MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Atl - che Real Bayern Benfica juve Sevilla Valencia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Real-Bayern isim olarak güçlü dursa da Bayern çok zorlanmaz. Chelsea-Atletico sağlam eşleşme. Avrupa'nın en iyi hızlı hücuma çıkan takımı vs en sağlam defansı UEFA'da Sevilla hem Valencia'yı hem Juve-Benfica galibini tokatlar,ligde son 9 maçın 8'ini aldılar, dün Porto'yu mahvettiler. Rakitic, köylüsü Modric ile beraber ligin en formda orta sahası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 courtois forma giyebilecekmiş http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/105643/courtois-oynayabilecek-mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 real bayern'i eleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Bayern ile atletico oynar bayern alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Red said: real bayern'i eleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 https://vine.co/v/MJmqxUat3FB Şu tip golleri çok seviyorum. Egodan arınmış, tam takım işi organizasyon ve gol... Keşke bunları türk oyuncularda da görebilsek. ayrıca totti'nin allah gibi verdiği pas (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Ayrıca; MS Granada 1 - Barcelona 0 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Golü de benim panpam atmış. http://forum.paticik.com/read.php?29,4202632,4202632#msg-4202632 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 atletico madrid duble yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 10 dakika sonra şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Ayık olun. YNWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 sterlingggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 DarKRideR said: https://vine.co/v/MJmqxUat3FB Şu tip golleri çok seviyorum. Egodan arınmış, tam takım işi organizasyon ve gol... Keşke bunları türk oyuncularda da görebilsek. ayrıca totti'nin allah gibi verdiği pas (tu) sonda 1 pas daha yapılabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 suarez ne güzel koydu vücudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ŞAMPİYONLUK YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 dark 4 maç daha var nasıl şampiyonluk maçı bu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ne güzel maç oluyor ya liverpool maçı. sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 kavurma said: dark 4 maç daha var nasıl şampiyonluk maçı bu anlamadım ben liverpool'un 2 maçı var norwich / chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 SKRTEEEEEEEEEEEEEEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 BAD COMPANY ! SKRTEL !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 kavurma said: dark 4 maç daha var nasıl şampiyonluk maçı bu anlamadım ben City'nin 2 eksik maçı var. Maç Pool galibiyetiyle biterse maç eksiğine rağmen 7 puana çıkacak fark, Pool hata yapmadığı sürece her şekilde City'nin üstüne bitirecek. Chelsea'nin bir maç eksiği var. Puan farkı 5, içeride Chelsea ile de oynayacağız. Rakiplerin hepsine sağlam puan farkı takıp avantaj sağlıyoruz. Özellikle 2 maç eksiği olan City'e 7 puanlık fark önemli çünkü eksik maçlarının biri küme düşen Sunderland ile diğeri de düşme hattının üstündeki West Brom ile olacak. İkisi de kendi evinde olacak. İçeride City ligin en iyilerinden ve puan kaybı pek beklenmiyor. West Brom'dan belki ama zor. City'nin kalan maçlarında da deplasmanda Everton maçı var. ŞL potası için en favori takım şuan Everton ve içeride iyiler, ayrıca Aston Villa ile çok dar bir rotasyonda maç yapacaklar. Zaten City'nin eksik maçları yüzünden inanılmaz sıkışık bir rotasyonu var ve puan kayıpları ön görülüyor. O yüzden bu maç çok önemli. Chelsea'nin ise zor maçı kalmadı. Liverpool maçı var deplasmanda işte sadece ki orada Liverpool beraberlik bile alsa her şekilde 1.5 maç önüne geçiyor. O yüzden bizim asıl rakip City ve bu maç inanılmaz değerli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Reyiz sampiyonluk gelecek diye şartlanmış, gençleri de ateşlemiş. En az 5 sallarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 o zaman şampiyonluğunuz hayırlı olsun saidşmasid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 arsenal nereden nereye geldi ya.liderlikten 5. liğe kadar düştüler.şl nide tehlikeye attılar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 abi o değil de inter diye bi takım vardı noldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Esnaf said: arsenal nereden nereye geldi ya.liderlikten 5. liğe kadar düştüler.şl nide tehlikeye attılar şimdi Dedik sezon başında düşer bunların formu diye ama rerörerö yapıldı. Ha gerçi ben de formları düşer, bunun üstüne devre arası transferi yaparlar 1-2 tane maks ilk üçte yerlerini korurlar diyordum. Ama olmadı. Arsenal tek adamla o hale gelmişti, tek adamın formsuzluğu da onları bu şekilde düşürdü. Pool ise tam anlamıyla kolektif bir takım ve futbolun San Antonio Spurs'u resmen. Suarez-Coutinho-Gerrard üçlüsü Duncan-Parker-Ginobili gibi takımın iskeleti ama onlar olmadan da sistem devam ediyor. Onlar varken takım %100'ünü ortaya koyabiliyor. Onlar yokken %80-%85 arası takılıyor, yenilse de teslim olmuyor. Ha ben de Pool'un şampiyonluğa gideceğine pek ihtimal vermiyordum ama takım çok ekstra maçlar kazandı. Hiç tahmin edilmeyecek düşüşler oldu. MANU-Arsenal-Tottenham'dan alınan 9 puan çok önemli, 9 maçtır üst üste kazanıyoruz ve kalan maçları da kazanırsak EPL rekoru olacak. HADİ RASTGELE, ŞAMPİYONLUK YAKIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar