Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Cons

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Cavani'nin gidişinin ardından Higuain Napoli'ye gidiyor muhtemelen, Arsenal Londra'ya kadar getirdi çingeneliği yüzünden kaçırdı adamı. En gelirli klüpler dediğimiz premier lig klüpleri resmen bu transfer döneminde istediği tüm oyuncuları kaptırıyor

Ne Manu Thiago'yu alabildi ne Chelsea Cavani'yi ne de Arsenal Higuain'i. Hatta Liverpool'un bitirdi gözüyle baktığımız Mkhitaryan'ı da sayabiliriz. City işte istediği transferleri yapabildi gibi biraz. Son yılların sağlam spenderlarından Spurs de Paulinho'yu alabildi sadece

Higuain icin italya ligi cok yanlis tercih bence, ingiltere tam ona goreydi, bu adam cok sakatlik sorunu yasiyor. Italyada cok sakatlanir diye tahmin ediyorum, ancak psgnin kadrosu enfes oldu, silvayi kacirmazlarsa cidden cok saglam kadrolari var.
Sosyal ağlarda paylaş

Silva giderse de Marquinhos gelecek Roma'dan sübyan. Adam Serie A'da cayır cayır oynadı bu yaşında, Silva şu an Kompany ile beraber alemin en kral stoperi olsa da Marquinhos da aratmaz, Sakho ile iyi ikili olur.

Yalnız PSG'nin hücum gücü baya sağlam oldu; Ibra, Cavani, Menez, Lavezzi, Gameiro. PSG için bile fazla lüks, belki Real Ibra'yı dener
Sosyal ağlarda paylaş

valla psgde bu kadar para varken silvayı satarmı bilmiyorum ama bence net dünyanın en iyi stoperi şu an, ayağıda sağlam frikik atıyor daha ne olsun :), bence sokho yerine marquinhosu almalılar son dönem fransızları ne kadar iyi olurlarsa olsunlar özellikle stoper mevkinde günümüz futboluna çok yumuşak kalıyorlar, bir italyan stoper çok şahane olur şu kadroya.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya david luiz'i biliyorum silva atıyor en azından öyle hatırlıyorum yanlış olmasın şimdi, ama luiz ile silva farklı defans tipleri luiz biraz daha kazma sert topu uzaklaştıran bir defans, zaten brezilya bu ikili ile bayaa toparlandı milli takım defansı olarak son ispanya maçında adamlar defansı geçemedi zaten olması gereken defans tipi diye düşüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bağnaz dediğim bizim muhabbetlerde çok geçer. PSG maçlarında mesela hareketli stoper Sakho'dur, Brezilya'da David Luiz. Tabi ki top hakimiyeti yüksek fakat son adamdır Thiago Silva, Vidic, Pepe gibi adamlar. Bunda da dünyanın en iyisi.

Bu arada ahahahahah;

said:
PSG başkanı Al Khelaifi: "Eğer Barcelona Thiago Silva'nın fesih bedelini öder bizden alırsa ben de Messi'ninkini öderim..."
Sosyal ağlarda paylaş

Mourinho beğenmemiştir. Çok iyi stoper fakat 50'ye çıkacaksa Barça Thiago Silva veya Kompany'i alır. O para etmez. Mata+10 milyon pound iyi. Hem Van Persie'li sistemde 4-2-3-1'e uygun adam hem de artık Rooney gitmek istiyor, tutmanın alemi yok

Ama Chelsea kazık yer bana kalırsa. Takımının Hazard ile beraber en iyi oyuncusunu, rakibin yollamak için yol aradığı istenmeyen bir yıldızla üstüne para vererek gönderiyorsun. Kontrat farkları da x2'dir en az. Rooney'nin haftalığı kol gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Chelsea'ye son vuruşu iyi bir adam lazım. Mata, Rooney, Hazard, Oscar, Schürrle iyi hücumcular fakat Mourinho golcüsü değiller. Torres'in piyasası olsa takasa gider de, o da zor

City Jovetic'i aldı bu arada. Fernandinho, Jovetic, Negredo, Navas güzel hamleler. Premier ligde istediği gibi transfer yapabilen tek takım şu an
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya Birinci Ligi takımlarından Bayern Münih’in kadro değeri 500 milyon avroyu geçti.

Transfermarkt.de adlı internet sitesinin değerlendirmesine göre, Bayern Münih’te oynayan oyuncuların toplam değeri 503 milyon 150 bin avro olarak hesaplandı.

Değerlendirmede, Thomas Müller ile bu sezon Borussia Dortmund’dan transfer edilen Mario Götze, kırk beşer milyon avro ile en değerli futbolcular olurken, Frank Ribery 42 milyon avro, Bastian Schweinsteiger 40 milyon avro, Javi Martinez de 37 milyon avro değerinde gösterildi.

Kaleci Manuel Neuer ile Kaptan Philipp Lahm otuzar milyon avro ile listede yer alırken, Toni Kroos 32 milyon avro, Hollandalı yıldız oyuncu Arjen Robben ile yeni transfer edilen Thiago’nun değeri ise 22 milyon oldu.

Kadrosunda 28 futbolcu bulunduran Bayern Münih’te oynayan Türk kökenli oyuncu Emre Can’ın değeri ise listede 1,5 milyon avro olarak yer aldı.

Bundesliga’dan listede ikinci değerli takım olarak 282 milyon 700 bin avro ile Borussia Dortmund yer alırken, Dortmund kulübünü, 167 milyon 500 bin ile Schalke 04 ve 127 milyon 800 bin ile Bayern Leverkusen takip etti.

Listenin sonundaki kulüpler ise 38 milyon 850 bin ile Mainz 05, 31 milyon 50 bin ile Augsburg ve 23 milyon 500 bin avro ile Eintracht Braunschweig oldu.

macadoğru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...