Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo Fiyatları Düştü

Ragnar

Öne çıkan mesajlar

Yeni Fiyatlar
64k = iptal
128k = 36 mtl
256k = 65 mtl

ads ile aradaki fiyat farkları 16 mtl lik kablo teknik hizmet ücreti.

Hız değişiklikleri için kullanıcılara tebliğ edilerek yeni tarifede hangi hızları istedikleri sorulacak ve yeni sözleşme yapılacakmış

Bilgi kaynağı ise kablonet sistem admini.[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu herifler gercekten gerizekali, bu kadar mi dingillik olur?Degisen birsey yok???Ayni "hizmeti" nerdeyse ayni fiyata aliyoruz, bi de utanmadan buna indirim diyorlar.Ve nerdeyse 1 aydan beri internet rezalet.Ah ulan sole baska adam akilli bir servis saglayici ciksa su telekom'da 1 mili salise daha kalirsam ne olayim.Dun aksam bide tv'ye arkam donuk bi reklam duymaya basladim, internet ile alakali,bi dondum baktim adsl'ninmis.Siz daha neti dogru durust insanlara ulastiramayin bi de ustune reklam yapin.TUU sizin kalibiniza,zihniyetinize..
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler insanlar kafasi karismis biraz oturtiyim tanimlari.

Beyler
fiyatlar adslnin aynisi sad 49 milyon
sadeece 128 eklenmis adslninki yaninda

128 37 milyon
256 49
512 99

simdi bunun yaninda ultra tv dekiler 15 milyonda ultra tv ye vericek yani

128 37+15=52
256 49+15=64
512 99+15=114

Baska sorulariniz varsa yazin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 27 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
kablodaki 256 adlsdeki 512ye eşitmiydi yoksa benmi bunadım?
Görünüşe göre kablo daha iyi 512 isteyenler için(özellikle wow için)
sadece oyunlarda daha hızlı kablo. Uo için soruyorsan eşit.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir iste
Bu senin soyledigin optimum sartta turkiye gibi overselling yapilan yani elindeki kaynagi cok fazla insana satinlan piyasada

sen 128 ine gore oncelik aldigindan 512 olan adamin senin 4 katin onceligi oluyor sistemde yani milletin 512 adslnin pingi az demesinin nedeni 512 nin aslinda pinginin az deil sistemin ona ayni anda izin verdigi paket sayisinin fazla olmasi. Ya anlatabildimmi bilmiyorum ama olay bole.

said:
DamienThorne, 27 Kasım 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
Dip Not: Kullandiginiz baglanti hizi sizin biryerden baska bir yere varis hizinizi ( lantency) nizi etkilemez.
128 kablo x yere 300ms veriyorsa
2mbit kabloda x yere 300ms verir .
Download ile latency`i karistirmayin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir dakka bir yanlışlık var.
Daha evvel kablo firmaları Hizmet bedelinin bağlantı hızı yükseldikçe artacağını açıklamıştı.

Burda her hıza + 15 YTL gözüküyor.
Benim bildiğim 256kbit'e 25 YTL, 512'ye ise 45 YTL falandı sanırım.

Yani eminmisiniz bu fiyatlardan?[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DamienThorne, 27 Kasım 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
Dip Not: Kullandiginiz baglanti hizi sizin biryerden baska bir yere varis hizinizi ( lantency) nizi etkilemez.
128 kablo x yere 300ms veriyorsa
2mbit kabloda x yere 300ms verir .
Download ile latency`i karistirmayin :)

değil benim oturduğum yerde kabloda adslde var 64k kablomla mutlu mesut çok iyi ping alırdım adsl de ise telekom binasından uzaklaştıkça veri kayıpları artıyo sinyal seviyesi düşüyor ve pingde sıçıyor

kabloda sinyal seviyesi düşerse binadaki kablo dağıtım kutusuna bişiler yapiyorlar düzeliyor

kabloya başvurmak için kablo tv kimin üzerindeyse onun mu gitmesi gerekiyor ve ilk bağlantı ücretleri ne kadar (kablodan adsle adslden kabloya sürükleyen telekoma çok yaşasın)
Sosyal ağlarda paylaş

Lath olay utv de hepsi 15ytl onaylattim

said:
LathspeLL, 27 Kasım 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
Bir dakka bir yanlışlık var.
Daha evvel kablo firmaları Hizmet bedelinin bağlantı hızı yükseldikçe artacağını açıklamıştı.

Burda her hıza + 15 YTL gözüküyor.
Benim bildiğim 256kbit'e 25 YTL, 512'ye ise 45 YTL falandı sanırım.

Yani eminmisiniz bu fiyatlardan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...