Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Cons

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

La olm TRde böyle dünya devi takım mı var, tabii ki göze hoş gelen güzel oynayan takımı destekleyecez. Lig bitmiş ezerek açık ara şampiyon olmuşuz heyecan kalmamış, burada ise heyecan devam ediyor, her ülkede zevklen ve taraf tutarak izleniyor bu maçlar, size mi soracaz onu desteklemiş buna sevinmişiz diye.

Ha baştan söyliim dediklerim durduk yere laf atan oldboy unity doruk tier tiplere, benim tepkim bunadır
goren de 2 senedir sampiyon olan fenerdi sanacak, tam kahve profili bu cocuk diyecegim ama tum gun bilgisayarin basinda geciren hayatinda iliskisi olmamis bi tip %90

federasyon tarafindan bitirilmis bi gs, stadsiz ve parasiz menemenci bjk karsisinda 90+7lerde zorla attirilan gollerle fark acildi. ha gerek yoktu su halde essek koysan yine sampiyon olurdu fenerin yerinde, ama yillar sonra sampiyon oldunuz hani cok konusmayin bence.

oldboy tipli falan diye laf atan da tatar olmasa, ben gercekten guluyorum bu cocuga ya, yine nutellan elinde oturup futboldaki her mesajimi sikayet ediyor musun onu merak ediyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ah yavrumm ah kıyamammm çok mesaj atmamı mı bozuldun sen canım benim ya. aile işimiz var allah nazardan korusun, ben koordinasyona bakarım abim işin başında. makina mühendisiyim çok şükür, ne üdüğü belirsiz açık öğretim tier iktisatvari bişey değil, başkasının ülkesine mülteci olmaya kasmıyorum yani senin gibi, kapiş pampiş hadi şimdi gtfo
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

DoruK said:

ah yavrumm ah kıyamammm çok mesaj atmamı mı bozuldun sen canım benim ya. aile işimiz var allah nazardan korusun, ben koordinasyona bakarım abim işin başında. makina mühendisiyim çok şükür, ne üdüğü belirsiz açık öğretim tier iktisatvari bişey değil, başkasının ülkesine mülteci olmaya kasmıyorum yani senin gibi, kapiş pampiş hadi şimdi gtfo
avrupa birliginden onayli 189 iq olcumun de vardir simdi senin, zaten aile isi olmasa kim ne yapsin seni gercegini simdiye kadar dusunmemen cok aci olmus. baba parasiyla nutella kavanozu bitiriyorum bilgisayar basinda diyememissin. iliski konusunda herhangi bir sey soyleyememis olman apayri bir konu, uzuldum simdi senin adina. hadi gorusuruz tatarcan.
Sosyal ağlarda paylaş

dur bende ortalık karışmışken applevodkaya saldırayım

elmalı votka senin hiç hayatında elmalı votka içecek arkadaşın oldumu ezik? arkadaşın olsa alacak paran varmı lan öküz arabası? senin rüyalarını ben gerçekte yaşıyorum düdük. şimdi uza ve yol al bi dahada gelme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...