Chewy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Tatil yaklasiyor. Yaklasik 2 sene gecti UO'yu birakali tekrar basliycam. OSIye girdim fakat bombos geldi bana. Yani LUNA flnda bos? DF videolarini izledim youtube dan adam tek basina df flan kasiodu .D Bu kadar az mi player sayisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben de bugün başlıyorum OSI 'ye, kamu hizmeti cezası aldım OSI 'de oynayarak çekicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Nebula açılınca OSI den player göçü olmuş hacit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ultima Online Developer(s) Origin Systems, Electronic Arts Publisher(s) Electronic Arts Producer(s) Richard Garriott Designer(s) Raph Koster and over 20 more Composer(s) Kirk Winterrowd Platform(s) Microsoft Windows, Linux[1] Release date(s) [b]24 September 1997[2][/b] Genre(s) MMORPG Mode(s) Multiplayer Distribution CD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 senko said: Release date(s) [b]24 September 1997[2][/b] Hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 origin systems incorporated 10 yıl önce kapandı hala OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Europeda TR saatiyle 8-9 arası vetler ile Brit bankada toplanıyoruz, geyig sohbet falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ben de başladım da neredeyse kimse yok oyunda. var da ben mi bulamıyorum. acayip ıssız , sıkıcı geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 brit bankta pati temsilcisi bekler oraya baksaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 oynayan var mı hakkatten patiden halen europa da gün yapar gibi oturuyoruz akşamları nick : sparrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 3-5 bil. gold vardı acc de her item artifact vardı ahh ahh , free yapsalarda şu oyunu iki takılsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Bonjo said: 3-5 bil. gold vardı acc de her item artifact vardı ahh ahh , free yapsalarda şu oyunu iki takılsak... ben aliyim sana oyun süresi bilyonlardan faydalanalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar