Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Playstation 3 60gb


Spiegel

Öne çıkan mesajlar

ilk cikan seriden hani bu playstation 2 oyunlarini oynatanindan. o zamanlar 20gb ve 60gb lik vardi ben 60 ligini almistim. simdi kullanmiyorum 1 senedir asagi yukari acmadim aleti, uzeri toz tuttu oyle soyleyim. tam 1 sene once de bir hevesle move kamera 2 tane kontroller ve bir de nunchuck almistim. daha da abartip fps ler icin olan tufekten de aldim bu move controller ve nunchuck takilan. zaten iki tane normal wireless kontrolleri da var aletin ayri. oyun olarak da gt5 ve killzone3 var en guncel dusunun ne kadar zamandir oynamadimi, move icin bir de virtual tennis ve ufc trainer var. hepsinin ayri ayri fiyatlarini yazmiyim ama almaya kalksaniz zaten ekstralar 500-600 tl tutar. ben hepsini 500tl ye veriyorum ufak bir pazarlik payi olabilir gelip acibademde evimden elden alirsaniz. baska da pazarlik payi dusunmuyorum daha ne yapayim zaten aleti almaya kalksaniz su an 400 500 en asagiya sahibindende bu aksesuarlar olmadan.

not: simdi baktim 250tl ye satan da var ama sadece aleti satiyor bunu da goz onunce bulundurun, ben komple set olarak satiyorum, oyunlarla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya cok useniyorum foto koymaya ama tozunu alsan ufak cizikler disinda sapasaglam alet. bir kere bu acilip kapanan kismi var ya plastik onun tutacagi kirilmisti ilk aldigim yillarda sonra yapistirdim su an gayet saglam yani hic kusuru yok diyebilirsiniz aletin cizikler disinda ki 2007de alinan 6 yillik bir cihazin da cizikleri olmasi cok dogal takdir ederseniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanlıs anlama da manda kasa ps3 ve 60gb yani, yanında aksesuar var diye kimse bu paraları vermez. sıfır superslim 500gb fiyatının 500 tl civarında oldugunu dusunursen.

ustelik aksesuarların hepsini kullanmak zorunda bırakıyosun bu sekilde alan kisiyi. move, silah, oyun falan ayrı ayrı satarsan daha kolay olur elden cıkarman yoksa zor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...