Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop fan çalışmıyor ne yapmalıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilgisayar acikken cevir bakalim o fani hafiften hareket edecek mi ? Bazen kil tuy ne varsa birikip engelliyor donmesini.

Fanin arizali olduguna eminsen yenisini aliver, zaten acmissin, rahatca degisir o. Iki uc vidasi vardir cok cok.
Mesaj tarihi:
Sac kil toz uclusu birlesip fanin kokune dolaniyorlar. Onu cimbizla aldiktan sonra tabanca yagiyla yagla. Dikis makinesi yagi da olur. Cukunu tras ettigin sinbo makinenin yagi da olur. Oldu olacak wd40 da olur.
Mesaj tarihi:
teknik servise gerek yok ya en dış katmanlarda oluo o zaten.
geçen bende açabilirmiyim aceba dedimdide açtım sora temizledim bi güzel

soğutucu fan bende kullanıorm ama yetmior
Mesaj tarihi:
yok temizlemiş zaten ek olarak bunu almış
bende frisby var
fena değil daily programlarda
ama oyunlarda gene cayır cayır oluyor alet.

http://www.frisby.com.tr/scripts/prodView.asp?idproduct=353
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Yazık lan siteye bak, bence bu seferlik virale izin verebiliriz

Aluriel said:

trust xstream virali

Suark said:

yardım edin panpalar komisyon alıyorum
satılılan her fanın her dönüşünde 1SENT alıcam

Sizin için koydum atıp tutmayın öyle
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

İşlemciyi nasıl soğutabilir lan? Aletin max. 5dk içinde kapanması lazım ısındım ben diye.

Bozulan fan islemci fani olmadigindan mutevellit ise yariyor. Zamaninda ayni olay geldi basima, notebook fanini bozdum sandim, garantisi var diye kasasini acamadim, is yetistiricem diye garantiye veremedim, sacma bi durumda kaldim, gittim iki tane 8cm'lik duz kasa fani aldim, duvara poster asilan plastik yapistiricilarla yapistirdim altina aletin, taktim onlari USB'ye, baya baya ise yaradilar.

Haliyle isinan yeri sogutsan yetiyor zira islemci ustunde fan yok, sadece islemciden gecen metal/bakir borularfan bosluguna kadar geliyor o kadar.
  • Yeni Oluştur...