Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 konserlerde fln görmüşsünüzdür örneğin müslüm gürses baskılı bandanalar oluyor. bu tür bandanaları sipariş üstüne yaptırabileceğim yer var mı acaba bildiğiniz ? istanbul içi olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 tekstil atolyelerinin hepsi yapar onu, yer bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 tish-o vardı, resmi upload ediyorsun, t-shirt modelini (v yaka-yuvarlak yaka vs) seçip resmi yabıştırıp sipariş veriyordun. taa 6 yıl önce mi ne bi' şey almıştım. şimdi bayağı gelişmiş siteleri. kupa, şapka, şort, gömlek falan diye kategoriler var. bandana yok ama ben inanıyorum yaparlar. bi e-mail falan at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ne yazdıracaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 kaç tane yaptırcan. serigrafi baskı yaptır azsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Serigraf baski azsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 pardon çoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar