screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 psv milan macı cok iyi izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 of neler kacırıyo psv cuneyt de dudugu sakince orta noktaya bıraksın ve hayatına manav falan olarak devam etsin. cok kotu her duduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Shakhter Karagandy : 2 - Celtic : 0 Kazaklar CL ye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BulletRide said: Dembele iş yapar, Bale yerine gelen Chadli da Bale kadar yırtıcı ve hızlı olmasa da top tekniği çok yüksek. Aynı zamanda Paulinho ve benim baya birşeyler beklediğim Capoue geldi orta göbeğe. Cabaye'yi alsınlar işte Newcastle'dan derinleştirmek için kadroyu O değil de anasını satayım kıç kadar Belçika'dan çıkan adamlara bak, transfermarkt verilerine göre en değerli 5. milli takım falandı Willian'ı 30m'e, Roma'dan Lamale'yi 30m'e bağlamak üzere Spurs. Bale kesin gitti de onun parasını kullanmadan kesinleştirmiyor başkan. Bale 94m sterlin + coentrao bedeli ile transfer olacak. üstüne de işte yaklaşık 50m de kasaya girecek. Fizik gücü çok yüksek bir takım kurdular bu sene de oyun kuracak adam yok işte. Dempele iş yapar da nereye kadar? Bu takım artık ilk dört zorlamalı bu kadro ve harcadığı parayla. Ben Palace maçını izlediğimde pek umutlu değildir. Pozisyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Kanal D de A.Madrid-Barcelona maçı var. Dk. 40 Madrid 1-0 önde. Gol David Villa asist Arda. Arda epey iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yeni sezon için West Brom'a imza atan Anelka, bugün antremanı terk ederek ani bir kararla futbolu bıraktığını söylemiş. Kaynak: Sky Sports Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 zaten hep dengesizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 said: Borussia Dortmund 305 m€ gelir ve 61m€ kar ile 2011/12 sezonunu rekorla kapattı. Adamların sistem kusursuzca çalışmaya devam ediyor. Helal kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/1017445_594159503976302_1642550411_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 gareth bale imzaya cok yakınmış 86 milyon pound ile dünya rekoru gelebilir. Eder mi tabiki etmez ha birde şu var (gale'i bilmiyorum ama) ronaldo gibi ego'lu bir adam kimin pipisi daha uzun olayına girecektir sanıyorum... http://82.222.152.134/imgsdisk/2013/02/26/260220131320192209815.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Hem kabak tadı verene kadar uzattılar hem de çok geç kaldılar transfer için (ki hala kesin değil sdf). Gelirse en az devre arasına kadar UYUM SÜRECİNDE, ŞUAN %100 DEĞİL UYUM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR, UYUM diyecekler buraya yazıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Eder mi etmez mi bilmiyorum abi hiç izlememiştim o kadar para verilceğini duyunca bir bakam dedim youtubedan. 12 dklık video adam yardırıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 zamanla fiziği de gelişecektir, ronaldoyu bile aşabilir bence bu herif ilerde. alan takım real madrid olunca üzerine ekleniyor bonservisin, doğal yani 99 olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bu herifdeki baldir got canak artik neyse o kas kimsede yoktur, bi resim vardi adamda resmen bisikletci kasi var, ronaldo su yasinda halen hayvan gibi antreman yapiyor ve gelisiyor surekli, bu adamin yasi ronaldoya gore daha cok genc ronaldodan iyi olurmu bilmiyorum ama en az ronaldo kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Eto'o > Chelsea baba oğul kavuştu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bale'yi izlememek ayıp :) Geçen sene son dakikada atıp kazandırdığı puanlar dışında tek başına taşıdı takımı. Uzamasının sebebini baya bi kere yazdım. Tottenham o paraya adam almak istiyor. Direk kasaya girerse bir anlamı olmaz. Alacak adam yok ve alacaklarından birini Chelsea'ye kaptırdı: Willian. Eğer o paraya adam alamazsa satmayı pek düşünmezler. Sonuçta başkan yahudi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 DarKRideR said: Eto'o > Chelsea baba oğul kavuştu yine Hayir eto besiktasa gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Willian overrated yahu. Çok mu lazımdı? Winger ve forvet arkası dolu zaten kadro. Hazard, Mata, Willian, Oscar, Schürrle, De Bruyne, bazen Lampard, Victor Moses. Forvetleri toplasan bi Van Persie etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bitirici forvet lazim chelsea'ye onada ronney'e gozu diktiler ama manunun satmaya hic niyeti yok gibi, onun yerine sanirim etoyu alacaklar, mantikli hamle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Rooney 2-3 yıldır strikerlıktan uzak. O pozisyona koysan bile senede 15 golü anca bulur, gerçi gerisinde oynayacak Hazard-Mata-Schürrle 3'lüsü leblebi gibi gol atar Rooney'nin boşalttığı alanlardan ama bilemedim. Sanırım Mata'yı Atletico'ya gönderecekler Rooney'i alırlarsa, o pozisyonda değerlendirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 BiTcH_oFBaT said: Tottenham o paraya adam almak istiyor. Direk kasaya girerse bir anlamı olmaz. Alacak adam yok ve alacaklarından birini Chelsea'ye kaptırdı: Willian. Eğer o paraya adam alamazsa satmayı pek düşünmezler. Sonuçta başkan yahudi :) Lamela'yı transfer etmişler. Artık dönüş yok, Bale gidecek sdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Lamela 30 milyon bile değil. neler diyorsun dadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 kumbarayı kırdı oğlum sizin başkan, yeniden doldurması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 2-0ın rövanşında celtic inanılmaz oynuyordu, 90+1'de 3.golü buldular, 90dk baskı, 90dk koştular helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Kazaklar elendi mi şimdi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar