Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Cons

Öne çıkan mesajlar

Ya ona güzel bir örnek aslında Totti, bu yaşında bu performansını ayakta alkışlamak gerek. Adam 2 maçtır yok, Roma yine pozisyon buluyor bir şekilde yine harika savunma yapıyor ama hücum kalitesi işte sadece deli dolu pozisyon bulma seviyesinde :)

Totti varken minimum 2-3 gol atıyordu Roma, sonra rölantiye alıyordu. Son iki maçta onsuz 1-0'ı biraz zar zor koparıyorlar desek yeridir.

Devre arası ona göre transferler yaparlar ama umarım, Seria A'da şampiyonluk adayının efsane dahi olsa, efsanevi bile oynuyor olsa 37 yaşındaki adamın sırtına binmemesi gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Lamela ve Osvaldo'dan birini tutsalardı ellerinde hücum rotasyonu adına daha rahat olurlardı. Pjanic-Strootman-De Rossi 3'lü orta sahası mükemmel uyumlu yalnız, 10 maçta sadece 1 kez bozuldu bu 3'lü. İleride Florenzi ve Destro gibi gençler devreye girdikçe forvet de rahatlayacaktır.

Anasını satayım kalemizde Muslera olmasaydı ne küfür ederdim şu De Sanctis'e sabretmediğimize. Adam Napoli'de harikalar yarattı, şu yaşta Roma'ya geldi 1 gol yedi 10 maçta
Sosyal ağlarda paylaş

aha gol işte asdfsd böyle gol yiyipte kol kıran adamlar biliyorum.

http://www.dailymotion.com/video/x16pvso_goal-arsenal-1-0-liverpool-02-11-2013-highlights_sport

Sturridge tam bir yetenekli Burak Yılmaz yalnız... Kan doğruyor yine maça, herif inanılmaz alıyor önüne inanılmaz dribbling yapıyor ama 5 adım sonra IQ seviyesi -10 milyona falan düşüyor...

Suarez'de bildiğin dünyanın en iyi 3 forvetinden biri, açık ara yani sadece şu maç bile bunun kanıtı... Yazın çektirdikleri yüzünden halen kırgınım asdfasd ama olsun, adam büyük adam cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir FIFA golü daha yedik asdfasdfa

İkinci yarı 3. kez pozisyon buldu Arsenal, Liverpool olayı tek kaleye çevirmişti Coutinho'nun girişten sonra ama kontradan yine golü yedik.

Arsenal bu maç öyle ahım şahım iyi oynamıyor ama çok kral oyuncu kaçırıyorlar. Liverpool savunması bu yıl ilk defa bu kadar çok hata yapıyor, daha doğrusu hataya sürükleniyor.

Arsenal'in özelliği bu da gerçi, yoksa bir Dortmund, Barça gibi sistemli oynayarak maç almıyorlar. Hataları değerlendirmek yetiyor adamlara her şekilde, devre arasına kadar iyi değerlendirirlerse bu rotasyonsuz kadroya birkaç düzgün ekleme ile net şampiyonluğun büyük adayı olurlar. Ama şu halleriyle zor bana kalırsa, yine adaylar da işte Liverpool'un olduğu kadar bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...