Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Cons

Öne çıkan mesajlar

abi liverpoolu zaten atletico ile kıyaslayamazsınız.

abromovich ve araplar aşırı para harcıyor diye gözden kaçıyor da liverpool da sam amcaların oyuncağı.onlarda çok ciddi paralar harcıyor ama 2 rakibine oranla daha az tabi ama bu diğer 2 takımın manyaklığından.
andy carroll
denen kazmaya 2 yıl önce 50 milyon euro veren bir takımdan bahsediyoruz.şu an stoper ve bek oynayan sakho denen kazmaya sene başı 25 milyon saydılar.daha çok örnek var.

yoksa atletico tamamen sistem ve transfer başarısına dayalı bir başarı kazandı.sponsor bile bulamayan, kendi yağıyla kavrulan bir kulüp atletico.onların başarısı asıl akıl almaz olan.
Sosyal ağlarda paylaş

Geldim ya, bugün maçı izlemeyeyim nasılsa koyarız demiştim. 12-13 haftadır falan da ilk defa bir Liverpool maçı izlemedim, iyi ki izlememişim :(

Şu üstteki Hakan Arıkan olayını yazacaktım ben de, koyulmuş bile. Bunun yanında çok ahını aldığımız takım var. Hepsinin belası resmen ortaya çıktı. Terry ŞL finalinde kayıp gole sebep oldu diye adada en çok Liverpool'lular dalga geçmişti. Biz bile ŞL şampiyonu olduk, siz bok olursunuz ayağına. Hem şampiyon oldular hem de bayrak adamımızın ayağı kayarak şampiyonluğu rafa kaldırdık.

Milanlılar ile çok taşşak geçildi 2005'te, hem ŞL şampiyonluğunu intikam ile aldılar bizden hem de onlarında ahları geldi vurdu. Bu yılların ego birikimi...

Yani esasen hem çok koymadı hem koydu. Biz kendimizi zaten yavaş yavaş averaj ile şampiyonluğu kaçırmaya şartlamıştık ama böyle saçma sapan bir şekilde maç kaybedip 1 hafta önceden havlu atmak koydu. 3-0 lan bir de

BEN OĞLUMA NE DİYECEĞİM KAPTAN? YARIN OKUL VAR DİYE GİT YAT DEDİM SABAH KALKTIĞINDA NE DİYECEĞİM?

75. dakika da baktım 3-0, tamam bitti dedim. Dürümü yedim, çayı içerken arkadaş dedi LAN 3-3 OLMUŞ, BİTTİ MAÇ

vay ak ya

Bu takım şampiyon olur ama 2-3 yıla, ABD'liler de akıllandı ve her şeyden önce Rodgers gibi bir dahi var takımın başında. Bu sezon bu kadro ile şampiyonluğa oynandıysa gelecek senelerde bu takım her şekilde ilk üçte yer alacak. Şampiyonlukta elbet gelir.

MANU 3-4 yıl daha yok, Chelsea'de MOU'nun rahat olmadığı aşikar ve bayağı kelle gidecek. Yerine yeni adamlar, yeni sistem ne kadar olur bilinmez. City de Pellegrini kaldığı sürece sistem devam eder ama istikrarsız takım belli olmaz. Arsenal zaten Arsenal, yine tek rakip esasen City bana kalırsa çünkü sınırsız bütçe teh rulaz.

Rodgers sezon başlamadan bu sene ŞL'ye gidebilirsek seneye şampiyon oluruz demişti. Bu sene şampiyon oluyordu az daha, seneye bakalım neler yapacak.
Sosyal ağlarda paylaş

@inprc

Liverpool çok para harcıyor ama hem gelirleri aşırı yüksek hem de ABD'lilerin kendi ülkelerinden kazandığı bir alışkanlık yüzünden asla sattıkları oyuncu bedelinin iki katının üstünde harcama yapmıyorlar. Gelir-gider hep dengeli, ha burada nokta atışı önemli.

Carroll patladığı için çok eleştiriliyor ama o dönem adanın en formda ve parlak forvetiydi. İngiltere'nin geleceği olarak görülüyordu. Çok büyük çıkış yakalamıştı. 35'e ya Chelsea ya City falan alıyordu da Torres'i 60'a kitlediklerinde gidip onu 41'e kapmışlardı. Yani direkt AL SANA PARA, VER ONU BANA diye değilde devlerle mücadeleye girip kapmıştı.

Ama fiyatının devasalığının yanında ezilip gitti. Çok büyük patladı. Mesela Carroll ile aynı devre arasında 26 milyon euroya Suarez'i aldık. O standart bir yıldız adayı olarak Carroll'un çeyreği beklentisinde takıma geldi ama oradan bu sezon açık ara Dünyanın En İyisi sıfatına kadar yürümeyi başardı.

Hani aynı sezonun başında 20 milyona da Mascherano'yu okuttuk Barça'ya, o sezon zaten Liverpool'un çok uzun yıllardır kâr ettiği tek sezondu Carroll transferine rağmen. Riera'da 8 milyona mı Oly'e satılmıştı sdfsd Meireless'i de o sezon almıştık bir de Porto'dan

Yani Liverpool'un bana kalırsa son yıllarda yaptığı en kötü ve anlamsız transfer açık ara Downing transferidir. Tamam o da çok iyi adamdı, iyi çıkış yakalamıştı ama rakip sayısı azken ve böyle Carroll gibi az bulunan tipte bir adam değilken çıkıp 23 milyon euro vermişlerdi. Hani adam hiçbir şey vermedi Pool'a, iyi kanat oyuncusuydu gerçi hakkını yemeyelim ama tutmadı.

Borini'ye bir de 15 vermiştik yanılmıyorsam. Hani geleceğe yatırımdı ama Rodgers'ın tutmayan ilk transferi olabilir.

Sakho'ya da normal para verdik. Bir sezon önce Fransa'nın en iyi stoperi olarak gösterilen adamdı. PSG ile büyük sorunlar yaşıyor diye ayrılıyordu ve iyi kapattık. Bu sezon sakatlıklar vs. iki yakasını bir araya getiremedi ama ona rağmen iyi bir sezon geçirdi. Tabii öncekiler gibi değil, ha bir de doğruya doğru bu kadar hantal kalmasını beklemiyordu.

Rodgers'ın esas planı Prandelli tarzı bir 4-1-3-2 sistem yapmaktı ama Sakho beklendiği gibi olmayınca patladı. Yine de kötü adam deil, alındığı fiyata her şekilde satılır ya da biraz altına diyelim ki satılmaz.

Yani Liverpool'un harcadığı para da ekstrem değil. Maaşlara çok veriyor bana kalırsa ama bu seneye kadar Pool'un adada büyük oyuncular için hiç çekiciliği kalmamıştı. Çoğu oyuncu başka takımlara imza atacağının biraz ya da çok üstüne gelip imza atıyordu. Bu seneden sonra o da değişir, Rodgers maaş bütçesine de çok önem veriyor.

Ya Rodgers'ın planları ve düşünceleri hakkında sayfalarca şey yazılır da bu bile uzun oldu. WOT diyip okumaz kimse zaten de asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Ya temelde Liverpool kötü transfer yapan bir takım değil genel düşüncenin aksine, ama son yıllarda 3-4 tane çok ciddi hatası var diye de ada sınırlarında hep yerden yere vuruldu. Yani hata değil bana kalırsa ama en büyük risk olarak Carroll'ın patlaması da önemli oldu.

Hani onu geçtik 41 milyonluk Carroll patladı ama 60 milyonluk patlayan Torres'ın parasıyla alınmıştı. Torres konuşulmaz o kadar ama Carroll hep konuşulur kötü transfer diye. Algı meselesi, para harcayıp başarılı olamazsan konuşulursun aslında doğruya doğru.

Kırarız inşallah bu döngüyü bunca yıldan sonra

Ha bir de tabii Benitez gazoz parasıyla başarılı olduğu için yıllarca onlarla da kıyaslayan çok, haklılar. Düşününce adamı halen çok sevmiyorum ama cidden bu konuda çok başarılıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

asdf o eleman işinden oldu tahminen, kendi hesabı yerine onunla atmışta hani resmi hesaptan bile gelse Tottenham'ın herhangi bir takımla dalga geçme hakkı pek yok asfasd

Adanın Kasımpaşa'sı, 1 sene başarılı oldu diye unutulmaz ve görmezden gelinmez halleri asdf

sensin kasımpaşa! ne kasımpaşası! yürü git!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...