reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Adam TJK başkanlığını bırakmıcakmış, herif resemen prestijler peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 nerden çıkmış bu fabregas olayı! çok merak ettim, nerde demiş fabregas 'ı getircem diye, yahu azcık mantıklı olalım, beşiktaş 10 sene geriye filan gitmez, adalı tek basınamı geliyor , ya bir durun adamın listesi projeleri planları bi açıklansın, cıksın bir konussun anlatsın bakalım ne diyor ne planlıyor, ben bu kadar medyanın gazına gelen bir taraftar kitlesi daha görmedim, fabregas ı getirecekmiş nerde demiş ne zaman demiş kime demiş? ayrıca fabregas getirebiliyorsa getirsin , futbol iyi futbolcularla oynanır, ne istiyorsunuz anlamıyorum ki veli koşsun dursun ortada deli gibi yılda 1 gol 1 asist yapsın yeter dimi, su gs ve fb nin kadrosuna bakın , yeni aldıkları alacakları adamlara bakın, birde bizim kadroya bakın, aradaki fark açılıyor, artık güçlü bir yönetim iyi bir planlama ve projeleri olan bir yönetim gelmeli, fikret orman son 3 aydır yaptıkları çok güzel , şimdi çıksın yönetim listesinide açıklasın , aynı şekilde adalı nın ekibi gerçekten doğruysa onlarda çok güçlü isimlerden kurulmuş, yani bir izlemek lazım ne olacak, keşke fikret orman başkan kalsa, adalı ve kadrosunda ki o önemli isimlerde fikret orman ile beraber çalışsa. güçlü bir yönetim çıksa ortaya. şimdi adalı adaylığını listesini açıklayınca belki bir araya gelir konuşurlar fikret orman'la bir izlemek dinlemek lazım önce. mantıklı olan budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 İbrahim altınsay başkan adayı olsa olurdu, ama adaılı yanlış bir adam halen süren davası var suçlu olup olmaması önemli değil ama dava sonucu alehyinde çıkarsa adam gidip hapis yatacak. Onunda dışında klüp içinde bölünmelerde doğan fırsatları değerlendirmeye çalışıyor, medyada çıkan son 3 aydır beşiktaşta ki kötü gidişin farkındayız başkan olmamız gerekiyorsa oluruz kaçmayız vs vs. Şu sureçte beşiktaş kaliteli futbolcuyu ancak birilerinin cebinden çıkardığı paralarla finanse edebilir, önümüzde sene stad yok gelir epey düşük olucak. Birde bizim GS gibi farklı yerde olmadığı için stadımız, bitene kadar birilerinin yada devletin yerlerinde oynıcaz buda stad işinin kesinlikle gecikmemesi gerektiğini gösterir 3 senede yapamayız yani. Madem fikret sevmeyen bir muhalefet var beşiktaşta eyvallah ama adalıyı başkan adayı çıkarmasalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bu arada Beşiktaş'ın yıldız marka futbolcuya ihtiyacı yok, lucescu döneminde dünya starı olarak görebileceğiniz kim vardı ? O dönem başarılı yerliler vardı. Quaresma geri gelicek diye kendine geçen taraftarlar var bu arada, ne menem bişey bu arkadaş resmen herifi klüpten çok sevenler var. Fikret Ormanın kurmak istediği sistem oturduğu zaman zaten artık başkanın kim olduğunun önemi olmayacak bir sistem. Futbolu idare edenler futbolun içinden olması gerektiğine inan biri adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 o getiriyor ama Fikret Orman yönetimi ödüyor paraları. Allah kahretsin bu zihniyetteki adamları. Şikeden hüküm yemiş adam istemiyorum abi ben siktirip gitsinler nereye gidiyorlarsa. Yeter lan yeter. Onlar gibiler yüzünden klüp bu halde. Sülükler hala bırakmıyor klübü. Levent Erdoğan malı da desteklemiş. Nefret ediyorum bu gerizekalılardan. Quaresma'yı ne yapsın Beşiktaş.. Ne vermiş o adam bu takıma allaşkına ne vermiş? Altınsay onunla girerse seçime ve kazanırsa 10. gün ayrılır oradan. Şu an klüpte herşey iyiye giderken sadece baltalamak amaçlı bir insan aday olabilir. İşin acısı ise bu insanların favori görünmesi. Sırf bu pisliklere karşı klübe üye olucam bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bence Altınsay gibi scouting becerisi yüksek insan ilişkileri üst düzey olan bir adamın başkanlıktan ziyade tamamen pro. olarak beşiktaş yer alması gerekli. Bilmiorum adam kişisel hayatında inanılmaz zengindir muhtemel parasal açıdan o adamı klüpte çalıştıramazsın belki ama yönetimler değişsede o adamın yeri değişmemeli bizim malzemeci gibi işte yada önder özen gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Levent Erdoğan Adalıyı mı desteklemiş ? eh zaten o aday çıkarmıştır muhtemelen, daha yönetimdeyken o kadar kesin laflar etmesinin bir nedeni vardı elbet. Yönetiminede girerse oldu bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 reampage said: Bu arada Beşiktaş'ın yıldız marka futbolcuya ihtiyacı yok, lucescu döneminde dünya starı olarak görebileceğiniz kim vardı ? O dönem başarılı yerliler vardı. Quaresma geri gelicek diye kendine geçen taraftarlar var bu arada, ne menem bişey bu arkadaş resmen herifi klüpten çok sevenler var. Fikret Ormanın kurmak istediği sistem oturduğu zaman zaten artık başkanın kim olduğunun önemi olmayacak bir sistem. Futbolu idare edenler futbolun içinden olması gerektiğine inan biri adam. o dönem gs ve fb nin kadrosu ile beşiktaş kadrosu arasında böyle uçurum yoktu, fakat şimdi büyük bir fark var ve bu fark bu sene daha da açılacak. beşiktaş'ın yıldız futbolcuya ihtiyacı yok demek futbol mantığına aykırı, yıldız futbolcu demek iyi futbolcu demek , başarıda iyi futbolcularla gelir, böyle mantıksızlık var mı? ben adalı başkan olsun yada olmasın demiyorum 2 gündür yazdığım şey adamın basında yazan listesi doğruysa çok güçlü bir yönetim listesi var, sağdan soldan çıkan uydurma yazılara inanmak yerine bekleyelim adam listesiyle beraber planı neymiş programı neymiş çıksın açıklasın, aynı şekilde fikret orman'da çıksın yeni listesini açıklasın, belki bu 2 aday netleşinde bir araya gelecekler belki fikret orman başkan kalacak , yani bunları görmeden etmeden atmak tutmak nedir anlamıyorum ki! az bir durun yahu, hele şike saçmalığından adalının ceza alacağını düşünmek bile komik, bakın 2 gündür yazıyorum, her beşiktalının yapmasını gerekeni yaptım açtım o iddaname ve delilleri defalarca okudum , bana 1 tane adalı hakkında somut delil gösterin, bir tane ses kaydı, bir tane resim, bir onun imzasını tasıyen yazılı bir mesaj yada evrak, 1 tane bak çok değil, kabul edicem bu adam şikeden suçlanabilir diyicem! yok at vermiş bakıyorsun at adalının adına kayıtlı, menejer adalı ile konustum iş tamam diyor, ama o menejerin adalı ile konuştuğuna dair bir tane telefon kaydı yok! yani açın okuyun ortada büyük bir haksızlık var, ama kalkıp beşiktaşlılar demiyormu beşiktaş ismine şike bulaştırdılar diye çıldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 reampage said: Levent Erdoğan Adalıyı mı desteklemiş ? eh zaten o aday çıkarmıştır muhtemelen, daha yönetimdeyken o kadar kesin laflar etmesinin bir nedeni vardı elbet. Yönetiminede girerse oldu bu iş. eğer levent erdoğan adalının listesine girmişse adalı cehennemin dibine gitsin derim bak bu çok net söylüyorum ben, ama ben buna ihtimal bile vermiyorum, çünkü geçen sene adalı aday olduğunda , levet erdoğan buna benim bu kadar oyum var beni yönetime al demiş adalı kabul etmemişti, zaten adalının geri çekilmesine yol açan olayların başında bu adam var , hatırlayın adalı o dönem çekildiğini açıkladığı toplantıda , bana benım bu kadar oyum var diye yönetici olmak isteyen adamlar gördüm demişti! levent erdoğan direk bu adam, sonra ne oldu levent erdoğan o oylarla fikret orman ın yönetimine girdi, he şimdi fikret orman'dan ayrıldı diye adalıya yalakalık yapıyor olabilir, ama ben adalının listesine gireceğine ihtimal bile vermiyor böyle bir şey olursa adalı cehennemin dibine gitsin derim net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 tinu said: beşiktaş'ın yıldız futbolcuya ihtiyacı yok demek futbol mantığına aykırı, yıldız futbolcu demek iyi futbolcu demek , başarıda iyi futbolcularla gelir, böyle mantıksızlık var mı? Şu olayın doğru olmadığını anlamış olmamız lazım gelirdi şimdiye kadar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Yıldız futbolcu demek iyi futbolcu demek değil. Zaten istikrarlı bir şekilde avurpada yıldız sıfatıyla top oyanyan adamı Türkiyeye transfer etmek şaka bunu rakiplerimizde yapamıyor malesef. Bizim yıldız diye aldığımız futbolcular genelde yaşlı veya bir patlama yaşayıp istikrarı düşüp yedek kalan futbolcular. Böyle topculara kumar oynayıp menerjelere peşkeşler eli ağı bağlayan kontratlar yanlış. Yıldız değil iyi oyuncu lazım bunun için işte altınsay örnek, kim nerde ne yapıyor hayatından ne kadar memnun transfer olma şansı var mı gibi şeyleri bilen adam lazım. Öte yandan bakıyorsun velilerle gökhan süzenlerle şampionlar ligi kıl payı kaçırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Levent Erdoğan haber yalandır var bi kaç dandik internet haberciliği yapan sitede haber ama, Adalı zaten biraz akıllı bir adamsa erdoğandan uzak durması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bir futbolcu yıldız futbolcu olmussa iyi futbolcudur. bende yildiz futbolcu gelsin derken bunu kastediyorum, veli yıldız değildir iyi futbolcuda değildir, iyi futbolcu bulmak yıldız adayı bulmak gerekiyor, mesela oguzhan yıldız oyuncu değil ama yıldız olabilecek biri, anlatabildin mi ! işte bu adamları bulmak bulduğunda almak gerekiyor, mesela alper potuk önemli bir futbolcuydu beşiktaş'ın ihtiyacı olan bir futbolcuydu rakibimiz aldı. böyle adamlar bulmak bulduğunda da alabiliyor olmak lazım. bunun içinde iyi bir yönetim lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Iyi futbolcu = faydali futbolcu. Or: Olcay Yildiz futbolcu = populer futbolcu. Or: Quaresma Akli basinda adam Olcay'i Quaresma'ya tercih eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mansimov varmış listesinde adalının, büyükhanlıyda aksu sokmuş, http://www.kartalhaber.com/haber/13035118/ismail-unal-bahri-buyukhanli-rant-ortagi-mi.html söle haberler var ne biçim pislikler dönyüorsa artık. fikreti kesinlikle eleyecekler bu seçimde, rant olayları dönüyordur çünkü adamı başkan bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 fizban said: Iyi futbolcu = faydali futbolcu. Or: Olcay Yildiz futbolcu = populer futbolcu. Or: Quaresma Akli basinda adam Olcay'i Quaresma'ya tercih eder. ben şu an için ikisinide istemem, he olcay iyi bir yedek olur anca bu takımda , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Tinu direk küçük adalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 adkjakfjlajkdla kücük adalı, ya ben adalı başkan olsun demiyorum ki, anlatamadık. ben sadece adamın listesini bir açıklasın planı programı ne bir çıksın ortay diyorum, hayır belki adam listesini açıkladıktan sonra fikret orman ile görüşecekler, belki bir birleşme filan olsa kötü mü olur! ben fikret orman başkan olmasın demiyorum ki, ben olabilecek en güçlü yönetim kurulmalı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Yıldız almak zorunda değilsin, yıldız yaratma yoluna giderekte başarıdan başarıya koşabilirsin. Bu ülkede bundan sadece 2 sene önce Götze'yi BJK alacak, GS transfer etti haberleri çıksa o kim la, BOŞ BELEŞ TRANSFER YAPMAYIN derlerdi. Değerini bilenler ok derdi ama geri kalan için bu transfer yapılmazdı. Yıldız kime göre yıldız, neye göre yıldız. Lewandowski RM'ye 4 tane sallamasa bugün halen adam gözüyle bakılmazdı buralarda eminim... Yarat yıldızını, zor değil. Bunun için yapılanma gerekiyor, zaman gerekiyor, işi bilen adamlar geriyor. Bunlar için çok iyi yöneticiler gerekiyor. İyi finans adamları ve yıldızcı zihniyet ile tutturamazsın. Ölü yıldızları ala ala lig şampiyonu olursun belki ama ötesi gelmez, gelemez. 100. Yıl kadrosunun başarı üstte denildiği gibi buydu. Yerli kalitesi üst düzeydi ama asıl kalite yabancılardaki nokta atışıydı. Halen değeri bilinmese de Lugano, Popescu ve Sivok ile birlikte bu ülkeye gelmiş en iyi stoperlerden biri olan Ronaldo; orta sahada her işi yapan ve yine gelmiş geçmiş en iyi orta sahalardan Giunti, Nouma, Zago, Cordoba ve tabii ki her devrin adamı Pancu... Müslüm baba Amaral'ı bile saysan boşa oynayan, işe yaramayan yabancı yoktu. Hepsi direkt X faktördü, bu adamların hiçbiri de yıldız değildi. Yerel yıldız olarak bir tek Nouma vardı. Ronaldo'nun değeri bile gittikten yıllar sonra görülmeye başladı onun gibi oyun kurucu stoperler yıllarca hiçbir takıma gelmeyince. Yıldız oyuncu transfer etmek marifet değil, takımı kurtacak olan şeyde değil. Beşiktaş durumundaki bir takım yapılanma ile kendi yıldızlarını yaratma yolunu seçmeli ki ileri de kendi yıldızlarına dünya yıldızlarını da rahatlıkla takviye edebilsin. Adalı ile bu iş bu yüzden olmaz. İyi adamdır, BJK'yi düşünüyordur tamam ama ben istikrarlı ve Avrupa'da büyük bir takım istiyorum. Günlük başarılarla avunmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Cok sey istiyosun. Fikret ormanla devam edilsin ama yine de, duzgun bi karakter bence. Yardimcilarini iyi ayarlarsa beaiktas soyle bi silkelenir ama yine de bi bok olmaz orta vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi zor ama yapılmayacak şey değil. Ha bu sisteme en büyük engel yabancı sınırlandırması ama onun varlığına rağmen yapılmayacak şey değil. Düzgün bir akademik yapılandırma ile doğru yerli transferleri ile harika işler yapabilirsin. Bakın mesela bunu daha önce de paylaşmıştım burada, şimdi buldum yine cp yapıyorum. Altınsay'ın 22 Mayıs 2012 itibariyle görüşmelerden kesin anlaşma ile ayrılıp, kulüp onayına kalan yerli transferleri: - Koray Günter - Musa Nizam - Isak Doğan - Şener Özbayraklı - Mert Günok - Hakan Çalhanoğlu - Oğuzhan Özyakup - Ahmet Ilhan Özek - Ferhat Kiraz Bu adamların ne olduğunu az bu sene, az çok geçen yıllarda gördünüz. Maliyetsiz, potansiyeli yüksek adamlardı. Ferhat Kiraz ve Şener bizzat Altınsay tarafından Ertuğrul Sağlam'a önerilmiş adamlardır aynı zamanda BJK almadı, patlamasınlar da erkenden Süper Lig görsünler diye... Hakan Çalhanoğlu için Almanlar yeni Mesut Özil diyorlar. 1.5 milyona alma imkanı vardı, ayarlamıştı Altınsay ama pahalı bulundu ve alınmadı. Üstüne Hamburg aldı ve şuan 7.5 milyon eurodan kapıyı açıyorlar. Ahmet İlhan, Ishak Doğan sezon başı neredeyse beleşe alınacak adamlarken bir GS, bir FB maçlarıyla hem popülarite yaptılar hemde sezon genelindeki performanslarıyla ne kadar kaliteli olduklarını gösterdiler. Ahmet İlhan'a Beşiktaş değeri arttıktan sonra şuan talip diye biliyorum. Mert'i daha öncede söylemiştim. 2 yıllık satın alma opsiyonsuz kiralama ile FB ile anlaştığını söylemişti Altınsay. Sözde tabii ama olsun. Olay bu yani, şu yerlilerin hepsini alma ihtimalimiz vardı. Hepsi de çok üst düzey potansiyelde adamlar olduğunu defalarca kanıtladılar. Hele Şener'i devre arasında da BJK'e getirdiler alacaktınız ne oldu diye ve Samet Aybaba bundan bir bok olmaz diyip geri gönderdi. Şener iddia ediyorum GG'den sonra bu milli takımın değişilmez sağ beki olacaktır. Böyle abi, yıldızını yaratma imkanın var ama yaratmıyorsun. Çünkü işi bilen adamlar değil, finansörler yönetiyor kulüpleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ayrıca stadyumda 144 loca olacakmış. Çarşı için özel bir bölüm ayrılmış ve o bölümde loca olmayacakmış. Eski açık tarafını bunlara atıp, full ayakta falan yaptılarsa harika olur. Eski Açık'a da loca yapılmayacaktı çünkü kurul yüzünden asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Loca yapmadıklarına göre kesin eski açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 stadın tamamı aynı ölçülerde olacagı ıcın eskı yenı dıye bı kavram kalmadı , he eski açık tarafında ki bölümde olabilir. ama boyut ve kapasite olarak yeni açık tarafıyla farkı olmayacak. ama benim bildiğim yeni açık tarafında olacaktı taraftar grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 eski deniz tarafı itşe, zaten sponsorlar alır tribün isimlerini artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar