desertt Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Arkadaşlar içini açtım ve çalışmıyor , zaten sesli çalışıyordu , laptop soğutucu sehpası alsam yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bilgisayar acikken cevir bakalim o fani hafiften hareket edecek mi ? Bazen kil tuy ne varsa birikip engelliyor donmesini. Fanin arizali olduguna eminsen yenisini aliver, zaten acmissin, rahatca degisir o. Iki uc vidasi vardir cok cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 temizlemeyle falan uğraşılmıyor gerçekten. heleki ucuz birşeyse. al yenisini hem sessiz çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Soğutucu yetmez.Yaz vakti pişer cpu, gpu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Şimdi cımbzı aldım toz felan var sanırsam temizlemeyle uğraşayım olmadı teknik servise veririm napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Elektirik süpürgesiye uğraştım biraz tozları aldı sanırsam şuan çalışmaya başladı , gidip ekstra soğutucu alacağım önümüz yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Sac kil toz uclusu birlesip fanin kokune dolaniyorlar. Onu cimbizla aldiktan sonra tabanca yagiyla yagla. Dikis makinesi yagi da olur. Cukunu tras ettigin sinbo makinenin yagi da olur. Oldu olacak wd40 da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 teknik servise gerek yok ya en dış katmanlarda oluo o zaten. geçen bende açabilirmiyim aceba dedimdide açtım sora temizledim bi güzel soğutucu fan bende kullanıorm ama yetmior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 komili zeytinyağı bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 evet arkadaşlar şunu aldım güzel soğutuyor doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kaca aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 test ettin mi? sıcaklık değerleri o ürünle kaç gösteriyor ürünsüz kaç gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 İşlemciyi nasıl soğutabilir lan? Aletin max. 5dk içinde kapanması lazım ısındım ben diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 trust xstream virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yok temizlemiş zaten ek olarak bunu almış bende frisby var fena değil daily programlarda ama oyunlarda gene cayır cayır oluyor alet. http://www.frisby.com.tr/scripts/prodView.asp?idproduct=353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Frisby FNC-55AP virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yazık lan siteye bak, bence bu seferlik virale izin verebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yardım edin panpalar komisyon alıyorum satılılan her fanın her dönüşünde 1SENT alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 çeyreğini alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 1/6 da anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Aluriel said: trust xstream virali herşey viral zaten bi bitmediniz , 40 tlye media marktan aldım Media Markt Virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 nomad pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kojiroh said: Yazık lan siteye bak, bence bu seferlik virale izin verebiliriz Aluriel said: trust xstream virali Suark said: yardım edin panpalar komisyon alıyorum satılılan her fanın her dönüşünde 1SENT alıcam Sizin için koydum atıp tutmayın öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 turuncu tema gözden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kojiroh said: İşlemciyi nasıl soğutabilir lan? Aletin max. 5dk içinde kapanması lazım ısındım ben diye. Bozulan fan islemci fani olmadigindan mutevellit ise yariyor. Zamaninda ayni olay geldi basima, notebook fanini bozdum sandim, garantisi var diye kasasini acamadim, is yetistiricem diye garantiye veremedim, sacma bi durumda kaldim, gittim iki tane 8cm'lik duz kasa fani aldim, duvara poster asilan plastik yapistiricilarla yapistirdim altina aletin, taktim onlari USB'ye, baya baya ise yaradilar. Haliyle isinan yeri sogutsan yetiyor zira islemci ustunde fan yok, sadece islemciden gecen metal/bakir borularfan bosluguna kadar geliyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar