Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Cons

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Dembele iş yapar, Bale yerine gelen Chadli da Bale kadar yırtıcı ve hızlı olmasa da top tekniği çok yüksek. Aynı zamanda Paulinho ve benim baya birşeyler beklediğim Capoue geldi orta göbeğe. Cabaye'yi alsınlar işte Newcastle'dan derinleştirmek için kadroyu

O değil de anasını satayım kıç kadar Belçika'dan çıkan adamlara bak, transfermarkt verilerine göre en değerli 5. milli takım falandı

Willian'ı 30m'e, Roma'dan Lamale'yi 30m'e bağlamak üzere Spurs. Bale kesin gitti de onun parasını kullanmadan kesinleştirmiyor başkan.

Bale 94m sterlin + coentrao bedeli ile transfer olacak. üstüne de işte yaklaşık 50m de kasaya girecek.

Fizik gücü çok yüksek bir takım kurdular bu sene de oyun kuracak adam yok işte. Dempele iş yapar da nereye kadar? Bu takım artık ilk dört zorlamalı bu kadro ve harcadığı parayla. Ben Palace maçını izlediğimde pek umutlu değildir. Pozisyon yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bale'yi izlememek ayıp :)

Geçen sene son dakikada atıp kazandırdığı puanlar dışında tek başına taşıdı takımı. Uzamasının sebebini baya bi kere yazdım.

Tottenham o paraya adam almak istiyor. Direk kasaya girerse bir anlamı olmaz. Alacak adam yok ve alacaklarından birini Chelsea'ye kaptırdı: Willian. Eğer o paraya adam alamazsa satmayı pek düşünmezler. Sonuçta başkan yahudi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rooney 2-3 yıldır strikerlıktan uzak. O pozisyona koysan bile senede 15 golü anca bulur, gerçi gerisinde oynayacak Hazard-Mata-Schürrle 3'lüsü leblebi gibi gol atar Rooney'nin boşalttığı alanlardan ama bilemedim. Sanırım Mata'yı Atletico'ya gönderecekler Rooney'i alırlarsa, o pozisyonda değerlendirecekler
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Tottenham o paraya adam almak istiyor. Direk kasaya girerse bir anlamı olmaz. Alacak adam yok ve alacaklarından birini Chelsea'ye kaptırdı: Willian. Eğer o paraya adam alamazsa satmayı pek düşünmezler. Sonuçta başkan yahudi :)

Lamela'yı transfer etmişler. Artık dönüş yok, Bale gidecek sdafasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...