Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmara Üniversitesi'nde dağıtılan broşür

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu tiplerin derdini ben size söyleyeyim. seks yapamıyorlar ve kafayı çekecek ortamları yok acayip bir kıskançlık var. etrafta mutlu çiftleri görünce köpek gibi kuduruyorlar ve böyle salakça işlerle uğraşıyorlar.
Mesaj tarihi:
kuran şimdi gelse kesin böyle saçma sapan ayetler olurdu ya.

biz sizleri birbirinizden kopmayasınız diye facebook u yarattık. elbette allah herşeyi gören ve duyandır özel mesajlaşmalarınızı bile.

onlar twitter da allah ın adıyla dalga geçenler cehennem ateşine odun olacaklardır. biz onlara twitter hesabı açmalarına izin verdik ki iyiyle doğruyu ayırasınız diye. allah iyilerin en iyisidir.
Mesaj tarihi:
Birazdan Viktor gelip "müslümanların Allah'ı ay tanrısı. Hepiniz salaksınız. Yaşasın liberal ekonomik sistem ve insan çıkarlarının harmanlandığı monetary system" diyecek. "Ben sosyal bilimciyim" diyecek. Sonra evlerimize dağılacağız.
Mesaj tarihi:
Tarumar said:

bu tiplerin derdini ben size söyleyeyim. seks yapamıyorlar ve kafayı çekecek ortamları yok acayip bir kıskançlık var. etrafta mutlu çiftleri görünce köpek gibi kuduruyorlar ve böyle salakça işlerle uğraşıyorlar.

:)
Mesaj tarihi:
Kardeşler, ne kadar çok kişi gay olursa, ne kadar çok kişi günah diye karılara yaklaşmazsa, kişi başına düşen hatun sayısı artar. Sevineceğinize strete giriyorsunuz !
Mesaj tarihi:
loop said:

Kardeşler, ne kadar çok kişi gay olursa, ne kadar çok kişi günah diye karılara yaklaşmazsa, kişi başına düşen hatun sayısı artar. Sevineceğinize strete giriyorsunuz !

Sen rahiplerle karıştırıyorsun galiba

Dağıtanlar bunlarmış

[video]http://m.youtube.com/watch?v=cPpAoJW5tIs?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
abi broşürü okumadan şu dikkatimi çekti, resimler normalde yukarıdan aşağıya yüklenir ya bu sağdan sola yüklendi. Noluyo lan yeni mi çıktı bu iş?

edit: ikinicye denedim yine aynı oldu. Allah allah.
  • Yeni Oluştur...