Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Adamlar nasıl bi araba tasarlamış,bu özelliklerin hepsi bir araya nasıl gelmiş cidden ilginç http://www.youtube.com/watch?v=IuVxDgMF5hQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 çok güzel olmuş alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Orgazmik olmuş... Gerçekten çok iyi araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 alsam mı bi tane? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 içerdeki göğüs renginin değişmesi aslında çok basit bir olayda bugüne kadar niye kimse yapmadı da bu alettte kullanıldı onu anlamadım aslında bu kadar güzel olmuşsa eğer bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 dünyayı yönetenlerin ortak tercihi demiş abo http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-s-600-long-19735785/detay şu bi önceki kasa 365bin avro. en ucuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yazık yav yani aynı markayla günlük arabada yapınca olmuo bea abi. ne bileiym araba süper okda, a seriside merso buda merso. marka, prestij açısından bu para mersoya fazla bence. tabi bence tabi benim ölebi param yok ama olsa aston martin maserati bentley falan alırım WHOA olunur en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 vergisiz fiyatı 177bin tl vergili fiyatı 483 bin tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ya biraz fazla spor olmus s kasa icin ben 7 iciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 matama said: ya biraz fazla spor olmus s kasa icin suna net katiliyorum, hatta dun diger konuda C den yola cikarak yazdigimi da buraya koyayim, zira tum yeni merc ler icin dogru sayilir. KHaRoN said: Merc ler icin de 6 senedir soyledigim bisey var. Yeni tasarim dilleriyle birlikte tum merc ler bakinca bana 60 yasindaki sirti pek, doktor/muhendis/muteahhit veya bi sekilde parayi bulup yas krizine girmis amcalarin , designer jeans, iste pembe polo yaka designer t-shirt, armani blazer falan giyip ellerinde mail accountu bile yuklu olmayan iphonelarla dolanmasina benziyor. boyle klasik ve yasli tasarimin, sert cizgiler esliginde, excessive kromaj ve kullanisliliktan uzak tech junkla donatilmis ucubeler hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kharon sen gene mercleri kotulemeye baslamissin =) ben de sevmem mercedes fazla, spor olmadigi icin sevmem hatta, bmw daha spordur merce gore ama son yillarda merc daha bir sportif cizgi yakaladi, bu yuzden benim de ilgi alanima girdi. tabi ki s serisi degil ilgi alanima giren modelleri =) reklama gelirsek arac muhtesem olmus, herhalde bir insanin gunumuz sartlarinda bir otomobilden bekleyebilecegi herseyi koymuslar araca, tabi ki bu full haliyle trde fiyati ne olur bilinmez, herhalde bir 458 italia fiyatina yakin olur. bu yuzden de cok buyuk is adamlari, patronlar disinda tercih edilecek bir model olmaz. bundan ziyade ben reklamdaki patron modeline bittim, adam her isini kendi yapiyor arabasini kendi suruyor, iscisini cagiriyor basinda bekliyor, sonra otel rezervasyonunu kendisi yapiyor. bir sorun gorunce hemen kendi ariyor sorunu cozmek icin. cok utopik bir is adami modeli cizilmis, hani yurtdisinda bilmem de trde merc s serisini kendi kullanan kac tane is adami var, ben hic gormedim sahsen. ama keske her is adami bu reklamdaki gibi olsa. kendi bileginin hakkiyla isini halletse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Spiegel said: kharon sen gene mercleri kotulemeye baslamissin =) ben de sevmem mercedes fazla, spor olmadigi icin sevmem hatta, bmw daha spordur merce gore ama son yillarda merc daha bir sportif cizgi yakaladi, bu yuzden benim de ilgi alanima girdi. tabi ki s serisi degil ilgi alanima giren modelleri =) reklama gelirsek arac muhtesem olmus, herhalde bir insanin gunumuz sartlarinda bir otomobilden bekleyebilecegi herseyi koymuslar araca, tabi ki bu full haliyle trde fiyati ne olur bilinmez, herhalde bir 458 italia fiyatina yakin olur. bu yuzden de cok buyuk is adamlari, patronlar disinda tercih edilecek bir model olmaz. bundan ziyade ben reklamdaki patron modeline bittim, adam her isini kendi yapiyor arabasini kendi suruyor, iscisini cagiriyor basinda bekliyor, sonra otel rezervasyonunu kendisi yapiyor. bir sorun gorunce hemen kendi ariyor sorunu cozmek icin. cok utopik bir is adami modeli cizilmis, hani yurtdisinda bilmem de trde merc s serisini kendi kullanan kac tane is adami var, ben hic gormedim sahsen. ama keske her is adami bu reklamdaki gibi olsa. kendi bileginin hakkiyla isini halletse. tebrikler reklama bu bakış açısıyla bakabilen nadir kişilerdensiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Selam, Raistllin said: içerdeki göğüs renginin değişmesi aslında çok basit bir olayda bugüne kadar niye kimse yapmadı da bu alettte kullanıldı onu anlamadım aslında bu kadar güzel olmuşsa eğer bu iş Audi A8 ambient lightning'in gösterge panelini de içine alan hali gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yalnız o reklamdakilerin bi kısmı eski S serisinde zaten vardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Reklam böyle olur , Herşey görünüş değil -Volvo- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 inanilmaz guzel bir video, volvo'nun virali gibi ama amac o zaten, ve isvec, nasil guzel bir yer. resmen kiskaniyorum orada yasayanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Raistllin said: Spiegel said: kharon sen gene mercleri kotulemeye baslamissin =) ben de sevmem mercedes fazla, spor olmadigi icin sevmem hatta, bmw daha spordur merce gore ama son yillarda merc daha bir sportif cizgi yakaladi, bu yuzden benim de ilgi alanima girdi. tabi ki s serisi degil ilgi alanima giren modelleri =) reklama gelirsek arac muhtesem olmus, herhalde bir insanin gunumuz sartlarinda bir otomobilden bekleyebilecegi herseyi koymuslar araca, tabi ki bu full haliyle trde fiyati ne olur bilinmez, herhalde bir 458 italia fiyatina yakin olur. bu yuzden de cok buyuk is adamlari, patronlar disinda tercih edilecek bir model olmaz. bundan ziyade ben reklamdaki patron modeline bittim, adam her isini kendi yapiyor arabasini kendi suruyor, iscisini cagiriyor basinda bekliyor, sonra otel rezervasyonunu kendisi yapiyor. bir sorun gorunce hemen kendi ariyor sorunu cozmek icin. cok utopik bir is adami modeli cizilmis, hani yurtdisinda bilmem de trde merc s serisini kendi kullanan kac tane is adami var, ben hic gormedim sahsen. ama keske her is adami bu reklamdaki gibi olsa. kendi bileginin hakkiyla isini halletse. tebrikler reklama bu bakış açısıyla bakabilen nadir kişilerdensiniz :) evet, reklam boyunca arabadan cok o cekti dikkatimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 S efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 S500 alsam bitane yeter ya miss zaten aynı modeliz adamla tam benlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 o kadar para vercen alcan cat harita yok ayrica tum ozellikleri zaten varolan artik standart ozellikler reklam yapmanin bi alemi yok olmamis degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi zaten dünyayı yönetenlerin arabası demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 xlaidehlevar said: o kadar para vercen alcan cat harita yok ayrica tum ozellikleri zaten varolan artik standart ozellikler reklam yapmanin bi alemi yok olmamis degmez Süspansiyon sistemini biliyormusun? Yurtdışı oto forum siteleri çalkalanıyor resmen,araçtaki radar sayesinde pnömatik süspansiyonlar yoldakiufak bir çakıltaşını bile absorbe ediyor. Bu bile yeterli bir araç içinki,30 yıl sonra tüm otomobillerde standart olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Suark said: yazık yav yani aynı markayla günlük arabada yapınca olmuo bea abi. ne bileiym araba süper okda, a seriside merso buda merso. marka, prestij açısından bu para mersoya fazla bence. tabi bence tabi benim ölebi param yok ama olsa aston martin maserati bentley falan alırım WHOA olunur en azından Maserati'de E class'a rakip sedan çıakrtıyo şimdi, hatta dizel motor seçeneği bile olucak. Fiat grubu prestij falan bırakmadı, önce Alfa'yı vw seviyesine indirdi, şimdi Masertai'yi merc seviyesine indiriyo. 10 yıl sonra daha da indirir . Arabaya gelirsek, yenilikçi bi özellik yok. Merc'den daha inovatif şeyler beklerdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Chibet said: ...araçtaki radar sayesinde pnömatik süspansiyonlar yoldakiufak bir çakıltaşını bile absorbe ediyor... ulan şunu ortaokuldan beri hayal ediyodum, meendiz diplomam olmadı ki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar