Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Tatar! bu ne demek nasıl onu da seviyosun .s.s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 paticik gay forum queer trans yavercik shemale gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bugünkü atletico madrid chelsea maçını şifresiz göstericek mi ntv ya da star? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Tori said: bugünkü atletico madrid chelsea maçını şifresiz göstericek mi ntv ya da star?hayır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://www.usagoals.tv/ burdan izleyebilirsiniz pamps. (maçı açmak için sağ tıklayıp yeni pencerede aç yapın yoksa açılmıyor bu arada ) saatine yarım saat kala aktif olacaktır. öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Madrid yensin de kupayi alsin da Arda yuvaya doner belki. Seneye ulkemizi tek basina temsil edecegiz yine. Burak'a assist lazim bol bol amansiz bir yaris halinde: Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi - 8 Gol Beşiktaş Şampiyonlar ligi - 18 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Ne güzel izlerim diyordum tv den Umudum Arap kanalları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 link koyduk ya olm yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: La olm TRde böyle dünya devi takım mı var, tabii ki göze hoş gelen güzel oynayan takımı destekleyecez. Lig bitmiş ezerek açık ara şampiyon olmuşuz heyecan kalmamış, burada ise heyecan devam ediyor, her ülkede zevklen ve taraf tutarak izleniyor bu maçlar, size mi soracaz onu desteklemiş buna sevinmişiz diye. Ha baştan söyliim dediklerim durduk yere laf atan oldboy unity doruk tier tiplere, benim tepkim bunadırgoren de 2 senedir sampiyon olan fenerdi sanacak, tam kahve profili bu cocuk diyecegim ama tum gun bilgisayarin basinda geciren hayatinda iliskisi olmamis bi tip %90 federasyon tarafindan bitirilmis bi gs, stadsiz ve parasiz menemenci bjk karsisinda 90+7lerde zorla attirilan gollerle fark acildi. ha gerek yoktu su halde essek koysan yine sampiyon olurdu fenerin yerinde, ama yillar sonra sampiyon oldunuz hani cok konusmayin bence. oldboy tipli falan diye laf atan da tatar olmasa, ben gercekten guluyorum bu cocuga ya, yine nutellan elinde oturup futboldaki her mesajimi sikayet ediyor musun onu merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sporla ilgili bi konuda saçmasapan adamın hayatına ilişkin hakaretli yorum yaparsan herkes şikayet eder merak edilecek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 fistan cik aradan isime karisma pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 aman naparsanız yapın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Abrupadan futbol başlığında da gene tatar ve anti GS muhabbet dönmesi de ilginç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 DoruK said: ah yavrumm ah kıyamammm çok mesaj atmamı mı bozuldun sen canım benim ya. aile işimiz var allah nazardan korusun, ben koordinasyona bakarım abim işin başında. makina mühendisiyim çok şükür, ne üdüğü belirsiz açık öğretim tier iktisatvari bişey değil, başkasının ülkesine mülteci olmaya kasmıyorum yani senin gibi, kapiş pampiş hadi şimdi gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Avrupa topiginde Tatar Madridli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 avrupa topiciğinde bile beşiktaş diye ağlıyor adamlar yaraları ne kadar büyükse, hep bir kıyaslama cabası falan sdsfs netteki 3 satır yazıdan da karakter talili harika bir kafaymış gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 besiktas nerden cikti beyler ayip oluyor bu topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 salak ya bu valla salak, bi de TW yapmışlar ahah nutellalı ehmeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: DoruK said: ah yavrumm ah kıyamammm çok mesaj atmamı mı bozuldun sen canım benim ya. aile işimiz var allah nazardan korusun, ben koordinasyona bakarım abim işin başında. makina mühendisiyim çok şükür, ne üdüğü belirsiz açık öğretim tier iktisatvari bişey değil, başkasının ülkesine mülteci olmaya kasmıyorum yani senin gibi, kapiş pampiş hadi şimdi gtfoavrupa birliginden onayli 189 iq olcumun de vardir simdi senin, zaten aile isi olmasa kim ne yapsin seni gercegini simdiye kadar dusunmemen cok aci olmus. baba parasiyla nutella kavanozu bitiriyorum bilgisayar basinda diyememissin. iliski konusunda herhangi bir sey soyleyememis olman apayri bir konu, uzuldum simdi senin adina. hadi gorusuruz tatarcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 makine muhendisligi fena yalniz. yenilemek lazimsa bi X tusu gondereyim klavye icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 DoruK said: hadi gorusuruz tatarcan http://img1.loadtr.com/b-317317-Palio_Sporting_vites_topuzu.jpg hadi naş dorrukum her kuşun eti yenmez, saldırmadan bunu iyi öğren e mi ha mültecilikte mcdonals paspaslarkene de sana iyi şanslar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 olm malmısınız lan nası tartışma bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 vay benim eski araba yalniz palio sporting. duygulandim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 dur bende ortalık karışmışken applevodkaya saldırayım elmalı votka senin hiç hayatında elmalı votka içecek arkadaşın oldumu ezik? arkadaşın olsa alacak paran varmı lan öküz arabası? senin rüyalarını ben gerçekte yaşıyorum düdük. şimdi uza ve yol al bi dahada gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 oo pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar