Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Otobüs durağa ulaşmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 orasını bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Saeros said: Noyzura said: bir güne ehliyet alırsam ve elektrikli bir otomobilim olursa bende yolun ortasında durup yaşlılara karşıdan karşıya geçmesine yardım edicem. korna çalıp küfür edenlere ise çık arabadan dicem. çıkmazsa oha araba dövüyoduk lan hakkaten orda ne acayipti hani bi hikayesi filan vardı heralde ama çocuktum lan nerden bileyim hikayesini, "ehe kırılıyo" diye saydırıyoduk güzelim arabaya yaya geçidinde yaya geçidinin üzerinde duran arabalara aynı muameleyi yapasım geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 e normal hiç insanlara yardım ettikçe exp gelen bir oyun oynamadık ki tabi arabaları yumruklamak isteyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar