Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ilk cikan seriden hani bu playstation 2 oyunlarini oynatanindan. o zamanlar 20gb ve 60gb lik vardi ben 60 ligini almistim. simdi kullanmiyorum 1 senedir asagi yukari acmadim aleti, uzeri toz tuttu oyle soyleyim. tam 1 sene once de bir hevesle move kamera 2 tane kontroller ve bir de nunchuck almistim. daha da abartip fps ler icin olan tufekten de aldim bu move controller ve nunchuck takilan. zaten iki tane normal wireless kontrolleri da var aletin ayri. oyun olarak da gt5 ve killzone3 var en guncel dusunun ne kadar zamandir oynamadimi, move icin bir de virtual tennis ve ufc trainer var. hepsinin ayri ayri fiyatlarini yazmiyim ama almaya kalksaniz zaten ekstralar 500-600 tl tutar. ben hepsini 500tl ye veriyorum ufak bir pazarlik payi olabilir gelip acibademde evimden elden alirsaniz. baska da pazarlik payi dusunmuyorum daha ne yapayim zaten aleti almaya kalksaniz su an 400 500 en asagiya sahibindende bu aksesuarlar olmadan. not: simdi baktim 250tl ye satan da var ama sadece aleti satiyor bunu da goz onunce bulundurun, ben komple set olarak satiyorum, oyunlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 O kadar şey yazmışsın keşke foto da olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ya cok useniyorum foto koymaya ama tozunu alsan ufak cizikler disinda sapasaglam alet. bir kere bu acilip kapanan kismi var ya plastik onun tutacagi kirilmisti ilk aldigim yillarda sonra yapistirdim su an gayet saglam yani hic kusuru yok diyebilirsiniz aletin cizikler disinda ki 2007de alinan 6 yillik bir cihazin da cizikleri olmasi cok dogal takdir ederseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 haa tamam o zaman 300 calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 usendim ama simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 adam cetin ceviz cikti 325 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hayda peki 350 ama bi kurus fazla olmaz ogrenciyiz bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 TOK ALICIYIM KARDESIM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben şu yaptığın yüzünden ban yedim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 baya tok alıcıymışsın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sss herkes maci izliyo sdf ciddiyim bide 300-350 arasi birakirsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yok dostum yaninda bi suru alet edevati var 450 son yapacagim fiyattir pazarlik mazarlik hersey dahil, bir dal da davidoff veririm. ama fiyat hala 500 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 fiyat 450 arti bir tavuk doner limonata, son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Foto olmadan teklif yapan çıkmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 arkadas ne fotocuymussunuz ya, herkesin evinde olan playstation 3 iste, seksi fotolari icin tiklayin linki koyucam birazdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 buyrun fotolar =) move'u tufegi fln cekmedim artik onlari biliyorsunuzdur ztn aksesuar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hadi beyler yok mu playstation 3 arayan, soran. arklariniza soyleyin varsa arayan. 10 numara cihaz her turlu aksesuarla veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi yanlıs anlama da manda kasa ps3 ve 60gb yani, yanında aksesuar var diye kimse bu paraları vermez. sıfır superslim 500gb fiyatının 500 tl civarında oldugunu dusunursen. ustelik aksesuarların hepsini kullanmak zorunda bırakıyosun bu sekilde alan kisiyi. move, silah, oyun falan ayrı ayrı satarsan daha kolay olur elden cıkarman yoksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 onla da ugrasmak cok uzun surer, alan zaten movelu alsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 halı çok pismiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Halı baya pis evet :) Acil para ihtiyacım var bugün yrn alan çıkarsa 350ye bırakıcam. Daha da hala pahalı demeyin, satmam valla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 hadi haftasonuna ozel 350 up hafta basi gene 400 yapicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 up 350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Hangi ildeydin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar