Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizdekiler arabaysa bu ne ? Yeni S serisi

Raistllin

Öne çıkan mesajlar

yazık yav
yani aynı markayla günlük arabada yapınca olmuo bea abi.
ne bileiym araba süper okda, a seriside merso buda merso.

marka, prestij açısından bu para mersoya fazla bence.
tabi bence
tabi benim ölebi param yok
ama olsa aston martin maserati bentley falan alırım

WHOA olunur en azından
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

ya biraz fazla spor olmus s kasa icin

suna net katiliyorum, hatta dun diger konuda C den yola cikarak yazdigimi da buraya koyayim, zira tum yeni merc ler icin dogru sayilir.

KHaRoN said:

Merc ler icin de 6 senedir soyledigim bisey var. Yeni tasarim dilleriyle birlikte tum merc ler bakinca bana 60 yasindaki sirti pek, doktor/muhendis/muteahhit veya bi sekilde parayi bulup yas krizine girmis amcalarin , designer jeans, iste pembe polo yaka designer t-shirt, armani blazer falan giyip ellerinde mail accountu bile yuklu olmayan iphonelarla dolanmasina benziyor.
boyle klasik ve yasli tasarimin, sert cizgiler esliginde, excessive kromaj ve kullanisliliktan uzak tech junkla donatilmis ucubeler hepsi.
Sosyal ağlarda paylaş

kharon sen gene mercleri kotulemeye baslamissin =)

ben de sevmem mercedes fazla, spor olmadigi icin sevmem hatta, bmw daha spordur merce gore ama son yillarda merc daha bir sportif cizgi yakaladi, bu yuzden benim de ilgi alanima girdi. tabi ki s serisi degil ilgi alanima giren modelleri =)

reklama gelirsek arac muhtesem olmus, herhalde bir insanin gunumuz sartlarinda bir otomobilden bekleyebilecegi herseyi koymuslar araca, tabi ki bu full haliyle trde fiyati ne olur bilinmez, herhalde bir 458 italia fiyatina yakin olur. bu yuzden de cok buyuk is adamlari, patronlar disinda tercih edilecek bir model olmaz.

bundan ziyade ben reklamdaki patron modeline bittim, adam her isini kendi yapiyor arabasini kendi suruyor, iscisini cagiriyor basinda bekliyor, sonra otel rezervasyonunu kendisi yapiyor. bir sorun gorunce hemen kendi ariyor sorunu cozmek icin. cok utopik bir is adami modeli cizilmis, hani yurtdisinda bilmem de trde merc s serisini kendi kullanan kac tane is adami var, ben hic gormedim sahsen. ama keske her is adami bu reklamdaki gibi olsa. kendi bileginin hakkiyla isini halletse.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

ben de sevmem mercedes fazla, spor olmadigi icin sevmem hatta, bmw daha spordur merce gore ama son yillarda merc daha bir sportif cizgi yakaladi, bu yuzden benim de ilgi alanima girdi. tabi ki s serisi degil ilgi alanima giren modelleri =)

reklama gelirsek arac muhtesem olmus, herhalde bir insanin gunumuz sartlarinda bir otomobilden bekleyebilecegi herseyi koymuslar araca, tabi ki bu full haliyle trde fiyati ne olur bilinmez, herhalde bir 458 italia fiyatina yakin olur. bu yuzden de cok buyuk is adamlari, patronlar disinda tercih edilecek bir model olmaz.

bundan ziyade ben reklamdaki patron modeline bittim, adam her isini kendi yapiyor arabasini kendi suruyor, iscisini cagiriyor basinda bekliyor, sonra otel rezervasyonunu kendisi yapiyor. bir sorun gorunce hemen kendi ariyor sorunu cozmek icin. cok utopik bir is adami modeli cizilmis, hani yurtdisinda bilmem de trde merc s serisini kendi kullanan kac tane is adami var, ben hic gormedim sahsen. ama keske her is adami bu reklamdaki gibi olsa. kendi bileginin hakkiyla isini halletse.

tebrikler reklama bu bakış açısıyla bakabilen nadir kişilerdensiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Raistllin said:

Spiegel said:

tebrikler reklama bu bakış açısıyla bakabilen nadir kişilerdensiniz :)

evet, reklam boyunca arabadan cok o cekti dikkatimi =)
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

o kadar para vercen alcan cat harita yok ayrica tum ozellikleri zaten varolan artik standart ozellikler reklam yapmanin bi alemi yok
olmamis degmez

Süspansiyon sistemini biliyormusun?

Yurtdışı oto forum siteleri çalkalanıyor resmen,araçtaki radar sayesinde pnömatik süspansiyonlar yoldakiufak bir çakıltaşını bile absorbe ediyor.

Bu bile yeterli bir araç içinki,30 yıl sonra tüm otomobillerde standart olur
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

yazık yav
yani aynı markayla günlük arabada yapınca olmuo bea abi.
ne bileiym araba süper okda, a seriside merso buda merso.

marka, prestij açısından bu para mersoya fazla bence.
tabi bence
tabi benim ölebi param yok
ama olsa aston martin maserati bentley falan alırım

WHOA olunur en azından

Maserati'de E class'a rakip sedan çıakrtıyo şimdi, hatta dizel motor seçeneği bile olucak. Fiat grubu prestij falan bırakmadı, önce Alfa'yı vw seviyesine indirdi, şimdi Masertai'yi merc seviyesine indiriyo. 10 yıl sonra daha da indirir .

Arabaya gelirsek, yenilikçi bi özellik yok. Merc'den daha inovatif şeyler beklerdim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...