor görüntüsü eski haline geliyor ama bu fena oldu hakikaten.. Şimdiye kadar 100 gram koparmışımdır. Daha demin de köküne kadar aldım yetmedi deriyi de aldım artık yine çıkarsa komple ayağımı keserim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim arkadaşım duruş bozukluğu ve sırt ağrıları yüzünden baya iyi bir prof. a gitmişti. prof ona converse giymeyi bırak , converse tarzı düz taban ayakkabılar , sırt ağrısı , nasır , bacak ağrısı gibi bir çok rahatsızlığın sebelerinin başında gelir demişti.

sonra bu arkadaş gitti nike ın falan yürüyüş ayakkabılarından aldı. baya baya ağrıları geçmişti.

işin özü , converse sık giyilmemeliymiş yani.

senin sorunun kaynağı da o olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayağım ince uzun olduğu için bir tek converse tam uyuyor bana o da düz taban olduğu için sıkıntı yaratıyor hele ki kızılayda olduğum zamanlar.. Spor ayakkabıları ise çok terletiyor ve daha ilk haftadan çok kötü kokuyorlar. O bölgeye pamuk tıkayacağım ayakkabıyı giyerken..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Benim aldığım spor ayakkabılar dandikti belki de ondandır. Ayakkabıların hepsini attım zaten adam gibi bir şeyler alacağım artık.

Bu arada nasır problemim çözüldü sayılır. Öncelikle tırnak makasıyla dibine kadar aldım. Sonra 1 gün bekleyip duoderm solüsyonu günde 4-5 defa sürdüm. Artık acı ve nasır kalmadı. Nasırı dibine kadar kesmek ve ardından duoderm sürmek çok acılı oluyor ama 1-2 hafta sabredince sonucu etkili oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...