Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Cons

Öne çıkan mesajlar

Real-Bayern isim olarak güçlü dursa da Bayern çok zorlanmaz. Chelsea-Atletico sağlam eşleşme. Avrupa'nın en iyi hızlı hücuma çıkan takımı vs en sağlam defansı

UEFA'da Sevilla hem Valencia'yı hem Juve-Benfica galibini tokatlar,ligde son 9 maçın 8'ini aldılar, dün Porto'yu mahvettiler. Rakitic, köylüsü Modric ile beraber ligin en formda orta sahası
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

dark 4 maç daha var nasıl şampiyonluk maçı bu anlamadım ben

City'nin 2 eksik maçı var. Maç Pool galibiyetiyle biterse maç eksiğine rağmen 7 puana çıkacak fark, Pool hata yapmadığı sürece her şekilde City'nin üstüne bitirecek.

Chelsea'nin bir maç eksiği var. Puan farkı 5, içeride Chelsea ile de oynayacağız.

Rakiplerin hepsine sağlam puan farkı takıp avantaj sağlıyoruz. Özellikle 2 maç eksiği olan City'e 7 puanlık fark önemli çünkü eksik maçlarının biri küme düşen Sunderland ile diğeri de düşme hattının üstündeki West Brom ile olacak. İkisi de kendi evinde olacak. İçeride City ligin en iyilerinden ve puan kaybı pek beklenmiyor. West Brom'dan belki ama zor.

City'nin kalan maçlarında da deplasmanda Everton maçı var. ŞL potası için en favori takım şuan Everton ve içeride iyiler, ayrıca Aston Villa ile çok dar bir rotasyonda maç yapacaklar. Zaten City'nin eksik maçları yüzünden inanılmaz sıkışık bir rotasyonu var ve puan kayıpları ön görülüyor. O yüzden bu maç çok önemli.

Chelsea'nin ise zor maçı kalmadı. Liverpool maçı var deplasmanda işte sadece ki orada Liverpool beraberlik bile alsa her şekilde 1.5 maç önüne geçiyor. O yüzden bizim asıl rakip City ve bu maç inanılmaz değerli oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

arsenal nereden nereye geldi ya.liderlikten 5. liğe kadar düştüler.şl nide tehlikeye attılar şimdi

Dedik sezon başında düşer bunların formu diye ama rerörerö yapıldı. Ha gerçi ben de formları düşer, bunun üstüne devre arası transferi yaparlar 1-2 tane maks ilk üçte yerlerini korurlar diyordum. Ama olmadı.

Arsenal tek adamla o hale gelmişti, tek adamın formsuzluğu da onları bu şekilde düşürdü. Pool ise tam anlamıyla kolektif bir takım ve futbolun San Antonio Spurs'u resmen. Suarez-Coutinho-Gerrard üçlüsü Duncan-Parker-Ginobili gibi takımın iskeleti ama onlar olmadan da sistem devam ediyor. Onlar varken takım %100'ünü ortaya koyabiliyor. Onlar yokken %80-%85 arası takılıyor, yenilse de teslim olmuyor.

Ha ben de Pool'un şampiyonluğa gideceğine pek ihtimal vermiyordum ama takım çok ekstra maçlar kazandı. Hiç tahmin edilmeyecek düşüşler oldu. MANU-Arsenal-Tottenham'dan alınan 9 puan çok önemli, 9 maçtır üst üste kazanıyoruz ve kalan maçları da kazanırsak EPL rekoru olacak.

HADİ RASTGELE, ŞAMPİYONLUK YAKIN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...